u blizini gdje zivim imam besplatan internet od obb-a(nevazno) samo problem je sto mi je signal slab...nekad se konektujem kad odem u najistureniju sobu...zanima me da li postoji ista da hvatam bolju jacinu signala ili sta vec `?
neka antena na balkon ili nesto drugo `?
Jaci wireless ?
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.236
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupiš si wireless antenu(nije ti skupa,od 200 kn naviše bar ja mislim) a možeš je i pokušati napraviti
https://www.youtube.com/results?search_query=wireless+antenna&aq=9sx&oq=wirelles
Kupiš Airlive modem za internet ja ga imam havta više od pola kvarta ja to koristim kad idem na put da se spojim na wirless od hotela ili susjeda. Uzmeš taj modem obično se i dobiva i antena s njim imaš za kupit i vanjsku pa ti hvata pola grada.
hvala puno na pomoci...najvise me zanimalo kako...otici cu u ovaj koji dan pa se raspitati po prodavnicama s tom opremom sta mi je najbolje :)
Ja sam svoj kupio u feniks-kompjutori ali imaš u linksu i ostalima ali pazi da bude jaka antena jer što je jača antena više hvata.
modem ne treba biti uštekan u struju tako da se puni preko USB na modem se namontira wirlles antena pa antena može biti manja ili veća pa unutarnja ili vanjska. Sa modemom se obično dobije i antena premda se mogu kupiti u npr. linksu.
Malo si zakomplicirao ovako uzmi enternet kabel i dobuci ga do svoje sobe ako ti je boravak ravno ispod inda probaj provuć kroz rupu gdje prolazi kabel antene ako ne uspije jedino ti se isplati kupiti malenu modem/antenu koje možeš na nekim mjestima nabavit za manje od 200kn,