Gledat film na TV-u preko laptopa..?

poruka: 8
|
čitano: 4.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Lijep pozdrav! Zanima me kako mogu gledati film na TV-u preko laptopa? Imam jedan noviji Panasonic TV ako bas treba model ici cu pogledat, ali 100% podrzava sve moguce veze. A i na laptopu imam HDMI ulaz pa nisam bas pametan a ni glup, mogu preko njega?

Znaci samo moram kupit obicno HDMI kablo? Spojit i gledat sve na TV-u sto radim na laptopu? Nema nikakvih posebnih sitnica koje moram znati i radit jos? HVALA

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tako je, potreban ti je samo HDMI kabel.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gledat film na TV-u preko laptopa..?

Hvala lijepa, mozes li mi jos samo reci kako ide zvuk? preko laptpa onda ili i zvuk ide preko kablana TV?

17 godina
neaktivan

Pod sound si namjestiš izvor zvuka, prvi put kad spojiš trebao bi ti bit zvuk od TV-a, ja sam si spojio i liniju na laptop pa preko njega ide zvuk pošto je kvalitetniji od TV-a.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I moze li mi tko reci jeli ovako nesto dobro?

http://www.amazon.de/AmazonBasics-Hochgeschwindigkeits-HDMI-Kabel-mit-Ethernet-Meter/dp/B003L1ZYYM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1383389257&sr=8-1&keywords=hdmi+kabel

2-metra meni sasvim ok, ali pise da je sa Ethernetom. To bi trebao biti kao internet ili? Oprostite unaprijed ako sam malo njub za ovo :D

16 godina
neaktivan

Znaci ja i zelim zapravo gledat par emisija sljedecih dana, znaci gledao bi TV program na laptopu i spojio na TV, znaci da gledam tako,kuzis? E sad s ovim kablom bi se mogao spojit na internet preko TV-a i direktno gledat to ili?

17 godina
neaktivan

To ti je HDMI kabel, preko njega ide i zvuk.

I za tu cijenu ga možeš kupit i u HRV.

16 godina
neaktivan

Stvar je u tome da sam ja trenutno u Njemackoj i ovako mi dolazi Prime-om sljedeci dan :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice