Gdje nabaviti, kupiti ?

poruka: 22
|
čitano: 3.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?

Dal zna tko od vas dal ima gdje za kupit disketnu jedinicu koja bi se montirala u 5,25" bay ? I jos mi fali paralelni port na maticnoj ploci, gdje bi kupio takav port koji bi mogao pristekat na PCI-a ili kaj vec ? (onaj port na koji su se pristekavali stari printeri, roze boje,dugi, mislim da se zove LPT)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje nabaviti, kupiti ?

Ovdje imas za LPT port.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 1
17 godina
RE: Gdje nabaviti, kupiti ?

Stari hvala, vec sam ti poklikal thumb up i hvala,a poslije sam vidjel da nije ok jer nemam takav mali PCI-e utor

17 godina
neaktivan
Gdje nabaviti, kupiti ?

Mozes ga ubost u bilo koji pci utor.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina

Mogu ? onda super

17 godina
neaktivan
Gdje nabaviti, kupiti ?

Vidim da pise da je za pci-e pa ti savjetujem da prije nazoves da ne ispadne da sam te zeznuo.Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Mozes ga ubost u bilo koji pci utor.

Koliko ja znam ne može. Ovo što si predložio ide na PCI Express, a on traži PCI.

Ovdje imaš PCi kontrolere za LPT.

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=lpt+kontroler&x=0&y=0

17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?

Nasao sam ovo, mene sad zanima dal ce to radit u nekom knjigovodstvenom programu koji je u win 98 posto se to spaja na usb ? Sad vidim da pise 25 pinova da ima, kaj postoji takav port sa pinom vise-manje ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 17:06 (Batista).

0 1 hvala 0
17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?

Dal ima gdje za kupit ovakav ventilator ? Ne trebaju bit bas te dimenzije, ali da je s takvim bojama, bijelom i plavom

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje nabaviti, kupiti ?

120 kn za vent jel taj ima ugrađen aparat za kavu ili izbacuje coca colu.

0 0 hvala 0
17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?

Da ne otvaram novu temu zbog sitne obavijesti zanimljive gamerima. Od sad mozete pronac tipkovnicu Logitech G11 u vemilu za 380 kn !

1 1 hvala 2
16 godina
odjavljen
Gdje nabaviti, kupiti ?

Provjeri za LPT port, vjerojatno ga imaš na matičnoj, samo nije izvučen za back panel. Ako imaš treba ti bracket s LPT portom koji se samo kabelom spaja na interni konektor na matičnoj što je jeftinija varijanta i sigurnija što se kompatibilnosti tiće.

5,25" floppy ćeš teško naći, a ako ti treba 3,5" koji želiš montirati u 5,25" bay, tada imaš kupiti FLOPPY MOUNTING ADAPTER za 3.5" u 5.25" (potraži na nabava.net), imaš u ivory (bijela kava) ili crnoj boji.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 1
17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?

Dal ima gdje za kupit ventilatore da su tanki kao oni na Scythe Musashiu ?

0 1 hvala 0
17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?
Vidim da nitko nije znao odgovor na prijasnji post, nadam se da ne bude i sad tako... Dal zna tko gdje kupit ovaj router ? http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT54GL

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bog te pozivio !
16 godina
neaktivan
Gdje nabaviti, kupiti ?

Može mi netko preporučiti wireless range extender tj. repeater koji mogu spojiti na router da pojačam signal ?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je ono sto trazis, samo razmotri opciju dal ti ne bi bilo bolje uzet neku jacu antenu, osim ako ti router ne moze dat vecu snagu...

16 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.Bojim se da router nemože dat veću snagu.Jel ima neki jeftiniji repeater ?600 kn mi je previše.U opisu nekih routera pišu načini rada,među njima i repeater.Da li to znači da te routere mogu koristiti kao pojačivače signala ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 0:51 (Hanter).
16 godina
neaktivan

Naravno....za primijer mozes uzet Airlive 5470AP....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?

Imam stariju Asusovu maticnu, radi se o socketu 939, model maticne je A8N-SLi Deluxe. Maticna je ispravna, a zao mi je kaj stoji i nabira prasinu jer mi fali proc. Dal ima tko mozda od vas proc za navedeni socket da mi ga proda ? Trazio sam preko nabave, ali pronadjen samo jedan dvojezgreni... (x2 3800+)

0 0 hvala 0
17 godina
Gdje nabaviti, kupiti ?

Gdje kupit plasticne kutije za sklopove ? Preciznije, treba mi kutija da je dugacka min 20 cm ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 12:34 (Batista).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice