- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?
Ovo je firma u Čačku u Srbiji.
U Hrvatskoj ćeš teško to naći, možeš se raspitati tko je dobavljač od Thermaltake-a i onda probat naručiti,
još jedna opcija je OVO , bez carine i poreza izašlo bi te oko 683 kn, na to dodaj carinu i porez i dobiješ taj proizvod za cca 894 kn poštom.
EDIT: Čisto za usporedbu cijena, gore navedenih 5699 din je oko 393 kn.
je toga ti ima u srbiji kolko oćeš
U Hrvatskoj ćeš teško to naći, možeš se raspitati tko je dobavljač od Thermaltake-a i onda probat naručiti,
još jedna opcija je OVO , bez carine i poreza izašlo bi te oko 683 KN, na to dodaj carinu i porez i dobiješ taj proizvod za cca 894 kn poštom.
o tome sam razmisljao ali moji roditelji ne koriste kartice,samo gotovina
još jedna opcija je OVO , bez carine i poreza izašlo bi te oko 683 KN, na to dodaj carinu i porez i dobiješ taj proizvod za cca 894 kn poštom.
http://www.enabava.net/ponuda/ebay-kupovina/
Ovdje možeš dogovoriti kupovinu tog uređaja, platiš njima i oni ti naruče, samo što će ti uzeti proviziju 8% (71kn cca)
Kupi preko nekog,preko Ebay-a!
http://www.enabava.net/ponuda/ebay-kupovina/
Ovdje možeš dogovoriti kupovinu tog uređaja, platiš njima i oni ti naruče, samo što će ti uzeti proviziju 8% (71kn cca)
Kupi preko nekog,preko Ebay-a!
vidit cu jos,volio bih da je u hrvatsko ali ako nema potrudit cu se da kupim vani
Da je iz Pule, ja bi mu komotno ponudio da mu to kupim preko eBaya, gomili prijatelja i poznanika sam učinio takvu uslugu.
vidit cu jos,volio bih da je u hrvatsko ali ako nema potrudit cu se da kupim vani
Ako nades kod nas,postaj.
naravno
koji apsurd da ima za kupit u bosni i srbiji a u nas nema
naravno
koji apsurd da ima za kupit u bosni i srbiji a u nas nema
Ah kaj je pak kod nas normalno...