Gašenje kompa

poruka: 5
|
čitano: 1.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gašenje kompa
Ovako unaprijed se ispričavam ako sam na krivom mjestu otvorio temu...
imam problema s kompom do prije par dana sve je bilo u redu i jucer navacer dok sam igrao igricu mi se komp prvi put ugasio...danas sam usao opet malo igrao i opet se odmah ugasio ... cito sam na par slicnih tema da se odma trazi konfiguracija pa cu ju ja odmah stavit

-Napajanje switching power supply sl-500A (500W)
-maticna gigabyte s-series motherboards GA-MA74GM-SNH
-2GB kingmax rama
-graficka ati radeon hd 4650 1GB
-procesor AMD Athlone X2 6000+
-i neki HDD 320 GB

nije nesto ali za mene, moje potrebe i moje igrice je ok

temperaturu mi je malo nezgodno pratit jel komp kad se ugasi nemogu ga odmah upalit pa ako neko ima neki savijet kako da saznma temperaturu kompa i pojedinih dijelova onaj trenutak kada se komp ugasi neka javi :D

sad cu samo stavit sliku koju mi je prikazao HWMonitor nakon sto je komp radio koja 2 sata (samo zujanje po netu nista opterecivajuce)

(nadam se da se slika moze uvecat ovo sve radim prvi put)

molim pomoc unaprijed hvala (ako treba prebacit temu negdje drugdje samo recite gdje ja ju prebacujem)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gašenje kompa
evo samo da kazem problem je bio u grafiickoj nije se vidio ventilator na njoj od prasine ja sam to sve lijepo ocistio i temperatura je znatno manja... :D

0 0 hvala 0
16 godina
Gašenje kompa

Ocisti ti i CPU cooler i propusi cijeli komp i pikni si jedan vent i taman ti je da vidis onda temp,pogotovo sad kad ljeto dolazi,bit ce katastrofa.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gašenje kompa

Treba čistit!!! Cool

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gašenje kompa

hvala svima...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice