Gaming ili casual?

poruka: 10
|
čitano: 1.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Gaming ili casual?

Memorija Transcend 2 GB DDR3, 1333 MHz , DIMM

Procesor Intel Core i3 540 3.06 GHz, 3060 MHz , Socket 1156

Matična ploča Asus P7H55D-M PRO Socket H(1156)

ovo su moje nove komponente za kompjuter(druge nisam navodie jer su nepotrebne za ovu temu)

pa me zanima dali ču moći igrati igrice jake kao cod6 ili jake kao GTA IV  ili slabije od te 2

ono sto me zanima je kako če se integrirana grafička na matičnoj ponašati te kolko če snage davati?

0 0 hvala 0
15 godina
Gaming ili casual?

Zaboravi na ove igre koji se naveo sa integrisanom grafom

http://vukajlija.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gaming ili casual?

a dokle bi integrirana mogla dogurati do cod4?

zanima me sa kolko ju mogu smatrat 256 mb rama 512?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gaming ili casual?

S integriranom grafičkom u biti možeš jako malo po pitanju igrica.

16 godina
protjeran
Gaming ili casual?

da li ču bar cod4 moč igrat<?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming ili casual?

Ako se želiš igrati, zaboravi na Intelovu integriranu grafiku. MW2 na 1024x768, sa najnižim postavkama - 21,6 fps:

Uzmi u obzir da je i5 661 jači procesor (nominalno je 300 MHz brži, sa Turbo Boostom i 600 MHz),  te mu grafička jezgra radi na 900 MHz, za razliku od i3 540 kod kojeg radi na 733 MHz.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 12:34 (hrx).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gaming ili casual?

kolko sam upoznat za fps trebalo bi ih biti 24 fps  ali mislim da mi na 21 nece lagat

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Gaming ili casual?
killerpnv kaže...

kolko sam upoznat za fps trebalo bi ih biti 24 fps  ali mislim da mi na 21 nece lagat

za 500kn kupi neku polovnu grafu i igraj sve

ovih 21FPS je na maloj rezoluciji s minimalnim postavkama, a to nije baš ugodno za igrati

Volim jabuke :)
14 godina
neaktivan
Gaming ili casual?

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/hd4850-gigabyte-512mb-oglas-2530566

Evo ti 4850 za 450 kn

Mozda ima i boljih ponuda nemam volje gledat dalje

To bi ti trebalo moc vrtit i gta 4 (naravno vecina detalja na low) i definitivno ce vrtit mw2 i cod4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming ili casual?

Evo kako MW2 izgleda na najnižim grafičkim postavkama, u rezoluciji 1280x800:

Sa i3 540, dobio bi 15-18 fps prosječno (što nije za ugodno igranje), a igra izgleda kao da je rađena prije 10 godina. Napravi kao što piše u prethodnim postovima - uzmi 500-tinjak kuna i nabavi poštenu graf. karticu, polovnu ili novu svejedno (naravno, ako uzmeš polovnu dobit ćeš snažniju karticu za isti novac nego da kupuješ novu, ali pripazi prilikom kupnje).

Ako te zanima kako druge igre izgledaju na najnižim postavkama (na kojima ćeš morati igrati, uz niski framerate, ako ostaneš na integriranoj grafici), pogledaj ovdje.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice