Dakle moram si iza ljeta uzest neki frontpannel potenjometar za kontrolirat ventilatore, ima ih puno sta lipo izgledaju, preferiram ove bez ekrana tj nešto šta nije upadljivo, sviđa mi se ovaj od nzxt-a sa sliderima. Međutim svi imaju isti problem, minimum brzine im je nekih 40% vrtnje ventilatora a to mi nije dovoljno, zanima me da li mogu negdje kupit potencjometar koji kad ga se stavi na 0% ugasi ventilator tj šalje mu 0V ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Scythe kaze server na najnižim setinzima daje toliko mali napon da fanovi stanu. Nije najjeftiniji i ne preporučam ga je jer overkill za većinu situacija, ali možda nađeš nešto korisno u njegovim tehničkim podacima (minimalni izlazni napon = 3.7V)...
Ja imam Scythe Kaze Q8 i kada smanjiš skroz voltažu tj stavi ju na 0 ugase se ventovi imaš Scythe Kaze Q4, Scythe Kaze Q8 i Scythe Kaze Q12 oni su bez ekrana
Ja imam Scythe Kaze Q8 i kada smanjiš skroz voltažu tj stavi ju na 0 ugase se ventovi imaš Scythe Kaze Q4, Scythe Kaze Q8 i Scythe Kaze Q12 oni su bez ekrana
super! hvala na informacijama, Q8 uopce nije skup ali ovaj mi se čak i više dopada http://www.links.hr/?naziv=front-panel-scythe-kaze-q-3-5-potenciometar-za-ventilator-3-5-crni&option=artikl&id_kategorija=05265025&id_artikl=050.912.096
Vjerojatno i on gasi ventove, nego reci mi da li su mu oni kabeli izad crni ili bar sleevani?
Kolike su dimenzije ovog panela, da li moze stati na mjesto na kucistu za floppy uredjaj?
Edit:
Kako sam googlao nasao sam da su mu dimenzije 102 x 25 x 93 mm, znaci trebalo bi da moze na mjesto gdje dodje floppy

Bas sam gledao za Scythe Kaze Q 3.5 dimenzije 102 x 25 x 93 mm i ja izmjerio ovdje mjesto gdje dodje floppy i odlicno pase, sada gdje se ovo imati uzeti u BiH?
Vidim da svi ovi kazemasteri mogu ugasit ventlatore, izvrsno! Ali sad me zanima da li postoji iti jedan model s ekranom a da mu je pomocu nekog prekidača moguće isključiti ekran preko noći kad ne želim da svijetli xd.

to vjerojatno nije pretjerano pametno jer im motori dobivaju napon još uvjek i onda ce se grijat stalno ali ovi scythe potencjometri stvarno ugase vent tj šalju mu 0v, ali me zanima da li se na oovim modelima s ekranom ekran moze isključit po volji?
Mmmmm, ovaj kaze master flat je izgleda idealaan izbor za mene, izgleda lijepo i jednostavno,može mu se ugasitit pozadinsko osvjetljenje te ima poklopac koji ide preko ekrana. A i izvrsno izgleda
270kn u linksa, mislim da cu njega uzest kad se vratim u Split.
super! hvala na informacijama, Q8 uopce nije skup ali ovaj mi se čak i više dopada http://www.links.hr/?naziv=front-panel-scythe-kaze-q-3-5-potenciometar-za-ventilator-3-5-crni&option=artikl&id_kategorija=05265025&id_artikl=050.912.096
Vjerojatno i on gasi ventove, nego reci mi da li su mu oni kabeli izad crni ili bar sleevani?
Ja ti imam tog....NEmogu se gasit ventovi i mislim da je 5V najmanje i kablovi nisu sleevani.
Ja ti imam tog....NEmogu se gasit ventovi i mislim da je 5V najmanje i kablovi nisu sleevani.
ok,hvala za informaciju,onda vjerojatno uzimam kaze master flat.