Enormne temperature

poruka: 36
|
čitano: 5.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Enormne temperature
autorov komentar

Nisam u njemu sprobaval jer nisam imal vremena!

Uglavnom,everest,sandra,easytune i bios mi jednako pokazuju!

Sve se je drasticno promijenilo i sad svi isto pokazuju pa mi se cini da je onaj cooler mozda  i bio neispravan!

I ovom kaj mi ga je postavil isto(isti komp,drugo mjesto ali ipak!!)! na programe mislim!

Budem pogledal pa javim!

Mislim da sad ima mjesta i za overclock iako mi to i nije tolko bitno sad!

Uglavnom imam ja i za to posebnu temu pod overclock pa tam javi kak bi to islo jer do 3500 i nekaj ide ali dalje ne bez podizanja napona nejde!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
ma morao bi ici.
Mislim da bez bojazni možeš ic do 1.45V
Tak je kod mene i pod orthosom ne prelazi 62 stupnja.
Kolko je programima za vjerovat.
17 godina
autorov komentar

Pogledal sam i ja na netu recenzije i neke testove za V1 i temperature su zbilja male, bez opterecenja mislim, kak sam i za svoj napisal!

Dok je ugraden(V1) zbilja ogromni izgleda i mislim da u puno kusista ne bi stal(poruka nekima da ne otvaraju posebne teme)!

Budem sutra probal dici voltazu ali me strah da nekaj ne zaribam!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Nemoj ic u prevelikim koracima.
Diži takt kolko ide bez dizanja voltaže.
I ne zaboravi testirat.
Sve dok nije stabilan.
Onda digneš samo za jedan stupanj voltažu i testiraš opet.
Za 24/7 nebi mu dao više od kojih 1.4V ili 1,45V.
Naravno sve zavisi od temperature
17 godina
autorov komentar

Ma ne radi moj komp od 0-24 ali ne mogu reci ni da odmara!(ponekad radi bez da "ista radi" jer mi ga se ne da stalno paliti)-po ljetu ne zbog rizika oluja, tj. grmljavine!!!

Znaci na 3500 i ne znam kolko tocno dok mi ne radi stabilno dignem malo napon?!-napominjem ak oces imam temu otvorenu po amd 6400+ be overclock da se ne bi ljudi bunili!

11 godina

Neznam da li može biti štete od ovih temperatura ????? ...pogasio sam dodatne ventilatore kućišta i ovo su temperature nakon 1h rada PC.

http://www.igreklik.com/slike/images/56714332211559208478.jpg

...u ovoj prostoriji duvanim uz kavu svakodnevno pa ostavljam da se prozrači.

edit...evo već drugi dan  neće da boota već moram resetirati...temp. su većinom na 0 ili 1'C osim procesora koji pokaže 20'C jer ipak dok dognem HW Monitor treba oko 2min.

dakle ipak ću navečer zatvarat prozor :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 10:00 (AF139).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice