Električni i elektronički otpad ( EE otpad)

poruka: 10
|
čitano: 6.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Moram priznati da sam se izrazito neugodno iznenadila kad nisam uspjela pronaći sličnu temu na forumu. Unaprijed se ispričavam ako mi je nekako promakla.

Naime, problem elektroničkog i električnog otpada postaje svakim danom sve veći, a vjerojatno ne znate svi kako je odvoz takvog otpada besplatan, stoga, ukoliko imate ee otpad u kući nemojte ga bacati u običan kontejner već nazovite ili prijavite preko interneta i vaš ee otpad će biti zbrinut.

Čuvajmo naš planet, jer drugog planeta nemamo!

eeotpad

Pozdrav svima!

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nasa planeta ce propast zbog prenapucenosti a ne nekog "EE otpada"

potpis :D
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Električni i elektronički otpad ( EE otpad)

kakve to veze ima s ovom temom? ja samo dajem informaciju koju možda ne znaju svi. a sad, molit ću lijepo zaspemaj sa svojim kvazi intelektualno otkrio sam toplu vodu bull s*om

16 godina
protjeran

Slažem se apsolutno. Elektronički otpad je potrebno zbrinuti na odgovarajući način jer često u sebi sadrži otrove, teške metale, pa čak i radioaktivne materijale (da, sadrži, u malim količinama, ali kad se sve zbroji..).

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zapravo takva tema postoji, ali je odumrla jako davno i nije dobila puno pažnje (što bi trebala s obzirom na tematiku).

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/odlaganje-krepanog-hardware/3109.aspx

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 13:11 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, ne  valja ga bacati u smeće sa ostalim otpadom, ja kad sam dobio svoj prvi "gadget" u 7. osnovne rekao sam si kad mi se pokvari ide u posebnu kutiju

sad mi je 20 godina i sve elektroničke stvari koje su se sje***e su u toj kutiji, ima svega, starih matičnih, procesora koji čak i rade, mobitela, plejera...

baš se nakupi.

16 godina
protjeran
Aceo kaže...

da, ne  valja ga bacati u smeće sa ostalim otpadom, ja kad sam dobio svoj prvi "gadget" u 7. osnovne rekao sam si kad mi se pokvari ide u posebnu kutiju

sad mi je 20 godina i sve elektroničke stvari koje su se sje***e su u toj kutiji, ima svega, starih matičnih, procesora koji čak i rade, mobitela, plejera...

baš se nakupi.

Svaka čast, odgovorno od tebe.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
neaktivan
Narcisa kaže...

Moram priznati da sam se izrazito neugodno iznenadila kad nisam uspjela pronaći sličnu temu na forumu. Unaprijed se ispričavam ako mi je nekako promakla.

Naime, problem elektroničkog i električnog otpada postaje svakim danom sve veći, a vjerojatno ne znate svi kako je odvoz takvog otpada besplatan, stoga, ukoliko imate ee otpad u kući nemojte ga bacati u običan kontejner već nazovite ili prijavite preko interneta i vaš ee otpad će biti zbrinut.

Čuvajmo naš planet, jer drugog planeta nemamo!

eeotpad

Pozdrav svima!

Paolo2612 kaže...

Zapravo takva tema postoji, ali je odumrla jako davno i nije dobila puno pažnje (što bi trebala s obzirom na tematiku).

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/odlaganje-krepanog-hardware/3109.aspx

Da se digne tema i da se obrati bolja pozornost na ovu vrlo važnu stvar.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Također za one iz Bosne i Hercegovine, firma MIKROBIT iz Posušja vrši besplatan odvoz elektroničkog smeća. Imaju sve potrebne certifikate (državne i ostale).

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebalo bi puknut Sticky na temu tako da nebi bilo potrebe za bumpom.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice