DVI to TV

poruka: 4
|
čitano: 3.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DVI to TV , kako?

Neznam gdje da otvorim ovu temu, pa se unaprijed ispričavam ako ju otvaram na krivom mjestu.

Uglavnom htio bi spojiti komp sa TV-om koji ima priključak S-Video i one 3 u boji (crvena,bijela i žuta) :) .  Poanta je da mogu gledati filmove, koje pustim na kompu, na TV-u. Na netu sam našao šemu "VGA to TV" i čini mi se ok, makar ni za to nisam siguran dali bi valjalo, ako netko ima iskustva sa tim molio bi da podijeli to samnom :). Meni treba šema "DVI to TV" pošto imam 2 DVI-a na grafičkoj. Dali netko možda zna kako da to izvedem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: DVI to TV , kako?

phearless kaže...

Neznam gdje da otvorim ovu temu, pa se unaprijed ispričavam ako ju otvaram na krivom mjestu.

Uglavnom htio bi spojiti komp sa TV-om koji ima priključak S-Video i one 3 u boji (crvena,bijela i žuta) :) .  Poanta je da mogu gledati filmove, koje pustim na kompu, na TV-u. Na netu sam našao šemu "VGA to TV" i čini mi se ok, makar ni za to nisam siguran dali bi valjalo, ako netko ima iskustva sa tim molio bi da podijeli to samnom :). Meni treba šema "DVI to TV" pošto imam 2 DVI-a na grafičkoj. Dali netko možda zna kako da to izvedem?

kupi to i uživaj...{#}

http://www.betting-freetips.bloger.hr/
15 godina
neaktivan
DVI to TV

e to sam i gledo...ali nisam bio siguran dali je to prava stvar ! Hvala ;)

EDIT: e di to kod nas ima za kupit ako netko zna, da mi skrati muke...jer nemogu nać ?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 21:52 (phearless).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DVI to TV

-to nije (ni blizu) tog što želiš...

Prvo baci pogled na gornje slike, to je VGA-RGB kabel, boje nisu bezveze... npr crvena i bijela su stereo audio, dok je žuta video.. OK?

Drugo, DVI (ubgavnom, osim ako je drugačije navedeno) podržava analogni i digitalni signal. Tako se može adapterom DVI-VGA spojiti npr analogni VGA monitor, ali to nije za TV.

Za to što želiš nije dovoljan adapter, potreban je konverter. Pošto nisu isplativi, cijena-kvaliteta, uz probleme koje stari TVi imaju s relativno niskom rezolucijom.. slaba ponuda.

Isplatljivije, ako sistem dozvoljava, nabaviti stariju VGA koja ima TVout...

Ako imaš stari TV vjerojatno imaš i DVB-t, možda s USBom? Iskoristiga za gledanje filmova. ... ili se strpi dok ne kupiš novi LCD TV i spojiš HDMIom...

Neko 'treće' rješenje, kupnja playera kao popcorn kreću od 700-2000kn. Samo pripazi da ima i stari npr scart ili žuto-bijelo-crveno konektor.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice