Creative X-Fi Xtreme Music

poruka: 9
|
čitano: 2.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav.

Planiram si uzet navedenu karticu . Imam Creative Sound Blaster Audigy , pa me zanima jel se stvarno isplati kupovat s obzirom na trenutacnu karticu. (ono koliko ce bit bolja kvaliteta zvuka , gaming etc...)

Gdje si to mogu nabavit? Gledam u njuskalu lik prodaje po 370kn , a u vemilu ili hg spotu nema . Jedini shop koji sam nasao da je ima jest acquisitium magnum ali 650 kuna je.

Jel zna netko neki shop gdje je jeftinije? Da nemoram uzimat koristenu :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kaj nitko nezna? :(

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Creative X-Fi Xtreme Music

Ja osobno bih ti rekao da nije potrebno. No, opet, ja bih ti rekao da pored 4890 kupovat 5870 je lobotomija, pa bi mi se cijeli forum smijao.

EDIT: BTW, bilo bi puno lakše da daš neke podatke... Tipa headset koji koristiš, zvučni sistem, za što i slično...

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 20:52 (Bukva).
17 godina

U ovome se slazem sa Bukvom, totalno nepotrebno. Razlike u zvuku ti vjerojatno uopce nece bit, a i vjerojatno slusas MP3-ce, da ides na lossless formate mozda bi se isplatilo, ali opet razlika je skoro nikakva.   A i pomoglo bi kad bi nam reko kaj imas spojeno na tu zvucnu  Osmijeh

Nadam se samo da nisu neki zvucnici za 100kn Namigiva

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam sennheiser HD 545 reference , i ciljam na sto bolji zvuk u muzici ali isto tako u gamingu , znaci da mogu cut korake protivnika po mapi , ali to mi nije toliko bitno kolko i kvaliteta muzike.

Sa Audigy zvuk pjesama mi je OK , MOZDA bi mogao biti bolji ali ono ok je sa senheiserom . Sa audigyem u igrama jedva cujem nekoga pa me uvjek sa ledja pokose :( ali kao sto rekoh , nije tolko vazno naspram muziki.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

aaaaaaaand? :P

0 0 hvala 0
17 godina

Koji točno Audigy imaš?

Heal The World

0 0 hvala 0
17 godina

Evo slucajno sam naisao na OVO pa se sjetih tebe :p 

A sto se tice dvojbe, ja sam imao Audigy 2 i s novim kompom sam (sad vec pred godinu dana) uzeo X-Fi Titanium i zadovoljan sam. Zvuk je malo prostorniji, to je jedina razlika koju sam bas primjetio, cak je trebalo i malo prilagodbe (pogotovo live koncerti recimo). Doduse tek sad zbog veceg harda prelazim na flac gdje god mogu tako da je i to bitan faktor. Ali i mp3-ce koje imam su pazljivo rađene / birane tako da bez toga ti djabe dobra zvucna... E da, slulje su Philips SBC-HP 1000.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ja imam laptop i mislio sam sebi nabavit neke dobre zvucnike i htio sam uparit Creative Sound BlasterX-Fi sa zvucnicima Creativr Inspire 6700 6.1.Sta kezete na ovu kombinaciju?Sve zajedno bi me trebalo izaci oko 700kn.

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice