Coolermaster V10 na AM3 Socket?

poruka: 7
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Da li je hladnjak Coolermaster V10  moguće spojiti na AM3 Socket...možda pomoću nekog adaptera ili???

I da li će raditi lošije sa adapterom...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Coolermaster V10 na AM3 Socket?

Ako na kutiji piše da paše na AM3 onda paše,jer ima bracket kit za dotični socket. A ako paše onda hladi jednako kao i na svim ostalim socketima na koje paše.

Inače, montaža naravno zahtjeva podnožje hladnjaka iza ploče, pa ako nemaš na kučištu pristup ploči odotraga, namontiraj ga prije nego stavljaš ploču u kučište.

I tried being reasonable, I didn't like it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 22:19 (Moonwalker82).
16 godina
Moonwalker82 kaže...

Ako na kutiji piše da paše na AM3 onda paše,jer ima bracket kit za dotični socket. A ako paše onda hladi jednako kao i na svim ostalim socketima na koje paše.

Inače, montaža naravno zahtjeva podnožje hladnjaka iza ploče, pa ako nemaš na kučištu pristup ploči odotraga, namontiraj ga prije nego stavljaš ploču u kučište.

LoL, pa to sam i pito... da li paše...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina

Po službenim specifikacijama, pakiranje sadrži podnožje (bracket kit) za AM3 socket. Znači da paše.

I tried being reasonable, I didn't like it.
15 godina
neaktivan

Ljudi, ajd' malo koristite google. Pa ne treba za svaku moguću glupost otvarat temu. Mogao si fino ukucati Coolermaster V10, otić na stranice proizvođača i vidit, kao što je ovako napravio netko drugi umjesto tebe.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viziman kaže...

Da li je hladnjak Coolermaster V10  moguće spojiti na AM3 Socket...možda pomoću nekog adaptera ili???

I da li će raditi lošije sa adapterom...

Nema tu loše ili dobro. Ako ga je moguće montirati (tj. ako podržava dotični socket) onda radi u punoj snazi.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan

Ne znam ni sam zašto sam ovo napravio, ali evo pa sam vidi.

Inače u google upišeš naziv proizvoda, odeš na stranicu proizvođača i pogledaš karakteristike proizvoda.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice