Izbjegavaj cx430w,nemože se mjeriti s fortronom 400w i cx400w koj je EOL :/
inače fortron je dosta dobar,ima 80+ certifikat,aktivni pfc,više od 30a na +12v,za 300kn kolko košta teško da ima bolji(osim rabljenih) te dajem svoj glas za fortrona ftw!
inače fortron je dosta dobar,ima 80+ certifikat,aktivni pfc,više od 30a na +12v,za 300kn kolko košta teško da ima bolji(osim rabljenih) te dajem svoj glas za fortrona ftw!
WTF?
a jeli tih pri radu? nekako mi se kvalitetnije čini ovaj corsair
a jeli tih pri radu? nekako mi se kvalitetnije čini ovaj corsair
bolji je Frotron i tih je zato se i zove supersilent
nebi ga preporucao da neznam kakav je
napajanje je kupljeno, sad imam procesor amd athlon II x3 2.9 ghz i na njemu imam onaj hladnjak šta sam dobia s njim , jače se čuje pa sam u BIOS-u level za hladnjak s 9 postavio na 2 . kad niš ne radim onda mi je temp. cup - 41 °C , oko 1600 RPM, a kad igram onda je cup- 55 °C , RPM oko 4700 , dali je temperatura visoka, i mogu li ostavit na 2 levelu ??
nije jako visuka, ali ja bi preporučio da staviš na level 5
jel bi se nečim moga vidit rpm hladnjaka od napajanja
jel bi se nečim moga vidit rpm hladnjaka od napajanja
ne
jednostavno otvori kuciste, pogledaj koji ventilator zuji i promjeni.. :)