3 venta na matičnu

poruka: 6
|
čitano: 2.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
3 venta na matičnu

Evo danas prvi put slagao računalo. Sve je ok prošlo, valjda. Kupio sam kućište Storm Scout koji dodje sa 3 3-pin venta no matična Asus z87-K ima samo 3 4-pin za spojit, od kojeg je jedan Cpu. Kako da spojim treći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
3 venta na matičnu

Mozes uzeti ovakav adapter , kad drugih nema !

Inace je bilo takvih adaptera s 4 prikljucka za ventove , al ih trenutno nema !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
3 venta na matičnu

Da, i trazio sam nesto takvo. Mislio sam kupit Y splitter za fanove, no nema ih nigdje. Sad pošto imam mjesta za još 4 fana u kućištu, trebao bih kupit više tih adaptera ak bi koji još htio dodat i spojit jedan na drugi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
3 venta na matičnu

Mislim da ti se onda bolje isplate ovakvi adapteri !  Ili kupis potenciometar !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
3 venta na matičnu

Pozdrav mene zanima dali je sigurno spojiti 3 venta od kučišta na jedan konektor za ventove na matičnoj. Uzeo bi spliter tako da sa jednog konektora na matičnoj mogu 3 venta kontorlirati? Jel bi to bilo sigurno, i jel bi radilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: 3 venta na matičnu
kole2689 kaže...

Pozdrav mene zanima dali je sigurno spojiti 3 venta od kučišta na jedan konektor za ventove na matičnoj. Uzeo bi spliter tako da sa jednog konektora na matičnoj mogu 3 venta kontorlirati? Jel bi to bilo sigurno, i jel bi radilo?

ja sam spojio 6 ventova u 3 para na 3 chassis fan na matičnoj.I sve fercera normalno. Ako ti bude pokazivalo neke čudne brzine onda bi trebao kod dva venta odpojiti žutu žicu tako da čita samo sa jednog venta obrtaje.

[url=http://valid.canardpc.com/gru6mh][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png[/img][/url]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice