ZTE Blade L3

poruka: 41
|
čitano: 38.687
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: ZTE Blade L3
Mate15SLC kaže...

Bok, ja imam taj mobitel i nekad radi 5 minuta i onda zašteka sve, ponekad se pojave nekakve linije na ekranu, zatim se restarta , jel imao tko takav sličan problem napravio sam hard reset i isto je, mislim da ga sutra na servis nosim, to je ja mislim neka hardwerska greška ?

postoji mogucnost da je vlaga usla u mob i da je maticna nastradala.. barem takve simptome sam vidao bas kod vlage, a to bi ti mogao biti problem kod priznavanja jamstva(ukoliko ga imas)!

12 godina
protjeran
Dao sam ga na servis i dobio zamjenski, imam garanciju, valjda nije vlaga, nije bio na vlažnim mjestima. Budem videl :P
Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
ZTE Blade L3

help! danas sam ga kupila.izludjuje me tipkovnica.kako maknuti "predviđanja" teksta??stalno krive riječi izbacuje

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Stavi na jezik i ulaz - androidova tipkovnica
Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo ja cu za par dana dobiti ovaj ZTE BLADE L3 u zamjenu za SONY XPERIA M2 jer je na njemu slomljen ekran...iskreno mi je žao što ću SONY morati zamijeniti ZTE-om,ali kad pogledaš popravak ekrana bi me stajao 450 kn(s tim da majstor ne jamči istom kvalitetom rada nakon popravka),a ovaj NOVI mobitel bi me stajao 550 mislim da bi bilo pametnije da uzmem ovaj.Zanimam kakvoća zaslona.Je li ugođaj staklen ili plastičan,ako me razumijete,dal' onako listanje "klizi" i opcenito o tipkovnici me jos samo zanima(emoji itd..)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A gle, ne mora to bit loše, nadam se da će se L3 pokazat dostojnim....

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 19:46 (bubimir13).
9 godina
neaktivan

i ja se nadam...hehe ma valjda ce bit dobro 

9 godina
neaktivan
Evo dobre vijesti!! Za sve koji želite kupit ovaj mobitel.Našla sam na netu još bolji i još JEFTINIJI.Riječ je o dosta nepoznatoj marci...To je klon HTC- A M9..Zove se Vkworld VK800X
Prezadovoljna sam..
- Stražnja kamera 8 mpx s bljeskalicom
- Prednja 5 mpx također s bljeskalicom
- Pogledajte specifikacije..
Ja sam jakoo jakoo zadovoljna
12 godina
neaktivan

Kakve to veze ima sa ovim konkretnim uređajem? Nikakve, poštedi ljude spama...

9 godina
neaktivan
ZTE Blade L3

Nedavno sam kupila ZTE Blade L3 i moj je problem sljedeći.
Na displayu telefona su boje uzasne, dakle viber koji ima tamno ljubicasti layout na mom telefonu je fluorescentno plav.
Fotke posebno cb koje gledam izgledaju tamno plave ili magenta sa progorenom bijelom i to me strasno iritira jer se bavim fotografijom i bitno mi je da vidim stvari onakvima kakve jesu, kao npr na kompu.
Telefon nije pokvaren niti mi daje ikakve probleme jednostavno ima te grozne tvrde fluorescentne boje.
Problem nije svjetlina ekrana a to mi jedino dopusta da podesim.
Pokusala sam skinut aplikacije kao screen adjuster ali nista ne rjesavaju.
Ima li jos netko ovaj problem i zna li kako ga rjesiti.
Molim vas bitno mi je
Hvala

0 0 hvala 0
12 godina

jednostavno ima manji spektar boja i losiji displej pa su boje takve, tu nema pomoci niti rjesenja, osim ako ti nije nesto pokvareno, odes negdje u ducan pa usporedis! to je jednostavno budget smartphone. ja sam na L3 presao  sa samsunga s3 koji ima fantasticne boje no vrlo brzo sam se privikao na ovaj, no ja nisam zahtjevan korisnik....

a za bavljenje fotografijom mislim da niti jedan mob (a osobito ne ovaj s losom kamerom - citaj: jeftin) ne moze zamjenit kvalitetan fotic! ili se varam????

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 0:30 (razor1988).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice