Youtube na mobitelu ne radi

poruka: 13
|
čitano: 25.417
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok, imam nokiu 3110c i kupio sam internet paket , sve radi kak treba ali jedino je youtube. Npr nađem video i stavim za gledat onda mi piše "pogledaj video zapis" to stisnem i onda mislim da otvori media player i ide na neku rtsp://  adresu i piše učitavanje -> Otvaranje video -> i na kraju Nema odziva

Šta bi to bilo? Probal sam i na nokiji 6131 i frendovom sony erricsonu i ne ide.

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Youtube na mobitelu ne radi
jurek95 kaže...

Bok, imam nokiu 3110c i kupio sam internet paket , sve radi kak treba ali jedino je youtube. Npr nađem video i stavim za gledat onda mi piše "pogledaj video zapis" to stisnem i onda mislim da otvori media player i ide na neku rtsp://   adresu i piše učitavanje -> Otvaranje video -> i na kraju Nema odziva

Šta bi to bilo? Probal sam i na nokiji 6131 i frendovom sony erricsonu i ne ide.

Mobitel ti ne podržava flash pa zbog toga ne možeš gledat videozapise.Nisam siguran ima li Nokia ali SE ima posebnu aplikaciju za Youtube

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan

ja sam nedavno kupio nokiu x2 koja podržava youtube, al kad probam pokrenuti neki video, onda ga en pokrene. Može mi neko pomoći u tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
etnes kaže...

ja sam nedavno kupio nokiu x2 koja podržava youtube, al kad probam pokrenuti neki video, onda ga en pokrene. Može mi neko pomoći u tome?

Našao sam na jednoj stranici da X2 podržava flash na web stranicama ali ne pokreće .flv videozapise kao one na Youtube-u.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina

SE bilo koji vulgaris koji moze vrtit operu mini,ne mora bit smart mobitel...opera pokrene yt aplikaciju koju SE imaju.

Balavim provokatorima,odgovorit ce moj glasnogovornik. http://www.youtube.com/watch?v=qCTc4zz-b6g
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na mobilnoj stranici YouTube videi nisu u flashu.

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Treba samo upisati postavke za streaming. Zovi službu za korisnike i reci im da ti ih izdiktiraju.

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grbi94 kaže...

Na mobilnoj stranici YouTube videi nisu u flashu.

Je, imaš pravo, sad vidim da je 3gp.Al meni se nijedanput YT na mobu nije otvorio bez YT aplikacije.S Operom mini također

17 godina

vjerojatno to sve zavisi od telefona do telefona.

meni opera mini kad joj kliknem YT link,kaze...doszvoljavas li pokretanje aplikacije "nemam pojma kako se sad zove" i ona iskace iz SE izbornika i vrti klip.

Balavim provokatorima,odgovorit ce moj glasnogovornik. http://www.youtube.com/watch?v=qCTc4zz-b6g
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

istina, filmić je u 3gp-u,šta bi onda bilo? da se razumijemo filmić se ne otvara u pregledniku nego se otvori media player i učitava ga s neke rtsp:// adrese. 

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam taj problem sa samsung 8800 pixon, pomoc bi vrlo dobro došla!

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ama baš nitko???

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozdrav, ovako ja sam bio na you tube-u i sve normalno i stavim na drugi video i pise mi "pokusajte ponovo"
Sta da sad radim....
davor mikec

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice