Trenutno mi je 1.6 trebao bi nadograditi 2.1, za što mi ona opce služi? I jel netko zna kako mogu staviti offline navigaciju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da još nije izašao upgrade
a jel se moze postaviti neka offline navigacija
Bok evo odgovora za nadogradnju.
Ovo je zvanicna informacija sa Sony Ericssonovog sajta, andorid 2.1 je dostupna i moze se uradit preko racunala i SEUS program.
Ovo su upute oko nadogradnje.
http://www.sonyericsson.com/update/?cc=hr&lc=hr
Takodjer te je zanimalo koje su prednosti. To mozes pogledat u ovom video-u.
e hvala ti puno pokusat cu sutra pa javim kako je proslo
Ovo je zvanicna informacija sa Sony Ericssonovog sajta, andorid 2.1 je dostupna i moze se uradit preko racunala i SEUS program.
ovo je video za update xperie x10 a ne x8
jeste vi sigurni da je ovo za x8 ,a ne za x10?
Puno hvala za ovo!
Baš ću ić sad ili sutra kupiz X8, pa ću odmah nadogradit.
Evo sad sam probao ovaj svoj W580 uključit za taj update i updeatalo ga je (ne android, nego neki njegov update).
Dal aplikacije s androida 1.6 rade na androidu 2.1?
Ja obično pogledam aplikacije na AppBrain ili Android freeware stranicama prije preuzimanja, tu ima opis aplikacije, neka slija kako izgleda i komentari korisnika a usput uz broj verzije same aplikacije piše za koje verzije androida ide, većina onih koje se dosta skidaju su za sve verzije androida ali nije pravilo.
Inače ja sam probala skinuti novu verziju preko PC companiona ali na drugom koraku (preparing) mi javi grešku. Ne žuri mi se nešto ekstra ta neće naučiti letjeti,al kad je već ponudilo update pokušala sam.
A koje su glavne razlike između 1.6 i 2.1?
Kaj prije nisi mogo slat prek bluetootha?
EDIT. 2.3 nece biti zbog slabog hardvera, ali 2.2 valjda, dali ce on doci, sto mislite?
pozz
jel mi moze neko pomoc zapeo sam na koraku kad ugasim mob i kad trebam drzat tipku za povratak kolko trebam drzat tu tipku
hvala!!
Pošto koristim ovaj mobitel od skoro zanimalo bi me jel netko od vas zna neku dobru aplikaciju sa Android marketa, koja može da mi bude od veće koristi. Ne mora to sad biti metal detektor ili mjerač pulsa(kao ovdje:
:D), ali naprimjer najbolja mapa za hrvatsku, raspored kretanja vlakova unuar Hrvatske i sl.... :)TNX!
skini si sa sony ericssonove stranice pc comanion...istaliraj ga i spoji mob na komp....odes na support zone i pise ti dali je dostupna nova nadogradnja...ako je sam sljedis upute i to je to gotov si za 25min i manje drzis tipku dok ne pise da ju mozes pustiti