Zanima me isplati li se kupiti ovu stvarcicu,nije skup e sad zanimaju me misljenja znalaca 
Hvala unaprijed
E da bitno zaboravih,namjeravam ga uzeti preko t-mobila preko weba,
Zanima me isplati li se kupiti ovu stvarcicu,nije skup e sad zanimaju me misljenja znalaca 
Hvala unaprijed
E da bitno zaboravih,namjeravam ga uzeti preko t-mobila preko weba,
Solidan uređaj za svoju cijenu, i ako bi ja prije uzeo xperiu mini
Mobitel kupljen i poslije tjedan dana koristenja mogu reci da sam zadovoljan,u sustini za tu cijenu zgodan uredaj.

Ja sam razmišljao o njemu jer ga mogu uzeti u Vipu za 99 kn, ali reviewi su na webu jako loši. Sve nešto tipa "nemojte kupovati ovo sporo smeće", itd. Sad, ako kažete da nije tako loš, možda opet razmislim o kupovini.
Za svoju cijenu se isplati, ne može se očekivati da radi kao uređaj od 3000 kn. Za 99 kn sigurno ne možeš pogriješiti.. 
Ima daleko boljih mobitela to je, ali za ovu cijenu koja je njegova ja sam zadovoljan. Kada je spojen wifi-jem surfanje je ok,na mrezu t-coma povremeno malo ima stekanja ali ne toliko da bi rekao da nevalja. Neku veliku zamjerku do sada poslije tjedan dana nisam nasao,jedino bilo bi super da ima bljeskalicu
.
Ja do sada nisam našao nekakve velike zamjerke za ovaj simpatični Smartphone. U T-comu neidu slušalice s njim pa je to mali nedostatak jer zamjenske malo šušte,dok org Sonyjeve rade ok. Nisam neki exspert za mobitele ali uz ovaj Smartphone se osjecam zadovoljno!
Mislim da ti je u tom rangu bolji samsung galaxy mini 2.. Nije neka velika razlika u cijeni...