Xperia Tipo

poruka: 8
|
čitano: 2.764
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Molim misljenje o ovom mobitelu!!! Xperia Tipo

Zanima me isplati li se kupiti ovu stvarcicu,nije skup e sad zanimaju me misljenja znalaca {#}

Hvala unaprijed

E da bitno zaboravih,namjeravam ga uzeti preko t-mobila preko weba,

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 14:32 (medoplavi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Molim misljenje o ovom mobitelu!!! Xperia Tipo

Solidan uređaj za svoju cijenu, i ako bi ja prije uzeo xperiu mini

De gustibus non est disputandum.
13 godina
Xperia Tipo

Mobitel kupljen i poslije tjedan dana koristenja mogu reci da sam zadovoljan,u sustini za tu cijenu zgodan uredaj. {#} {#} {#}

2 0 hvala 1
17 godina
Xperia Tipo

Ja sam razmišljao o njemu jer ga mogu uzeti u Vipu za 99 kn, ali reviewi su na webu jako loši. Sve nešto tipa "nemojte kupovati ovo sporo smeće", itd. Sad, ako kažete da nije tako loš, možda opet razmislim o kupovini.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperia Tipo

Za svoju cijenu se isplati, ne može se očekivati da radi kao uređaj od 3000 kn. Za 99 kn sigurno ne možeš pogriješiti.. {#}

De gustibus non est disputandum.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xperia Tipo

Ima daleko boljih mobitela to je, ali za ovu cijenu koja je njegova ja sam zadovoljan. Kada je spojen wifi-jem surfanje je ok,na mrezu t-coma povremeno malo ima stekanja ali ne toliko da bi rekao da nevalja. Neku veliku zamjerku do sada poslije tjedan dana nisam nasao,jedino bilo bi super da ima bljeskalicu {#}.

13 godina
Xperia Tipo

Ja do sada nisam našao nekakve velike zamjerke za ovaj simpatični Smartphone. U T-comu neidu slušalice s njim pa je to mali nedostatak jer zamjenske malo šušte,dok org Sonyjeve rade ok. Nisam neki exspert za mobitele ali uz ovaj Smartphone se osjecam zadovoljno!  {#} 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Molim misljenje o ovom mobitelu!!! Xperia Tipo

Mislim da ti je u tom rangu bolji samsung galaxy mini 2.. Nije neka velika razlika u cijeni...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice