Ista stvar i kod mene, u isto vrijeme je poslan i tebi i meni..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesu vama kad su vam slali dpdom bili ažurni što se tiće trackinga jer meni je zadnja objava o paketu bila ova. A sumnjam da se u međuvremenu nije nešto prominilo jer ako ide avionom stiglo bi 5 puta već do Zagreba/Italije/Slovenije... Tracking pratim na dpd.uk..
18 Oct 2014 06:00Hub 3 - BirminghamYour parcel has left the United Kingdom and is on its way to Croatia
Koje si boje naruciio ?
Ažurirali su tracking info.. Ujjutro u 8 je krenio iz Maribora za ZG valjda i sutra bi trebalo za Zadar :))
Pozdrav.. Sry za tri posta al niko ne piše pa moram ja.. evo jutros je stigao mob i sad se idem malo pozabavit sa romom.. Koji je najnoviji dobar miui v5?
Btw. kako da omogucim root permission u dev romu? Di da nađem to, tako da mogu pobrisat ove puste aplikacije
EDIT: Obrisao sam slucajno default tipkovnicu od miuia, kako da je vratim? Trenutno sam stavio swiftkey
Naručio sam jedan s Mobi-a i dobio sam tracking no., otiđem na dpd.co.uk i utipkam taj broj i poštanski broj i ništa mi ne pronalazi.
Kako i zašto?
Neki hintovi?!
Nisam bio dovoljno strpljiv da se osvježi stranica.
EDIT: Obrisao sam slucajno default tipkovnicu od miuia, kako da je vratim? Trenutno sam stavio swiftkey
Evo, skini ovu najnoviju Google Android L keyboard
Fala, super je ova googleova
Koji je najbolji miui v5? ili jel ima neki v6 da sve radi na njemu?
samo da spomenem
narucio sam si screenprotector od kaljenog stakla. preporucam svima, apsolutno ni jedna folija nemoze biti ni blizu ovome. debljina 0.2 mm, sigurno bude duze izdrzao a na ekranu se ni ne primjeti

Zadnji V5 je oke, ja sam osobno koristio 4.8.1 najduze, nekako mi je najstabilniji bio..
Sto se tice V6, isto zadnji, treba se samo priviknuti na novo sucelje i da neke stvari nedostaju.. Radi sve vise manje super, jedino sto meni osobno nekad ne radi video, tipa na fejsu od 5 koje zelim pogledati otvorit ce mozda samo jedan..

samo da spomenem
narucio sam si screenprotector od kaljenog stakla. preporucam svima, apsolutno ni jedna folija nemoze biti ni blizu ovome. debljina 0.2 mm, sigurno bude duze izdrzao a na ekranu se ni ne primjeti
Nije li lakše odmah staviti link proizvoda?

samo da spomenem
Nije li lakše odmah staviti link proizvoda?
Pa bilo bi da nisam pisao sa mobitela.
Link na ovaj moj a vjerujem da su svi manje više isti
edit: ima 0.3 mm
Onda cu se pozabavit ovih dana sa v6 da vidim hoće mi se dopast.. Ja sam sebi planira naručit nilkinov tempered glass.. zasad imam matirane folije i jebacki izgleda snjima, ali sigurnost je najvaznija :D
Isprike ako je ovo pitanje već bilo postavljeno, ali zanima me slijedeće:
Znam da mobitel nema podršku za LTE, ali da li se spaja na mrežu preko HSDPA ili samo preko 3G?
Hvala.
Evo i moj xiaomi mi3 stigao, pošto sam iz BiH pronašao sam u ponudi na web stranici www.digitalcity.ba i xiaomi mi3, te uspio nabaviti posljednji preostali silver. Veoma sam oduševljen mobitelom, najbolje od svega nakon što sam naručio dobio sam ga u roku od 24h.
Isporobao sam miui V6, međutim odlučio sam da pričekam da izađe Stable verzija, te sam se vratio na stable V5.
Onda cu se pozabavit ovih dana sa v6 da vidim hoće mi se dopast.. Ja sam sebi planira naručit nilkinov tempered glass.. zasad imam matirane folije i jebacki izgleda snjima, ali sigurnost je najvaznija :D
Ja sam ti imao 3 razne folije. ni jedna nije ni približno "bistra" ko tempered glass. A kako se tek lagano postavi.. 10x lakše i nema mjehurića- Samo je jako bitno savršeno počistiti staklo i ako ti u međuvremenu padne koje zrnce prašine, uzmeš ljepljivu traku koju budeš sigurno dobio u paketu i zaljepiš na prašinu pa odljepiš.
Evo link na video kako to napraviti.
Ja sam ti imao 3 razne folije. ni jedna nije ni približno "bistra" ko tempered glass. A kako se tek lagano postavi.. 10x lakše i nema mjehurića- Samo je jako bitno savršeno počistiti staklo i ako ti u međuvremenu padne koje zrnce prašine, uzmeš ljepljivu traku koju budeš sigurno dobio u paketu i zaljepiš na prašinu pa odljepiš.
Evo link na video kako to napraviti.
znam znam sve to.. ovih dana cu si narucit taj nilkinov temp glass.. i također sam već pogledao taj video :D
Kada napravim backup na v5 hocu li ga moci vratit na v6?
Ako oću sada stavim v6 jel idem po istom postupku kao i prvi put (18.str.) ili mogu stavit rom u folder na mobu i onda preko moba samo updateat?
1. Da
2. Kako zelis, mozes jedno mozes drugo
Baš su mi danas stigli Mi Bandovi.
Za sada mi se jako sviđa,kvaliteta izrade je stvarno na razini.
Sve što sam probao danas radi bez problema,pa tako i otključavanje Mi3-a sa Mi Bandom umjesto patterna/passworda.
Ako hoćete mogu nabaciti koju sliku Mi Bandova.
Sve je super osim Merimobilesa kojemu sam platio 5 dolara za dostavu singapurskom poštom,a oni su naravno poslali China postom sa trackingom.
Nakon jedno 2 tjedna svađanja konačno su mi i tih 5 dolara vratili.
Ima li tko Nillkin Super Frosted Shield viška?
Evo i linka:
http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=3610&page=1
Ja imam jedan aluminijski case viška.
Doslovno je stavljen jednom i nakon par minuta skinut jer mi se ne sviđa.
Već 2 mjeseca stoji neiskorišten,pa ako je netko zainteresiran slobodno me može kontaktirati na PM ili 098 762 763
Zanima me rad s ostalim uređajima
1. Da
2. Kako zelis, mozes jedno mozes drugo
A koji je bolji i preporučljiviji način? Pretpostavljam da onaj sa 18.e stranice?
Ako idem na tu opciju da updateam preko updatera od xiaomia tako da stavim rom u memoriju pa onda flasham, jel isto koristim ove romove http://en.miui.com/thread-14641-1-1.html sa ove stranice? Pitam jer piše na vrhu da su to fastboot romovi.
Fala
EDIT: Kad uđem u kontakte vidim neke kontakte dva puta, jedan mi je sa sim kartice broj a drugi od whatsappa broj. Probao sam merge contacts iz opcija al nepomaze. Jel zna neko kako da ih spojim?
EDIT 2: Nudi mi preko updatera od xiaomia update na 4.10.24.. A preko one stranice za fastboot mi je zadnja bila 4.10.17. Jel mogu preko tog updatera instalirat tu verziju tj. jel ima kakve razlike u romu prilikom instaliranja sa tog njihovog updatera ili kad skinem fastboot rom?
Zanima me rad s ostalim uređajima
Naravno,ide za par dana kada ga isprobam do kraja.
Za sada mogu nabaciti par slika(Slike idu kasnije danas) i napisati par rečenica.
Mi Band dolazi kao i svi Xiaomi proizvodi u vrlo čvrstoj minimalističkoj kutiji.
Unutra se nalaze Mi Band,upute na kineskom jeziku i charging cradle sa usb-om na drugom kraju.
Sam Mi Band izgleda,te imam osjećaj da je vrhunski izrađen.
Gornji dio koji se vidi kada je u narukvici je od anodiziranog aluminija,sa sjajnim rubom,te odlično izgleda.
Ledice se uopće ne primijete ako ne svijetle.
Donja površina je od crne čvrste plastike.
Mi Band je IP67 certificiran,tj. vodotporan na do 1 M i otporan na prašinu.
Silikonska narukvica je čvrsta ali i udobna,te se lako može podesiti njena dužina po vašoj ruci.
Uglavnom sve radi,ali ono što mi se najviše ne sviđa je to što zapravo nije baš precizan kod mjerenja broja koraka.
Mjeri sve brze pokrete koji se ponavljaju kao korake,te tako dobijete puno veći broj koraka nego što ste zapravo napravili.
Da bi broj koraka bio točak,zapravo bi trebali držati Mi Band u džepu ili samo kada hodate.
No to zapravo i nije veliki problem jer brojenje koraka zapravo i nije baš najpreciznija znanost.
Da bi se točno mjerili koraci zapravo bi trebalo imati accelometar na nozi.
San mi je savršeno mjerio.
U minutu je točan,te je čak izmjerio vrijeme koliko sam bio budan uslijed glasne buke ujutro,te mjeri i duboki san,te laki san(Zapravo san kada se vrtimo stalno).
Otključavanje Mi3-a radi savršeno.
Također i alarm radi odlično,poprilično jako vibrira.
Te mi se čini da bi me sigurno probudio.
Možete postaviti 3 alarma.
Mi Band se ne sinkronizira stalno,već samo kada je aplikacija pokrenuta.
Inače bi na baterija bila na brzinu pojedena.
Zadnjim updaetom su ubacili i opciju da vam Mi Band vibrira ako se ne javite na poziv od 3-20 sekundi od zaprimanja.
Također može se birati i boja kojom će vam ledice na Mi Bandu svijetliti.
To je to za sada,kasnije ću nadopuniti review
Evo da i ja javim iskustvo s Mobi-em.
Legi uzimao Mi3 (znao sam da ću nekog pridobiti našom pilom).
Kupio ga, platio 14. listopada, stigao danas.
Uzeo mu ROCK case (plavi), folije obične 6 komada za prvu ruk i sebi uzeo 9H Tempered.
Sve što ste napisali stoji. Savršeno stoji, super lagano postavljanje.
Sama se namjesti i istisne zrak. Jedino što je problem je da je u donjem desnom kutu malo ostalo zraka. Skroz uz rub.
Pokušao istisnuti ali ne ide, ne znam zašto.
Možda se s vremenom još namjesti (ako se ne može re-aplicirati staklo, neću skidati).
p.s. jeste dobili račun na papiru s Moby-a ili samo isprintate onaj iz maila? Našao, printa se osobno (Print Invoice).
nebih ti preporucio skidanje jer bi se mogla odmah uhvatiti prasina za ljepjivi sloj. si točno stavio staklo unutar okvira? da ti nije naleglo možda na plasticni rub? ako jesi onda je mozda blago deformirano i probaj kontaktirati prodavača pa trazi novi. moje staklo je bilo blago savinuto na sredini ali nije bilo problema kod stavljanja.

nebih ti preporucio skidanje jer bi se mogla odmah uhvatiti prasina za ljepjivi sloj. si točno stavio staklo unutar okvira? da ti nije naleglo možda na plasticni rub? ako jesi onda je mozda blago deformirano i probaj kontaktirati prodavača pa trazi novi. moje staklo je bilo blago savinuto na sredini ali nije bilo problema kod stavljanja.
Ok, probat ću zatražiti novo:
100% sam ga precizno stavio u okviru.
I barem ti znaš da Mi3 nema plastični dio nego je ekran iznad površine plastike
Prodajem svoj Xiaomi Mi3 crni, neispravan, ne mogu popraviti bootloop, pa ako netko želi izazov, cijena je 500kn :)
Prodajem svoj Xiaomi Mi3 crni, neispravan, ne mogu popraviti bootloop, pa ako netko želi izazov, cijena je 500kn :)
Jesi ti onaj što je slušao nekog ludog kineza da otvaraš mob i radiš gluposti?
Uzeo bih ga samo radi displaya i kucista, ali me strah da ne navucem zlu srecu, kupujem iz opreza pa onda mi se sjebe moj :D haha