Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.270
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
Pa MSM8274AB ti i ide unutra,a ako ti baca 40k+ bodova onda je sigurno sve u redu.
Daj stavi barem zadnji stable
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Pa MSM8274AB ti i ide unutra,a ako ti baca 40k+ bodova onda je sigurno sve u redu.

Radi li sve na 32.0 Stable. Tu mi nudi.

14 godina
Ma na stable verzijama sve radi,ti onda imaš verziju firmwarea za hong kong.
robimarko@gmail.com
13 godina
robimarko kaže...

nije samo rezultat mjerodavan zato što na kopijama naprave multiplayer recimo x3 i onda dobiju rezultat cca 40k a 3D grafiku u testu vrte 3 fps,

za provjeru ima Mi indentification programčić koji potvrđuje da li je mob autentičan

14 godina
Ako ga je uzeo sa mobicitya original je sigurno,ali ako opet nije siguran neka provjeri s tim softwareom.
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo pokrenuo sam Mi ident... Prosla idetifikacija i zeleni se. Posto je na kineskom, nemam pojma sto pise. Valjda  bi se crvenilo da nije ok. To je valjda to.

Da, kupljen je s mobicity.

0 0 hvala 0
13 godina

Cemu onda panika ako je kupljen na mobicityu.. ;)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Xiaomi MI3W - review

evo sad ti je srce na mjestu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ljudi pomozite šta da radim, naručio sam mobitel sa xiaomishop.com i odabrao sam dhl from china umjesto onog drugog da mi pošalju iz europe, jel ima nade da mi vrate novac i da narucim opet iz europe? Hitno pomozite ako netko zna ili ima iskustva!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Pa hitno im pošalji mail da tražiš poništenje naruđbe i objasni im da si pogriješio.. Mislim da nema razloga da ti ne vrate novac.. mislim da nema šnse da su ti ga već poslali(onda bi bilo prekasno) jer su trenutno kod njih praznici pa se sve naruđbe odgađaju do 6.10.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ne znam jeste vec upoznati s novim AOSP rom-om koji je izbacen od strane xiaomi developera (ivan) i navodno je napravljen prema mi3 kernelu tako da su performanse odlicne. Vec ga drzim oko 2 tjedna i sve je glatko, performanse su vrhunske i dosta je fluidniji nego miui 5 i 6. Antutu izbacuje otprilike jednak score kao i s miui-em no aplikacije se brze otvaraju i sve u svemu je fluidniji od obe verzije miui-a. Takoder koristi manje ram-a (cca 1.2gb slobodno, miui oko 800-900mb) i nije pretrpan raznim kineskim i miui aplikacijama, dakle imate stock android kao i na nexusu. Posto je google camera losa, skinite lenovo supercam koja je po meni najbolja cam aplikacija po opcijama i kvaliteti slike. Dev redovito updatea rom tako da je uvijek na istoj verziji kao i miui. Postoji i tema na miui forumima, no preko xda su direktni linkovi. Ovo je glavna tema http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/aosp-rom-leaked-t2876646 a iz ove su vam odmah linkovi da ne trazite novije postove u ovoj prvoj http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/ivans-rom-based-original-google-sources-t2893635 Dakle clean flash aosp 4.9.18, formatirajte data i cache te dalvik cache, rebootat ponovno u recovery, flashajte 4.9.26 update i gapps (po izboru, osobno koristim pa gapps pico) i to je to :)

"You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think."

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ne znam jeste vec upoznati s novim AOSP rom-om koji je izbacen od strane xiaomi developera (ivan) i navodno je napravljen prema mi3 kernelu tako da su performanse odlicne. Vec ga drzim oko 2 tjedna i sve je glatko, performanse su vrhunske i dosta je fluidniji nego miui 5 i 6. Antutu izbacuje otprilike jednak score kao i s miui-em no aplikacije se brze otvaraju i sve u svemu je fluidniji od obe verzije miui-a. Takoder koristi manje ram-a (cca 1.2gb slobodno, miui oko 800-900mb) i nije pretrpan raznim kineskim i miui aplikacijama, dakle imate stock android kao i na nexusu. Posto je google camera losa, skinite lenovo supercam koja je po meni najbolja cam aplikacija po opcijama i kvaliteti slike. Dev redovito updatea rom tako da je uvijek na istoj verziji kao i miui. Postoji i tema na miui forumima, no preko xda su direktni linkovi. Ovo je glavna tema http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/aosp-rom-leaked-t2876646 a iz ove su vam odmah linkovi da ne trazite novije postove u ovoj prvoj http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/ivans-rom-based-original-google-sources-t2893635 Dakle clean flash aosp 4.9.18, formatirajte data i cache te dalvik cache, rebootat ponovno u recovery, flashajte 4.9.26 update i gapps (po izboru, osobno koristim pa gapps pico) i to je to :)

super..znaci rom je stabilan, nema random reboota ,sve radi,svaki senzor ?

zanima me da li se gubi garancija kada se stavi ovaj rom ?

dvoumim se izmedju tog i ovog http://en.miui.com/thread-22804-1-1.html

hvala

15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Sve je stabilno i vec 2 tjedna radi bez rebootanja, baterija drzi mrvu vise nego na miui-u. Svi senzori rade. Koliko znam xiaomi podrzava flashanje rom-a i rootanje pod garancijom. Ovo je jedini rom baziran na mi3 kernelu koliko znam, tako da bi se ja drzao toga :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 22:17 (puls4R).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok,super.. znaci samo slijedim upute sa ovog drugog linka ?

15 godina
neaktivan
marko94 kaže...

Da, dakle ukratko:

1. Instaliras CWM Recovery ako nemas

2. Flashas aosp 4.9.18 na system 1, formatiras data/cache i dalvik cache

3. Rebootas natrag u recovery te flashas 4.9.26 update i nakon toga pa gapps po izboru

To je to, iskljuci true dual boot ako je ukljucen i stavi da je primarni sistem 1.

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
marko94 kaže...

Da, dakle ukratko:

3. Rebootas natrag u recovery te flashas 4.9.26 update i nakon toga pa gapps po izboru

To je to, iskljuci true dual boot ako je ukljucen i stavi da je primarni sistem 1.

ok,hvala..

samo jos nesto..sada sam procitao na jamstvenom listu da jamstvo ne vrijedi ako je instaliran neoriginalni softver ..jel tu spada i ovo ? :/

15 godina
neaktivan
marko94 kaže...
puls4R kaže...
marko94 kaže...

Da, dakle ukratko:

ok,hvala..

samo jos nesto..sada sam procitao na jamstvenom listu da jamstvo ne vrijedi ako je instaliran neoriginalni softver ..jel tu spada i ovo ? :/

Pa s obzirom da daju mogucnost flashanja miui6 dev dok je miui5 trenutni stabilni rom ne vidim neki problem flashanja rom-a koji je napravljen od strane samog xiaomi developera 

15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

da znam..ali me to malo buni i brine :) btw, uzeo sam ga u hrvatskoj pa imam i u hr garanciju 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pitanje za one koji su mi3 kupili s mobicity. Kakav ste punjac dobili. Meni stigao posebno punjac u kutiji + adapter za nase uticnice. Onako neki glomazni(punjac i adapter, ukupno 10 cm). U kutiji od moba gdje bi trebao biti punjac prazno.

Hvala na dosadasnjim odgovorima.

0 0 hvala 0
14 godina
Da tako sam i ja dobio,sigurno ti je mob inače za Hong Kong kao i moj,pa je tako.
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Dado25 kaže...

Pitanje za one koji su mi3 kupili s mobicity. Kakav ste punjac dobili. Meni stigao posebno punjac u kutiji + adapter za nase uticnice. Onako neki glomazni(punjac i adapter, ukupno 10 cm). U kutiji od moba gdje bi trebao biti punjac prazno.

Hvala na dosadasnjim odgovorima.

Da, tako je doslo i meni, bijeli ogroman adapter i njihov(xiaomijev) punjač - ko da punim Concept_one a ne mob!

I dobio sam i još jedan punjač (neki fuš) koji ne valja i od njega mi mob (ekran laga).

Mi3
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Konacni sumarum. Ovo malo sto sam ga koristio, mob je odlican. U odnosu na prestigio 4500t, nesto. Baterija izdrzi 2 dana normalnog koristenja u odnosu na prije, ako dan. Prezadovoljan.

I normalno, opet pitanje. Racun i jamstvo ste dobili ili jok?

0 0 hvala 0
13 godina

Onaj tko jena mobicityu kupio dobio je racun i koliko toliko neko jamstvo, moj je iz Italije, racun i jamstvo 2 god, daj Boze nikad mi ne trebalo, a sve ovo ostalo to2c, minideal, itd, jamstvo 0 bodova..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Onaj tko jena mobicityu kupio dobio je racun i koliko toliko neko jamstvo, moj je iz Italije, racun i jamstvo 2 god, daj Boze nikad mi ne trebalo, a sve ovo ostalo to2c, minideal, itd, jamstvo 0 bodova..

Kupio na mobicity. Dosla samo kutija od moba, punjaca i njihova vrecica(neka prozirno bijela). Nema niti racuna niti nikakvog jamstva.

14 godina
odjavljen
Dado25 kaže...
majdo kaže...

Kupio na mobicity. Dosla samo kutija od moba, punjaca i njihova vrecica(neka prozirno bijela). Nema niti racuna niti nikakvog jamstva.

Niti netreba, bila je neka diskusija oko toga. Samo im se javiš na mail. 

Mislim da ti mogu i račun poslati.

13 godina
Dado25 kaže...

Meni nije jasno zasto pricati nesto samo da se prica? Pa racun si dobio u digitlnom obliku s mobicitya i uredno si ga mogao isprintati iste sekunde cim si platio, cak i da nisi mozes naknadno, a i da to ne napravis ne igra ulogu samo ako se nesto dogodi javis im se s brojem narudjbe i to je to, oni sve ostalo imaju.. Nije to prodavac iz Hrvatistana pa da treba ovjeriti 782 papira prije nego si siguran da imas neko koliko toliko jamstvo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 20:08 (majdo).
16 godina
majdo kaže...
Dado25 kaže...

Meni nije jasno zasto pricati nesto samo da se prica? Pa racun si dobio u digitlnom obliku s mobicitya i uredno si ga mogao isprintati iste sekunde cim si platio, cak i da nisi mozes naknadno, a i da to ne napravis ne igra ulogu samo ako se nesto dogodi javis im se s brojem narudjbe i to je to, oni sve ostalo imaju.. Nije to prodavac iz Hrvatistana pa da treba ovjeriti 782 papira prije nego si siguran da imas neko koliko toliko jamstvo..

Meni je u Hrvatistanu isporučen monitor sa mrtvim pikselom. Došao u dućan ponio račun i jamstvo i zamijenili mi monitor. Nakon 2 tjedna.

Sa mobicitya mi je isporučen telefon sa prašinom ispod stakla i kontaktirao sam ih u roku par dana i dobio sam k.urac.

Toliko o tome..

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina

Bez uvrede ali koliko si dosadan vise s tom prasinom pa to nema nigdje.. Znaci sve do jedne teme di se spominje mobicity sabijas s tim kako si se drndao s njima jer su rekli na prvu da nece zamjeniti.. Oke, nije uredu od njih naravno, ne podrzavam ih niti 1% radi tog postupka, ali isto tako ni tebe ne podrzavam u tom kukanju vise jer si sam napisao da si 5 ili 7 dana drzao foliju na ekranu, foliju s kojom je mobitel dosao.. Pa halo?! Tko to jos radi? Tko jos kad dobije takav komad "tehnike" ne uzme i ne pregleda sve od a do ž, svaki detalj svaku sitnicu da li je sve uredu, itd..

Cisto da se zna, frendu je maticna riknula nakon 3 tjedna koristenja moba, poslan u Englesku, nakon tjedan i pol javili da se ne moze popraviti i da salju novi, nakon 2 i pol tjedna mu je stigao novi mob uredno zapakiran i sad sve radi savrseno.. Mislim da je to dovoljno za reci i zavrsiti raspravu o prasini.. Nisi imao srece, sam si isto tako malo kriv i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 0:12 (majdo).
16 godina
majdo kaže...

Bez uvrede ali koliko si dosadan vise s tom prasinom pa to nema nigdje.. Znaci sve do jedne teme di se spominje mobicity sabijas s tim kako si se drndao s njima jer su rekli na prvu da nece zamjeniti.. Oke, nije uredu od njih naravno, ne podrzavam ih niti 1% radi tog postupka, ali isto tako ni tebe ne podrzavam u tom kukanju vise jer si sam napisao da si 5 ili 7 dana drzao foliju na ekranu, foliju s kojom je mobitel dosao.. Pa halo?! Tko to jos radi? Tko jos kad dobije takav komad "tehnike" ne uzme i ne pregleda sve od a do ž, svaki detalj svaku sitnicu da li je sve uredu, itd..

Cisto da se zna, frendu je maticna riknula nakon 3 tjedna koristenja moba, poslan u Englesku, nakon tjedan i pol javili da se ne moze popraviti i da salju novi, nakon 2 i pol tjedna mu je stigao novi mob uredno zapakiran i sad sve radi savrseno.. Mislim da je to dovoljno za reci i zavrsiti raspravu o prasini.. Nisi imao srece, sam si isto tako malo kriv i to je to.

A da ti prestaneš vrijeđati i dizati tenzije?

A koliko puta si ti do sada srao po hrvatskim dućanima i garancijama ovdje, koliko puta si isticao samo svoje recenzije hongmi mobitela jbt, na svaki upit za dotični telefon si sam svoju recenziju spominjao.

Znaš kad bum prestao isticati prašinu? Kad budem ja to odlučio i ako dižeš u nebesa te muljatore, ja budem prosipao prašinu.

Ako ti smeta moj post ili postovi imaš ignore tipku pa da ne dobiješ čir na želucu.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
red_bull kaže...

A da ti prestaneš vrijeđati i dizati tenzije?

A koliko puta si ti do sada srao po hrvatskim dućanima i garancijama ovdje, koliko puta si isticao samo svoje recenzije hongmi mobitela jbt, na svaki upit za dotični telefon si sam svoju recenziju spominjao.

Znaš kad bum prestao isticati prašinu? Kad budem ja to odlučio i ako dižeš u nebesa te muljatore, ja budem prosipao prašinu.

Ako ti smeta moj post ili postovi imaš ignore tipku pa da ne dobiješ čir na želucu.

Ovo sad već ide debelo u off ali vrag mi neda mira i moram odgovoriti. Jednom sam do sada komentirao tvoj slučaj i to još naglasio da mi je izuzetno žao jer ti se to dogodilo, kao što bi mi bilo jednako žao da je i crni cigan narucio mobitel i da mu je došao s greškom i onda još s njime 100 problema, jer osobno sam prošao kalvariju s reklamacijama na više mobitela, da ne pricam o starome Galaxyu S2 koji je 8 puta reklamiran unutar pola godine, najgore iskustvo a mobitel bio placen 3500 kn.

Tako da mene bas zanima što sam ja to rekao ili bilo gdje komentirao da je vrijeđanje bilo? Trudim se birati rijeci, s pojedincima to nije slucaj. Tebi osobno nijednu ružnu nikad nisam uputio. Tebe ako smeta i vrijeđa to što kažem da si dosada jer sabijas sve do jedne teme di se mobi spominje i da si sam kriv u jednu ruku to je tvoj problem.

Pa što ti nisi napravio review za dotični mobitel ili neki drugi pa kad ljude zanima nešto o tom modelu da im daš link gdje mogu saznati apsolutno sve? Mislim, nisam siguran ali na ovome forumu sam jedan od prvih koji je kupio Hongmija, oduševio sam se mobitelom, i za male pare u tom trenutku sam ponudio ljudi alternativu naspram "razvikanih brendova". Između ostaloga jedan među prvima si bio koji je komentirao u toj temi i pito si za neke sitnice i detalje tipa svijetle li tipke, itd, i sad odjednom ti eto smeta, ko kakvo malo dijete kad je ljuto pa kaze e sad bas necu ni kako ja hocu.

Ja ih ne dižem u nebesa, ja od toga nemam ništa, mobigrad jel. Samo ističem da si pojedinac koji nije imao sreće, koji je koliko nije imao sreće toliko i sam kriv jer nije odljepio orginalnu foliju s ekrana 5 dana da vidi što se nalazi ispod!

Sve ostalo je nebitno i nema smisla dalje o nicem raspravljati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 15:05 (majdo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice