Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.414
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Kako na Mi3 blokirati dolazne pozive od određenog broja  ima li negdje takva opcija, tražio sam ali nenađem gdje se nalazi pa ako netko zna bio bih zahvalan.{#}

Probao sam ići na taj broj pa uredi ali nenađem takvu mogućnost ili opciju ili se nalazi na nekom drugom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 8:02 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xiaomi MI3W - review

Security, pa Blocklist i tu dodas broj koji hoces blokirati i SMS i pozive..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...
veco2404 kaže...

Pozdrav,

Napravi ovo što je opisao Majdo na stranici 18 ovog foruma... nije teško, ja sam to isto napravio i mobitel radi ko violina.

Ja se nisam igrao s brisanjem serijskih aplikacija nego sam ih(one kineske) prebacio u poseban folder.

Znači skini ovaj fastboot rom:Xiaomi Mi3/4 WCDMA Developer Version 4.8.1. pronađi i downloadaj http://en.miui.com/thread-14641-1-1.html .

Moj savjet ti je da ne skidaš multilanguage, jer je engleski ok, i ne šteka.

Znači skini fastboot s ovog linka i napravi kako je majdo rekao.

Ako trebas pomoc, salji mi PP.

Ako je bilo namjenjeno za mene... 

Probali smo sve verzije koje su nam pale na pamet...

4.8.1 nije moguce skinuti, ne radi link... Tek od 4.8.22 rade... Ako se ne varam... 

Odlucili smo otvoriti predmet na mobicityu pa da vidimo sto ce reci... 

Po meni, ovo sto se dogadja sa mobom je nesto slicno kako kad se na neki mob stavi punjac od drugog moba, pa za vrijeme dok je spojen na punjac isti ne moze raditi normalno... Ti lijevo, on desno, ti na facebook on u sms poruke... I slicno... Znaci, ne uporabljivo... 

Nek salju novi mobitel... 

Istina, i ja sam imao problema s tim, nije mi htjelo skidati rom(stalo bi na pola), al je nakon 5og pokušaja skinulo. i sad je sve u redu... Mada mi se isto događa da kada je spojen na punjač koji sam dobio u paketu ide kao što kažeš, ja u kope on u špade. Inače sve savršeno...

Mi3
12 godina
neaktivan
veco2404 kaže...
Wh1T3L10n kaže...
veco2404 kaže...

Pozdrav,

Napravi ovo što je opisao Majdo na stranici 18 ovog foruma... nije teško, ja sam to isto napravio i mobitel radi ko violina.

Ja se nisam igrao s brisanjem serijskih aplikacija nego sam ih(one kineske) prebacio u poseban folder.

Znači skini ovaj fastboot rom:Xiaomi Mi3/4 WCDMA Developer Version 4.8.1. pronađi i downloadaj http://en.miui.com/thread-14641-1-1.html .

4.8.1 nije moguce skinuti, ne radi link... Tek od 4.8.22 rade... Ako se ne varam... 

Po meni, ovo sto se dogadja sa mobom je nesto slicno kako kad se na neki mob stavi punjac od drugog moba, pa za vrijeme dok je spojen na punjac isti ne moze raditi normalno... Ti lijevo, on desno, ti na facebook on u sms poruke... I slicno... Znaci, ne uporabljivo... 

Istina, i ja sam imao problema s tim, nije mi htjelo skidati rom(stalo bi na pola), al je nakon 5og pokušaja skinulo. i sad je sve u redu... Mada mi se isto događa da kada je spojen na punjač koji sam dobio u paketu ide kao što kažeš, ja u kope on u špade. Inače sve savršeno...

Ma nema sanse da to toleriramo... Ako je vec mobitel uredno placen, od nase strane sve odradjeno za 5... Pa onda ocekujemo i da mob radi kako bog zapovjeda... 

Poslali smo im poruku da hocemo novi i amen... :D

11 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...
veco2404 kaže...
Wh1T3L10n kaže...
veco2404 kaže...

Pozdrav,

Ma nema sanse da to toleriramo... Ako je vec mobitel uredno placen, od nase strane sve odradjeno za 5... Pa onda ocekujemo i da mob radi kako bog zapovjeda... 

Poslali smo im poruku da hocemo novi i amen... :D

Da bolje da pošalju novi pa ste na miru, a što se tiče ovog mog problema, da ekran laga samo kad se puni to je do usb-a i/ili utičnice (to sam iskopao na MIUI india), pa se ja necu zaliti :)

Javite sto je bilo na kraju!

Mi3
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 11:14 (veco2404).
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Baš me zanima što i koliko budu vam kenjali.. Da vidimo sad tu njihovu garanciju...

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Imam instaliran Dev mod 4.9.5 možda ni nema  pa nenađem pod opcijama Security takvu opciju jer je sve na hrvatskom možda se nekako drugaćije zove ili..... uglavnom ja nenađem opcije koje tražim glede blokiranja broja.

Svakako Hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi MI3W - review

fulo sam temu..

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 20:50 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...

fulo sam temu..

Eh Fabricije.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Jel ima još netko da je naručio mob i da čeka ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Mob narucen 23.9. Danas poslan iz Man.

1 0 hvala 0
13 godina
Dado25 kaže...

Mob narucen 23.9. Danas poslan iz Man.

Ja ne mogu vjerovat . Naručio sam 07.09. a mob još nije poslan nezz sta da radim ? 

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Salji im poruku preko live chat. Narucio sam 23.9. Prvi upit poslao 26.9. Danas drugi put i odmah mi odgovorili da salju danas. Dobio imei i tracking dhl.

0 0 hvala 0
13 godina
Dado25 kaže...

Salji im poruku preko live chat. Narucio sam 23.9. Prvi upit poslao 26.9. Danas drugi put i odmah mi odgovorili da salju danas. Dobio imei i tracking dhl.

Aj posalji mi na pp sta si tocno napisao na live chat . Ja sam pitao 5-6 puta ali uvijek kazu kako nemaju na stanju .

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ma nisam pisao nista specijalno. Napisao sam da sam uzeo mob i poslao im broj uplate te su mi se rekli javiti do kraja dana. Al jok, nista od njihovog javljanja. Pa je vikend pao. Onda sam opet danas poslao upit kad bi mogao mob na put i lik u roku 5 min odgovara da ce danas na put iz Man. Oko 15 su ga poslali na voznju po EU.

Ako ti je sta ovo moglo pomoci. Uzeo sam crni mi3.

Pitanje

Gdje i kako provjerit jel orginal?

0 0 hvala 0
13 godina

Orginal je 1000% s tim nemas problema..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
Dado25 kaže...

Ma nisam pisao nista specijalno. Napisao sam da sam uzeo mob i poslao im broj uplate te su mi se rekli javiti do kraja dana. Al jok, nista od njihovog javljanja. Pa je vikend pao. Onda sam opet danas poslao upit kad bi mogao mob na put i lik u roku 5 min odgovara da ce danas na put iz Man. Oko 15 su ga poslali na voznju po EU.

Ako ti je sta ovo moglo pomoci. Uzeo sam crni mi3.

Pitanje

Gdje i kako provjerit jel orginal?

Da provjeris da li je originalan, Xiaomi je napravio aplikaciju za provjeru telefona. Samo je instaliraj i onda ces videti da li je original ili ne.

kiki
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav.. Čitam ovu temu već neko vrijeme i sada sam napokon naručio svoj primjerak, crne boje, s mobicitya, došlo me 1875kn stime da sam stavio da ide preko bankinog tečaja i koristio sam kupon za besplatan shipping.. Javim kad stigne dojmove {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 18:16 (karlogd).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Znači ipak ima smisla naručivat ako je out of stock? Naručujem ovaj tjedan pa javim kad stigne i dojmove, valjda nece potrajat duže od 10 dana {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kobra24 kaže...

Znači ipak ima smisla naručivat ako je out of stock? Naručujem ovaj tjedan pa javim kad stigne i dojmove, valjda nece potrajat duže od 10 dana {#} 

Ja čekam već 23 dana ... 

13 godina

Kod mene 16 dana, i danas su rekli da nova tura stize tek za 2 tjedna.

13 godina
majdo kaže...

Kod mene 16 dana, i danas su rekli da nova tura stize tek za 2 tjedna.

Bijeli si naručio ili ? 

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Onda bi mogao sa Xiaomishopa, samo što je poprilično skuplji ali dođe za 5 dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sivi, bijeli ko ce ga znati sta ce doci :D A i nebitna je boja, ja sam samo posrednik u narucivanju za frenda

13 godina
majdo kaže...

Sivi, bijeli ko ce ga znati sta ce doci :D A i nebitna je boja, ja sam samo posrednik u narucivanju za frenda

Crni dodu prije, bijelih nema , i  zato ja ovako dugo čekam . 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 20:19 (Rucipe).
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
majdo kaže...

Crni dodu prije, bijelih nema , i  zato ja ovako dugo čekam . 

Oho onda sam ja dobro napravio što sam naručio crni :D

Jesi siguran za to da crni dođu prije?

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Mob je stigao. Konacni sumarum. Narucen 23.9., poslan 29.9. i 1.10. krece igra. Pregledan i sljaka. 

Opet pitanje. Na mobu se nalazi 18.0 Stable i nudi mi 32 Stable. Koliko se sjecam iz teme stalno se spominje 18.xx verzija. Koju staviti. N aovoj sto je sad probao sam kam i gps. Sve radi uredno. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Brljalo se malo po Mi3 i naisao sam na neku dilemu. Inace nikada nisam skidao ni pokretao ovakve aplikacije al reko da oprobam. Na AnTuTu mi pokaze:

cpu model: Quad-Core ARMv7 Proc (VFPv4, NEON),

Type: 32bit,

Frekv.: 300-2265MHz.

Rezultat koji izbaci je 41821.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Xiaomi MI3W - review

Pa Snap800 tocnije Krait 400 u tom chipsetu je raden u ARMv7 arhitekturi, probaj skinut CPU Z pa provjeri, nemas razloga za brigu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Pa Snap800 tocnije Krait 400 u tom chipsetu je raden u ARMv7 arhitekturi, probaj skinut CPU Z pa provjeri, nemas razloga za brigu

Evo sad se promijenilo u Qualcomm Snapdragon msm8274AB. I to tek nakon nove instalacije AnTuTu. Kad odem pod CPU core Information na trenutak pise Quad-Core ARMv7 (Vfpv4 , NEON) i promijeni se nakon sec na Qualcomm Snapdragon msm8274AB.

Kad ukucam '*#*#6484#*#*' zelene se odredene stavke.

Malo me to sve bacilo u neku sumlju. Ajd valjda je i kod drugih tako.

Odo opet pronjuskat po temi koju ver Stable staviti(sad je okruglo 18.0) ili mozda Multi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice