Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.833
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Xiaomi MI3W - review
majdo kaže...
Wh1T3L10n kaže...

Ja evo jos uvijek cekam da moj mob stigne od xiaomishop.it

Definitivno sam razocaran sa komunikacijom djelatnika tog shop-a... 

Nikako da dodjem do informacije da li je telefon uopce poslan... 

Danas je 4.dan otkako sam narucio... A dostava bi trebala biti 3-5dana... (DHL)... a u upitu putem mail-a spominju FedEx... 

Lagano postajem nervozan... xD

Moja pretpostavka je da uopce nisu poslali mobitel, s obzirom da u 3 maila nikako da mi se izjasne jesu li ili nisu poslali... 

BTW: Dok iscekujem mobitel... Jedno pitanje... Da li u mobitel ide ona mala sim kartica ili standardna??

Napisao sam ti vec, ne vrijedi pitati kada ce poslati i da li su poslali, nego trazi od njih tracking broj, i to mail salji kao prioritetan, znaci promjeniš važnost iz obicno u prioritetno, meni su na takve mailove odovarali unutar 12h od slanja.. Znaci broj za pracenje i kad broj dobijes ubacis ga na DHL-ovu stranicu, oznacis da primas obavjesti na mail, i upises se za obavjest kad dostavljac preuzme pošiljku i to je to, cim on pokupi paket, ti ces dobiti mail da je paket pokupljen i max 48 sati i kod tebe je.. 

Odjebo sam ih onako... Hlaaaadno... Pa za 600kn manje sam uzeo sa mobicity... :D sad samo treba cekati da oni posalju... :D

Pokusavao sam na sve nacine sa ovima iz italije... Ali jednostavno ignoriraju kvalitetno... 

13 godina

Pa meni uopce nije jasno zasto si isao narucivati iz Italije kad je Mobicity provjerena stvar i mob je jeftiniji pun gas.. Samo mi def nije jasno kako te mobitel kostao 1790 kn, kad je mene prije ni 10 dana izasao mob 1545 kn..

EDIT: Nisi koristio kod za free shipping..

NHF ali zasto ne citas forum kako spada, kad vec pratis temu? Prije svega dvije stranice sam napisao da sam narucio s Mobicitya 23.7. mobitel iako je stajalo out of stock, 28.7. sam na mail dobio tracking da je mobitel poslan, ukucao ga na DHL-ovu stranicu "pretplatio" se na obavjest kad dostavljac pokupi paket da mi dodje mail, paket pokupljen 30.7. u 15:11, kod mene u rukama bio 1.8. u 11:15..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 20:21 (majdo).
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

I ja odmah skužih da nije koristio kod za gratis dostavu...šteta....{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

1550 kn,204 eura je za nas i još ti je dostava besplatna sa kuponom

robimarko@gmail.com
17 godina
Xiaomi MI3W - review

Aha..

Uglavnom prejeftino,cak i od Nexusa 5...

Pa za tu lovu dok gledas, nemres nis posteno kupit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
robimarko kaže...

Mozda misli na bijeli model? 

Windows Phone FTW
14 godina
zvonac kaže...

Aha..

Uglavnom prejeftino,cak i od Nexusa 5...

Pa za tu lovu dok gledas, nemres nis posteno kupit...

Ne da je bestbuy, nego ono!!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
12 godina
neaktivan

Nda... Nisam koristio kod za gratis dostavu... Al jbg... Bio sam previse zivcan i nervozan s obzirom na ovu situaciju sa xiaomishop.it

Koji je kod za bespla shiping??

Probat cu nesto izmudrovati...

BTW: Kako ste vi placali? Direkt sa karticom, paypal, amex ili???

14 godina
UKFSHIP ti je kod
robimarko@gmail.com
13 godina

Paypalom placeno.. 

Citaj forum ubuduce i samo smireno i opusteno od histeriziranja nema nista.. Ne bi da tema ima 6500 odgovora pa je tesko snaci se u šumi istih, nego ima 10 strana i na svakoj se bar jednoM spomene kod za slanje..

Nemas sta sad mudrovati, proso si vec 600 kn jeftinije, ne cjepidlaci vise.. Samo mozes problem napraviti svim buducim kupcima da ukinu taj kod za besplatno slanje ako budes pokusao ih levatiti da ides povlaciti narudjbu pa 3 min kasnije raditi istu s besplatnom postarinom..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
neaktivan

Ma ne pada mi napamet povlaciti narudzbu... 

600 kn jeftinije sam prosao i zadovoljan sam... 

A od talijana sam prvobitno narucio jer je mob bio instock... a na mcity nije bio... pa sam mislio ajd ok, doci ce mi za 3 dana...

Ovako je ispalo jos bolje... :)

12 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Paypal racuna 8kn za euro... tako da na paypal checkoutu ispada cca 1630kn... i od toga ne moze jeftinije... 

13 godina
Xiaomi MI3W - review
Da si stavio da ti tecaj racuna banka (moze se promijeniti tijekom placanja u paypalu), dobio bi tecaj oko 7,7
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E jebaj ga... Nisam znao za tu opciju u PayPal-u... Budem sad provjerio... Za ubuduce... :D

P.S. Koliko vam traje punjenje mobitela od 2-3% do 100%?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 13:36 (Wh1T3L10n).
14 godina
Je li netko naručivao Mi Powerbank od 10400 mAh?
I ako je odakle,te je li original
robimarko@gmail.com
13 godina
Wh1T3L10n kaže...

P.S. Koliko vam traje punjenje mobitela od 2-3% do 100%?

S orginalnim punjacem koji ima izlaznu snagu 2A nekih cca 3:30h, s punjacem od tableta koji ima izlaznu snagu 5A nekih 2:30h

robimarko kaže...
Je li netko naručivao Mi Powerbank od 10400 mAh?
I ako je odakle,te je li original

Ja i kolega sudy smo bas planirali isto uzeti, samo me odbija dugo čekanje i skupa poštarina jer se radi o bateriji.. Ako nas se može skupiti više sa sitnicama kako tko šta treba, pa da naručimo s xiaomishop.com i podjelimo dostavu to bi bilo odlicno, jer dostava iz EU skladista je cca 50$, za moj ukus malo previse..

Inace od provjerenih di mozes kupiti su ti xiaomiworld.com, ibuygou.com

14 godina
28 dolara je dostava,isplativo jedino ako nas se više skupi.
Stvarno mi se sviđa Powerbank
robimarko@gmail.com
13 godina

Je za 1 komad 28$, za 2 komada je 36$, za 3 komada je 48$, za 4 i 5 je 70$..

14 godina
Onda je definitivno preskupo.
Jeftinije je iz kine uzeti,pa čekati.

Čak je i na banggodu oko 24 dolara sa dostavom.
Tako da nema ni PDV-a
robimarko@gmail.com
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Čisto za pohvaliti se {#}

Moj PC  
2 1 hvala 2
14 godina
majdo kaže...

ja ću isprobavat u ponedjeljak {#}

14 godina
majdo kaže...

Nemoj se hvaliti ako nemaš zadnju verziju MIUI-a

Tj 4.8.8

robimarko@gmail.com
13 godina

Eto pa se ti pohvali ako imas vise od 7h SOT-a uz trajanje baterije od dan i pol skoro kad mislis da ovo nije za hvaljenje..

Izmedju ostaloga, ovo je danas uslikano, mobitel je skinut s punjaca jos dok zadnja verzija nike bila dostupna za download..

11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

evo da se ja pohvalim...

naručen s mobicity-ja, 4.8... danas dobio obavijest da je poslan i dhl tracking...

160,99 funti... freeshipping kod... bez poreza {#}

0 1 hvala 0
16 godina
majdo kaže...

Jednostavno zakon, 7h, to je duplo od nekih drugih high end smartphona danas... {#}

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 23:06 (DommY).
14 godina
Pa Mi3 je high end smartphone, samo po bagatela cijeni ;)
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
gamer34 kaže...

Ne razumijem kako se u temi "Kineski mobiteli" još uvijek razmatra kupovina bilo kojeg drugog uređaja u tom cjenovnom rangu.

Da tražim mobitel, ne bih razmišljao niti sekunde.

16 godina
gamer34 kaže...

Nisam ni rekao da nije, mislio sam od drugih high end smartphonea, koji imaju slicne specifikacije kao mi3, a po bateriji je daleko bolji od njih :)

Windows Phone FTW
14 godina
gamer34 kaže...
Pa Mi3 je high end smartphone, samo po bagatelarealnoj cijeni ;)

There, I fixed.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice