Xiaomi mi3 sumljivo nešto?

poruka: 5
|
čitano: 7.273
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle mi3 od xiaomia gledam na ejebu 500+$ rekoh sebi amo malo pogledat drugdi i nadem ovu stranicu http://www.aostrade.com/ i tu nađem isti mobitel po cijeni od 210$ za 64GB model

Onda pronađem ovu stranicu http://kylinelectronic.com/ gdje je isti mobitel od 64GB 160$

Drage kolege ko ode koga *ebe? 

Posalo sam mail i jednim i drugim oboje tvrde da je mobitel 100% origigi 

ukratko ovo je emil koji sam im poslao

I have a few questions if you don't mind.
Xiaomi Mi3 model that you listed for a price of 160$ for 64GB unit 
1. Please don't be insulted but I need to ask You is the phone 100% original from Xiaomi because the price is just fenomenally good (do I pay any other fees other than 160$ for the phone and x$ for shipping)
2. Next I wanted to ask you if I can choose the color of unit to be more precise the blue one 
3. Are Tegra4 units compatibile with europe networks and is it even possible to order Tegra4 unit instead of Qualcomm ?
4. Is the device unlocked? (I mean the sim lock or the carrier lock)
5. What is in the package of the Mi3 phone?
6. Can you calculate how much shipping would cost with DHL to Croatia(their office is next to my apartment) and how long would it take? 
7. Do you accept Paypal as payment method?
Thank you for Your time. 
ovo je reply
How are you today again
1.How many pcs do u want for xiaomi m3 64gb? ,they are 100% original
if you order 3 untis ,can get free shipping ,not other fee
2.here have blue colors ,we can offer golden ,gray,pink,white ,blue
3.we can offer Tegra 4
4.it's unlocked
5.

package Includes

Original host x1

Original battery x1
  Original charger x1
  Original data cable x1 

6.our shipping time :3-5days by dhl
7,our company take western union and bank transfer payment
if you have othre questions ,pls contact me ,thanks
regads
Yilia
govorim sebi nepari mi loše onda vidim da u paketu dobivam 1xbattery a koliko sam upoznat baterija na ovom cudu je built-in non replaceble
vasa misljenja?

0 0 hvala 0
14 godina
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ne znam za onaj drugi, ali mislim da sam negdje vidio da se Kylinelectronic spominje kao scam. Dakle telefon može biti i 100 USD, problem je samo što ga nikad ne dobiješ...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

e to je ono cega sam se i pribojava .. jer ne prihvacaju paypal nego direktni transfer love bez bankovnog ugovora ...

šteta :D

0 0 hvala 0
15 godina

Proizvođač xiaomija koliko sam ja upoznat u Kini prodaje svoje mobitele "samo" online preko svoje stranice xiaomi.com. Cijena modela  mi3 od 16gb je 1999 yuana odn. cca. 330 USD tako da ova stranica koju si pronaša mogla bi, ako već nije, postat glavni opskrbljivač i samog proizvođaća xiaomija.  {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice