Ja imam wireless antenu i kako bi ja mogao da namestim da se povezm preko telefona na tu antenu( preko Wi-Fi)? jer mi na mobitelu neispise nikakav signal
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam wireless antenu i kako bi ja mogao da namestim da se povezm preko telefona na tu antenu( preko Wi-Fi)? jer mi na mobitelu neispise nikakav signal
Troll?
Kakav mob imas?
Na cemu ti je ta antena?
I jel opce uređaj na kojem ti je ta antena uključen?
Troll?
Kakav mob imas?
Na cemu ti je ta antena?
I jel opce uređaj na kojem ti je ta antena uključen?
Troll? Ne
Kakav mob imas? LG gt 540 android
Na cemu ti je ta antena? Nerazumem kako mislis na cemu
I jel opce uređaj na kojem ti je ta antena uključen? Pa to mi je antena za internet naravno da mi je ukljucen
??
Sve žetone ulažem na drugu okladu :-)
Prvo moras aktivirat wi-fi,onda skenirat signal na mobitelu,odabrat one verzije,bla,bla...I prikljucis se s sifrom
Ma o cemu vi ljudi
Ja imam kuci antenu za internet ovakava I ja hocu preko mobitela da idem na internet( wi fi) da nesto podesim
da se nekako povezem sa tom antenom
Ma o cemu vi ljudi
Ja imam kuci antenu za internet ovakava I ja hocu preko mobitela da idem na internet( wi fi) da nesto podesim
da se nekako povezem sa tom antenom
Sam si kriv kad neznaš pisat. Ljudi te ne mogu skužiz sve i da hoće.
O sunce ti još će bit ko onaj šta mi je popio živce da bi nakraju skužio da em nema ruter em niti nezna šta je to:)
Da li je to antenica na wlan ruteru? Tj. koji model rutera imaš?
Usotalom postoji nekoliko tema istog sadržaja pa tamo nastavi.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/spajanje-mobitela-wlan/134817.aspx