- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
De ponasaj se ko odrastao covjek i izlozi argumete ako ih imas a izgleda da nemas. Mi ne napadamo nikoga licno a to sto ti kritiku na tvoju igracku primas licno je problem zdravstvenih ustanova a ne foruma.... Time sto ides na covjeka a ne na argumente samo pokazujes nivo kulture al ok... Zaboli mene sta ti i bilo ko drugi misli.... Ne treba mi tvoja niti bilo cija dozvola da pisem sta hoce kad hocu i koliko hocu u skladu sa pravilima foruma. Ako ti se to ne svidja jbg tvoj problem.....
P.S. najajci mi je "argument" ne idemo mi na teme o andoridu ;) PA idi ko ti brani ;) JA te sigurno necu napadti radi toga jer i ja kritikujem i andorid i Ios podjednaku ;) Nemam fetish na igracke ;)
Hmm, trudis se, puno si toga napisao, mrsko mi bilo citati a kamo li odgovarati. Argumenti? Mislis fakat da je meni stalo da tebe ubijedim u nesto? :)
Jedina stvar koju bih volio je da prestanes spamati ovdje, ali to ne mogu postici tako sto cu ulaziti u "ozbiljnu" raspravu. Jos su drevni Atlantidjani govorili: "Don't feed the trolls."
@prince artas
Tesko je onako globalno usporedivati uredaje ako nemamo definirane okvire i kategorije.
Gledaj moju situaciju : U obitelji koristimo mobove otkad postoje, i bukvalno sve dosad izasle platforme smo koristili po vise godina. Trenutno ja i jedna kćer imamo lumie 535 ( stare su blizu 2 godine, pćaćene oko 800 kn, nove, kod operatera, na bonove ), a druga kćer i šogi imaju lumie 550 ( cijena je bila 550 kn, novi, kod operatera, na bonove, onaj super tjedan akcija ).
I sa mog kuta gledista je to ovako : u trenutku kupnje tih lumia za slicnu cijenu nema bas nekog izbora, tada je to bio npr ssamsung young , lg cookie ( ili tak nekaj djecjega ) , a stvarno realno po izradi, radu, fluidnosti i stabilnosti ove lumije su enterprise klasa za konkurenciju slicne cijene. Noa hangar 18, cubot i sl uopće neću razmatrati jer sam ozbiljan covjek i telefon mi treba danonocno da radi bez da strepim hoće li se opće upaliti.
U isto to vrijeme, srednjoj kćeri sam kupio iphone ( isto novi, ht na bonove, akcija , 2600 kn ).
I gle, nakon ovih skoro dve godine, lumie nam rade brzo i stabilno kao i prvog dana, nikad zamrznule, nikad neki tezi problem. A cak su ona 3000 problematicna revizija, i svejedno nikad nista. Ipone od srednje kćeri neradi nikaj tolko spektakularno da bi opravdao toliku razliku u cijeni. A svi koristimo net, wigi, fb, whatsup, viber, mesenger, youtube, mailove, skype, .... Ja cak i net zaba banking rabim, ali kroz browser ( plus token u dzepu ).
Ne ocekujem da bilo tko prihvati taj stav, ali uzmite u obzir da nemaju svi jednake kriterije, te da postoji dio korisnika kojima je u nekom trenutku bas serija lumia pokrivala sve potrebe a za najmanju cijenu...
Kaj bu sutra ili za koju godinu, tesko je nagadjati, no pa nismo se ozenili za devices. Tada fino do operatera i prvo kaj mi bude optimalno za odnos ulozeno-dobiveno...
pošto je platforma mrtva tako je i tema mrtva i očigledo je da se ova tema pretvorila na istovar spama o androidu i kako on ne valja sa vaše strane i zajebanciju sa naše strane
spavate li mirno davore 666, bin keks i janez
Trolcino, ti si onaj sto je izmislio pricu o neispravnoj L1520, koju je dao supruzi pa joj nije odgovarala pa je onda prodao ili sta...? Mi te ozbiljno shvatili, a ti onda nastavio trolati.
nisam izmislio priču, imala je ghost toucheve, šta je koliko sam uspia pročitat česta pojava kod nje, zbog veličine ekrana itd. nebitno, na svu sreću to kod moje nije bia slučaj, uspia sam sredit sam i eno je na njuškalu
i nisam je dao supruzi, bila je suprugina pa je dobila huaweia p9 i odtad mi se sexualni život jako popravio
a ovo šta neki korisnici udaraju po žici sigurnisti, wp je sigurniji za jednog prosječnog amera kojemu na uputstvima za mikrovalnu piše da ne stavlja malu djecu unutra a za ljude koji koriste barem pola mozga sve je to isto i mislim da je glupo i naivno mislit da jedna platforma šalje sve podatke nekome i negdi a druga ne, sve je to ista banda
Vidi, neda mi se sad u širinu pisati, ali i sam sam imao pravu malu plejadu Lumia, nabavljenih u vrijeme kad je WP imao ogroman potencijal. Većinu sam prodao, a doma imam još dvije, od kojih jedna gubi signal iz nekog razloga pa je nemogu prodat, i ovu toliko spominjanju L535 sa HW revizijom 3.0.0.0, dakle ona s touch bugom koju nitko neće kupit.
WP je danas nedovršen i nebitan OS, bilo ako gledam ovu Lumiu 630 ona je zapela na WP 8.1 ili Lumiu 535 koja radi bolje na 8.1 nego na 10ci (lol). Ne sporim da tvojim kćerima Lumia radi dobro, ali da im daš kvalitetan android čisto sumnjam da bi se vratile na Lumie. Također ovaj iPhone, novi za 2600kn, vidim već po cijeni da u trenutku kupnje nije bio zadnje izdanje istog tako da je danas već legacy mob.
Danas se za 700kn kupi Xiaomi je tata mata za sve ove jeftine Lumie, end of story.
EDIT: L535 touch bug nikada nije riješen do kraja, da stanje je bolje ali kada je mob na punjaču touch podivlja.
MS vam to prica godinama ;) Evo sad ce to samo sto nije ;) Sad je aktuelno da ce stici surface phone i da ce izaci mobitel koji ce zmaijenuti komp ;) Ne sekiraj se sve ce to bi ok evo sad ce samo sto nije ;)
Jbg nada umire poslednja ;)
A kad vidim da je policija neke od balkanskih zemalja postala izvor vijesti o mobitelima dodje mi da bljunem... Al ok djeca vjeruju i u djeda mraza ne mozes im to zamjeriti....
Djeca nemaju argumente i nemaju što pametno napisati, zato i ne vole androidaše u "svojoj" temi, koja pripada cijelom forumu i svakome tko hoće pisati u temi.
Nekolicinu ovdašnjih trolova osobno poznam, i znam da su interesno povezani s Googlom ili Samsungom. Njihov je motiv dobiti još po kojeg kupca android uređaja. A na ovoj temi vide lakše žrtve, nego na nekim drugim temama. Zbog toga sam i prestao intenzivnije pisati prije 5-6 mjeseci, Jer je to jednostavno besmisleno. Jutros sam navratio da vidim što je novoga - kad ono isto st(r)anje isto rastojanje.
BTW: Za tjedna dana izlazi novi build. Do tada će biti još po koja nova aplikacija. Ne očekujem neki malware, niti upozorenje policije na to. Cloud sadržaj mi je siguran i bez bojazni da će biti isporučen špijunskim službama ili američkim sudovima kao što je to slučaj s Gmailom. Meni dosta.
Nekolicinu ovdašnjih trolova osobno poznam, i znam da su interesno povezani s Googlom ili Samsungom. Njihov je motiv dobiti još po kojeg kupca android uređaja. A na ovoj temi vide lakše žrtve, nego na nekim drugim temama. Zbog toga sam i prestao intenzivnije pisati prije 5-6 mjeseci, Jer je to jednostavno besmisleno. Jutros sam navratio da vidim što je novoga - kad ono isto st(r)anje isto rastojanje.
BTW: Za tjedna dana izlazi novi build. Do tada će biti još po koja nova aplikacija. Ne očekujem neki malware, niti upozorenje policije na to. Cloud sadržaj mi je siguran i bez bojazni da će biti isporučen špijunskim službama ili američkim sudovima kao što je to slučaj s Gmailom. Meni dosta.
Hahhahahaha google se prepao windows mobile platforme pa placa ljude da pecaju po forumu??????????????? O majko mila svasta cu cuti ;)
Btw zasto su vlasnici W10M lakse zrtve od ios ludi kad je to "superiorna platforma koja nema virusa i malwarea, koja dobija update svakog dana, radi fenomelano (barekod kdo vas trojice)" na koju korisnici hrle toliko da se broj korisnika bukvalno prepolovi svaka 3 mjeseca?
Paranoja na turbo? cccccc
Ovo mi je najjace ;) "Ne očekujem neki malware, niti upozorenje policije na to." Ja za novosti o adroidu otvorim android authoritz i sl stranice a on otvara mup.hr ili koja li je vec ;)
Kad hocu da se nasmijem otvorim ovu temu ;) otvorio bih i mup.hr ali ionako se ovdje prenose aktuelne vijesti sa mup.hr iz svijeta mobilnih platformi pa nemam potrebe ;)
Mikulama za predsjednika ;)
Ti vjerujes da je w10m superiorna platforma pa nisi relevantan ;)
Doduse vise ljudi vjeruje da je zemlja ravna ploca i da nas zaprasuju iz aviona nego da je w10m superiorna platforma pa si malkice i relevantan kad to uzmem u obzir. Al malkice;)
Uključivanje opcije za rukavice u postavkama za dodir (W10M)
u registry editoru pod "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Touch\Settings\"
dodajte ImprovedTouchSupported i vrijednost 1
isto pod dodajte pod HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Touch\Settings\FF\
ugasite i ponovno upalite mobitel
otvorite postavke - dodaci - Dodir
pod Dodir bi trebala biti omogućena opcija "Dodirni zaslon možete koristiti s većinom rukavica" no testirajte da li vam stvarno radi sa rukavicama.. na 950 seriji je OK, navodno za 640XL isto, na 500 (očekivano zbog zaslona) nema promjene
Gde si bio s tim "hackom" prošle zime?!
Gde si bio s tim "hackom" prošle zime?!
prošle? pa još zima traje... hehehehe... a barem ti mobitel grije ruke ;)
Nekolicinu ovdašnjih trolova osobno poznam, i znam da su interesno povezani s Googlom ili Samsungom. Njihov je motiv dobiti još po kojeg kupca android uređaja.
evo ja te molim da podjeliš svoje informacije pa nam reci koje to trolove osobno poznaš
"As much as I still prefer Windows, I'm incredibly happy Amazon created a return with full refund for me after over a year of ownership."
pa zar je do toga došlo, ma šta oni znaju sad izlazi alcatel
Hahahaha, dobro si mu rekao. Čim vidiš ove jazavac telefone od 1.5 GB RAMa možeš bit siguran da se radi o vrhunskom zajebu, još kad to Samsung natovari svojim bloatwareom. Ipak i takav jad plastike je funkcionalniji od L535, tako da je ženino iskustvo tipična ženska neracionalnost koju ne treba uzimati u obzir. Već danas će joj možda biti puno bolji od Lumie.
a možda se janez nakon par dana pranja robe na ruke siti da stavi ženi wp launcher
PS
HVALA NA OBRISANOM POSTU
Prvo i osnovno ja se zovem Nikica kako mi i stoji u profilu, ono nicky.sl mi je umjetničko ime i nosam nikakav Janez stoga ne vrijeđaj.
Ja se ne krijem iza nekakvih naziva kao ti.
Ionako je j3 jako brz pa mi netrebaju još i raznorazni launcheri da ga usporavaju.
ps
Nisam ti ja obrisao post ja sam ga samo prijavio zbog prostačenja

Krivo si skontao, moja žena voli WP ali je stradao u nesretnom slučaju pa sam joj dao službeni Samsung s androidom a to joj nije dobro sjelo i nebih se čudio da ga namjerno otrese o zid (nebih joj ni zamjerio).
Već se raspituje kad ono izlazi ugovor, tako da bi se za dva miseca mogla vratit u naš Windows tabor.

Jednom sam imao curu koja je bila na androidu i seks nam nije bio nes.. tako da to prvo gledam na zeni
Hahahaha, dobro si mu rekao. Čim vidiš ove jazavac telefone od 1.5 GB RAMa možeš bit siguran da se radi o vrhunskom zajebu, još kad to Samsung natovari svojim bloatwareom. Ipak i takav jad plastike je funkcionalniji od L535, tako da je ženino iskustvo tipična ženska neracionalnost koju ne treba uzimati u obzir. Već danas će joj možda biti puno bolji od Lumie.
a možda se janez nakon par dana pranja robe na ruke siti da stavi ženi wp launcher
PS
HVALA NA OBRISANOM POSTU
Prvo i osnovno ja se zovem Nikica kako mi i stoji u profilu, ono nicky.sl mi je umjetničko ime i nosam nikakav Janez stoga ne vrijeđaj.
Ja se ne krijem iza nekakvih naziva kao ti.
Ionako je j3 jako brz pa mi netrebaju još i raznorazni launcheri da ga usporavaju.
ps
Nisam ti ja obrisao post ja sam ga samo prijavio zbog prostačenja
janez druker, sam si uvuka svoj sexualni život u raspravu pa sam ti samo dao dobronamjeran savjet
Da al nisam prostačio kao kočijaš za razliku od tebe.
Ne vrijeđaj s tim "janez"

Za izić koliko toliko normalan iz ove teme triba zavrnit jednu ljutu al bocu

Da al nisam prostačio kao kočijaš za razliku od tebe.
Ne vrijeđaj s tim "janez"
šta ćeš me sad i za janez prijavljivat, ma vidi...da ne kažem šta
tu se torrenta proziva ambrozije pa nikome ne smeta, a jesi princeza