WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.036.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Vratile mi se slike kontakata i to ničim izazvane.

neda mi se
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
HP radi novi mob sa osobinama lumie,to je to

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

uspio uć u insider, ugl. bio je na punjaču kad sam probao i eto, e sad kakva su Vaša iskustva, je slow ring fakat stabilan?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima li itko problema sa battery saverom? 

Ja koristim L950 i imam regularni .448 update, kad uključim battery saver ekran se kao malo zatamni ali aplikacije su i dalje aktivne u pozadini, uredno mi dolaze sve obavijesti. Danas sam probao hard reset i nije pomoglo, jednostavno aplikacije ignoriraju battery saver. Čak i kad im onemogućim rad upozadini one svejedno rade. 

Isti problem imaju kolege na L640XL i L535, također .448 build. 

Također Skype Preview stalno primam obavijesti iako sam stavio na "ne ometaj". wtf 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 18:05 (majstorSZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
majstorSZ kaže...

Ima li itko problema sa battery saverom? 

Ja koristim L950 i imam regularni .448 update, kad uključim battery saver ekran se kao malo zatamni ali aplikacije su i dalje aktivne u pozadini, uredno mi dolaze sve obavijesti. Danas sam probao hard reset i nije pomoglo, jednostavno aplikacije ignoriraju battery saver. Čak i kad im onemogućim rad upozadini one svejedno rade. 

Isti problem imaju kolege na L640XL i L535, također .448 build. 

Također Skype Preview stalno primam obavijesti iako sam stavio na "ne ometaj". wtf 

Pošto imaš 950tku, jel imaš double tap to wake up i double tap to sleep?

Kakva ti je baterija, jel se vide poboljšanja updejtanjem OSa?

14 godina
neaktivan

Imam i double tap to wake up i double tap to sleep.

Baterija, a kad sam na faksu imam neki prosjek oko 10-11h trajanja baterije s tim da ne koristim battery saver i da internet i lokaciju nikad ne gasim. 

Što se tiče poboljšanja baterije, ja osobno nisam primjetio neki značajan pomak, meni baterija uvijek otprilike isto drži. Mobitel koristim od 6. mjeseca, možda je sa ranijim ažuriranjima bilo nekih značajnijih pomaka ali ja tada nisam imao L950 pa ne mogu ništa reći. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ako smim pitat bez da bude odma drvljem i kamenjem na mene, šta osoba koja ne koristi  intwernet i lokaciju na smartfhoneu radi sa smartphoneu, šta 

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

zašto bi imao upaljenu lokaciju osim kad koristim navigaciju ili nešto tipa sportstracker? internet je druga priča, danas mislim da svi mogu dobiti barem gigu neta povoljno

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Kako mogu dodati favorite u aplikaciji Maps? Imam ponuđeno samo posao, kuća, i auto.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Kako mogu dodati favorite u aplikaciji Maps? Imam ponuđeno samo posao, kuća, i auto.

malo su "sakrili"... i meni je trebalo da nađem gdje... klikni kao na slici na ove dvije paralelne crte

18 godina
WindowsPhone - Općenito

WDRT mi nikak ne želi prepoznat lumiu 950, spajal na usb 2.0-3.0, instaliral-deinstaliral wdrt, restartal lumiu i ništa, ak ju prepozna onda čekam da ju očita i nakon par minuta veli da nema pristup mobitelu..

Jel ima ko od vas tih problema?

EDIT: Bil sam u slow ringu i taman sam radil factory reset, spojil ga na komp i pokrenul wdrt i uspio flešat mob..

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 21:14 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zvonac kaže...

WDRT mi nikak ne želi prepoznat lumiu 950, spajal na usb 2.0-3.0, instaliral-deinstaliral wdrt, restartal lumiu i ništa, ak ju prepozna onda čekam da ju očita i nakon par minuta veli da nema pristup mobitelu..

Jel ima ko od vas tih problema?

EDIT: Bil sam u slow ringu i taman sam radil factory reset, spojil ga na komp i pokrenul wdrt i uspio flešat mob..

Jesi pokušao obrisati driver s komp,a i ponovno spojiti?

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

obriši sve drivere kao sa slike, restartaj komp pa vidi onda...

i instaliraj i Nokia Software Recovery Tool, iako ti on ne pomaže puno, zna riješiti problem sa driverima....

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Flesal sam, imam osjecaj da sad bolje radi sve..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
x360gamer kaže...
Ne razumijem gore poruke. Da, imam wp8.1 i sad ne mogu skinut taj w10m za lumiu 920?
Pa koji W bi trebao imat? Uc u insider i stavit neki, pa onda dobiti taj update?!
Moze korak po korak objasnjenje? :)

I da.. Cemu indtalirat taj update, ako zaista nece radit ni fb, pa to je manja funkcionalbost onda od sada staroga wp8.1?!

Ovo je update za W10 podrzane (starije) mobitele, koji ne podrzavaju AU, tj. koji su se vec nadogradili na W10. Nazalost, ne za one koji nisu nikako podrzani - to mozes samo pokusati neoficijelno koliko znam ili mozda kroz insider.

11 godina
neaktivan
knight kaže...
x360gamer kaže...
Ne razumijem gore poruke. Da, imam wp8.1 i sad ne mogu skinut taj w10m za lumiu 920?
Pa koji W bi trebao imat? Uc u insider i stavit neki, pa onda dobiti taj update?!
Moze korak po korak objasnjenje? :)

I da.. Cemu indtalirat taj update, ako zaista nece radit ni fb, pa to je manja funkcionalbost onda od sada staroga wp8.1?!

Ovo je update za W10 podrzane (starije) mobitele, koji ne podrzavaju AU, tj. koji su se vec nadogradili na W10. Nazalost, ne za one koji nisu nikako podrzani - to mozes samo pokusati neoficijelno koliko znam ili mozda kroz insider.

direktno preko inseder nema nadogradnje ali ima uz jedan hack

može se i na ove načine:

- zavarati uređaj da je npr Lumia 640/830 ili neka druga koja ima nadogradnju na W10M (promjeniti registry unose)

- ili napraviti full unlock i fleshnuti gotov W10M otključani ROM - link za x2x seriju, plus ima i rješenje za popravak glance ekrana

i nije istina da Fejs ne radi... provjereno na Lumia 920. malo mu duže treba za učitavanje ali radi onda ok...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 10:53 (dadn).
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Odlican je ovaj monument browser, brz, fluidan, bolji mi je neg edge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A zasto sam ja dobio nadogradnju a os je propao (veli torent)? 😎

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
davor333 kaže...
A zasto sam ja dobio nadogradnju a os je propao (veli torent)? 😎

torrent ne bi bio sretan da ne pljuje po windowsima. to mu ispuni dan

10 godina
odjavljen

Rijetke zivuljke se posebno cuvaju da ne izumru ;)

A i Hp je najvaio novi mob tako da ima nade da ce biti novi model na trzsitu... ;) Jedan doduse al eto veselja ;)

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Mislim da je sad jasno da vi WM-ovci ne možete bez Torenta. Kao smeta, kvari, a kad ga nema, zovete ga nazad. 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ko se tuce taj se voli ;) Pusti djecu i njihova sitna zadovoljstva ;) Ionako nema puno razloga za smijeh u W10M svijetu ;)

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hej ekipa, mozda je tema prozvakana, no ne pratim je pa se izvinjavam ako sam milijun i prvi s istim pitanjem....

Naime, je li ok uredaj Microsoft Lumia 950XL?

Odgovara mi dijagonalom te karatkeristikama, ali ne znam kakav je OS i kakav je uredaj opcenito? Treba mi dva za dvije razlicite stvari, no npr. boljoj polovici je vazna ok kamera i ok baterija (posto i sama vecinu posla obavi na mobitelu i u pokretu) pa me zanima kakav je sto se toga tice?

Osobno se snadem s aplikacijama, ali nju zanima standard tj. Facebook, Viber, Facebook Messenger, Facebook Groups ...u biti nista posebno. Ima li aplikacija za Gmail ili se gleda preko npr. Outlook-a?

Hvala unaprijed!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
win32 kaže...

Hej ekipa, mozda je tema prozvakana, no ne pratim je pa se izvinjavam ako sam milijun i prvi s istim pitanjem....

Naime, je li ok uredaj Microsoft Lumia 950XL?

Odgovara mi dijagonalom te karatkeristikama, ali ne znam kakav je OS i kakav je uredaj opcenito? Treba mi dva za dvije razlicite stvari, no npr. boljoj polovici je vazna ok kamera i ok baterija (posto i sama vecinu posla obavi na mobitelu i u pokretu) pa me zanima kakav je sto se toga tice?

Osobno se snadem s aplikacijama, ali nju zanima standard tj. Facebook, Viber, Facebook Messenger, Facebook Groups ...u biti nista posebno. Ima li aplikacija za Gmail ili se gleda preko npr. Outlook-a?

Hvala unaprijed!

ja nemam nikakvih problema sa 950 XL, nema rušenja, nema resuminga, nema grijanja, sve radi brzo i fluidno.... dok neki prigovaraju da imaju probleme..

google aplikacije nemaš jer google nije kao MS da daje svoje aplikacije kao što MS daje svoje na androidu, znači ide preko outlooka ali dokodi se nekad "slučajno" da malo zašteka sinhronizacija google usluga 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 0:44 (dadn).
14 godina
U najnovijem Bugu imate dojmove legendarnog Olega o odlasku s WP platforme i prelasku u Samsung Galaxy S7. Nekako su mu dojmovi bliži nasem torrenteu :-))

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Torenteu ili torentu ;) Ma to svi vide osim par zaludjenika koji se tjese da ce od toga nastati nesto... Nece... Nazalost.....

15 godina
Jel moze neki datum tog propadanja? Ne treba biti tocan, samo mjesec i godina, ili samo godina. Ajde proroci, navalite....

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Bacite vote -> http://aka.ms/Ezzd1r

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice