WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.036.950
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Trebali bi naci nacin kako da olaksamo patnje ovim hejterima koji su presli na android pa da se pomire sa sudbinom i ne smetaju

4 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

448 update - SSDD kako bi rekao Stjepan Kralj. Addressed iussues uglavnon nisam ni imao, ove koje imam nisu resolvani...

Object reference not set to an instance of an object
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
mrakky kaže...
nicky.sl kaže...
mrakky kaže...

ulogiran sam na lumi 550 sa svojim pc insider acc i u lumi mi piše da je to insider acc, al kad stistem get started stane na onom prozoru gwt insider builds ...piše da skidam samo ako sam siguran da želim .... bla bla... šteta kaj nemam drugi fon da uslika to, idem vidjet da se nekaj nije pojavilo na samom online ms acc ili na pc-u uglavnom neda mi opciju ok želim prisustvovat insider programu, čudno, zar ne?

Stisni istodobno volume up i power tipku, tako se slikava zaslon.

eto i ss, nisam previše ni proučavo zakaj nemogu prebacit u insider, al jedna od pretpostavki mi je da sam več na pc-u u insideru, al opet sa tim acc su mi i lap logani koji nije u insideru i želim imat sve ms stvari na jednom acc, evo ss, pa ak ko zna kaj bi moglo bit nek javi, uglavnom na zadnjoj slici ostane cijelu noč ak treba, ta dva linka kaj su dole plava su bezveze spike kaj prikupljaju itd, al nema igdije da im odobrim to...nekužim

ljudi se kome slično kaj desilo, i dal ima riješenja, opče neznam kaj da tražim po netu, čudan problem

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 18:18 (mrakky).
11 godina
neaktivan
Možete li vi pokrenuti lajv na fejsu? Mislim na gledanje.

I kako bi izgledao jedan timelapse sa 640kom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Možete li vi pokrenuti lajv na fejsu? Mislim na gledanje.

I kako bi izgledao jedan timelapse sa 640kom?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Svi mi korisnici wp platforme smo svjesno beta testeri. Kome to nije jasno i ne bere šta to uz sebe nosi, naravno da neće bit zadovoljan.
Neko bi odheba Teslu da mu ponudi ultra novi model na vožnju i testiranje jer bi smatrao da možda nije pouzdan i niko to još ne vozi i šta će selo reć, al ja bi odmah pristao.
I vjerojatno ostalih 0,4% korisnika platforme jer nam svima jasno da će se dogoditi nešto veliko a to nije bolja plastika na kineskom hardveru već ono iznutra.
I naravno da niko nebi pristao na ovo ako mu mob ne odvija normalne dnevne funkcije. Možda imam sreću ali 950 odrađuje sve to na istom levelu sa bilo kojim cjenovnim androidom i bolje nego ios.
Moje iskustvo i nemam drugih argumenata osim riječi 😁.
Snapchat i pokemone sam prerastao pa me to dere.

Ps. Prije koji dan sam uzeo android tv. Kao najnapredniji tv sistem trenutno. Koji užasni flashback. Kad moraš ugasit tv i ištekat ga par minuta iz struje da bi ponovo proradio Netflix. I oni stupidni zeleni čovječuljci allaround. I miljun pokrenutih googlovih aplikacija. Ajme .. kupit ću win10 stick 😁

3 3 hvala 0
9 godina
neaktivan
1. na Androidu sam ostao na Kitkatu, bez updejta 2 godine
1. na W10M sam dobio updejt nakon 7 dana, i imam zadnju verziju OS-a
2. na Androidu sam svake druge subote gubio sate na čišćenje softverskih mušica kako bi uopće mogao dalje koristiti mobitel
2. na W10M za to se brine sam operacijski sustav
3. na Androidu sam se zbog malware-a bojao koristiti bankarstvom i sličnim stvarima
3. na W10M trgujem na burzi, koristim i PBZ i RBA bankarstvo, bez imalo straha
4. na Androidu sam bio stalno pod marketinškim pritiskom
4. na W10M osjećam se puno smirenije jer nema tog marketinškog pritiska

3 4 hvala 1
10 godina
odjavljen
dick_of_the_sheep kaže...
1. na Androidu sam ostao na Kitkatu, bez updejta 2 godine
1. na W10M sam dobio updejt nakon 7 dana, i imam zadnju verziju OS-a
2. na Androidu sam svake druge subote gubio sate na čišćenje softverskih mušica kako bi uopće mogao dalje koristiti mobitel
2. na W10M za to se brine sam operacijski sustav
3. na Androidu sam se zbog malware-a bojao koristiti bankarstvom i sličnim stvarima
3. na W10M trgujem na burzi, koristim i PBZ i RBA bankarstvo, bez imalo straha
4. na Androidu sam bio stalno pod marketinškim pritiskom
4. na W10M osjećam se puno smirenije jer nema tog marketinškog pritiska

1. to je davno proslo vrijeme. android 6 i 7 i kitkat su dva svemira..i koja i dalje ne radi kako radi ios i andorid na zadnjoj verziji. I predzadnjoj.

2. kao na primjer? koristim android godinama i iskreno nemam pojma o kakvom ciscenju pricas...Sta si ti to cistio konkretno....

3. Bojao si se cega? Nikad cuo ni vidio malware u ovih godina koristenja androida... Niti cuo i vidio kod bilo koga oko mene a stotein androdia oko mene u svim mogucim varijantama i verzijama....Redovno koristim bankarstvo na mobu i nemam blagog pojma o cemu pricas. Daj konkretan slucaj malwarea....Pratim i android teme ovdje i niakd nisam cuo da se neko zali na zloupotrebu bilo cega na androidu....

4. Osjecas se puno smirenije jer niti jedan haker koji drzi do sebe nece pisati virus za os koji je u rangu statisticke  greske na trzsitu... Isto kao sto i developeri se nece smarati razvijajuci aplikacije za 0,4% trzista....

Ukratko pricas bajke. Daj konkretne probleme koje android ima danas. Pricas o andordiu koji si imao prije koliko godina i w10m danas. Uporedi mobitele koji su danas na trzsitu....

Al objektivnost je ovdje inace nepoznata tako d ane ocekujem od tebe   da navedes ista konkretno....

9 godina
neaktivan
Cujem da policija u americkim gradovima kompletno prelazi na W10M zbog sigurnosti sustava,ti bi im trebao objasniti da su u krivu

5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
s obzirom da sam ja bio na Androidu do prije 8 dana, možda je meritornije što kaže profesionalac, Daniel Rubino, povodom puštanja u prodaju novog W10M uređaja od Alcatela (jučer u USA, T-Mobile):

"Personally, I use Windows 10 Mobile every day. Not because it's my job (it's not) and it's not because I don't have other phones (I have an iPhone 7 Plus and Galaxy S7), but because I prefer it. Sure, I don't have Snapchat, but is that really such a loss?"

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
uragan kaže...
Cujem da policija u americkim gradovima kompletno prelazi na W10M zbog sigurnosti sustava,ti bi im trebao objasniti da su u krivu

Odluka donesena 2014 godine kada je w10m bio igrac na trzsitu a sad je anomalija....Vec smo pricali o tome...1Q2015 2,5% a 1Q2016 0,7% sad je na 0,4%...

s obzirom da sam ja bio na Androidu do prije 8 dana, možda je meritornije što kaže profesionalac, Daniel Rubino, povodom puštanja u prodaju novog W10M uređaja od Alcatela (jučer u USA, T-Mobile):

"Personally, I use Windows 10 Mobile every day. Not because it's my job (it's not) and it's not because I don't have other phones (I have an iPhone 7 Plus and Galaxy S7), but because I prefer it. Sure, I don't have Snapchat, but is that really such a loss?"

I sta dokazuje ovaj citati? Da ga on voli? So? Naci cu ja 100 ljudi koji ga ne nose i sta to dokazuje? Odgovori mi na konkretna pitanja....

BTW Editor in chief, Windows Central. evo gdje ti radi taj tovj profesionalac... Sta bi on trebao reci? bas objektivan lik....

14 godina
WindowsPhone - Općenito

"svi korisnici wp-a su beta testeri." ovo je žešća psihoza. 

e da je samo snapchat u pitanju. nisu oni u stanju dovesti u red aplikaciju koju koristi milijarda ljudi. i to već 3 godine od kako imam razne lumie.

al sistem je siguran i fluidan. toliko ima fluida da l730 nakon 2 mjeseca korištenja na wp10 ima svako malo resuming zaslon. npr surfam u edgeu, dobijem poruku na whatsapp - resuming od par sekundi dok se ne otvori. posaljem poruku i otvorim natrag edge - opet resuming. wp10 u tom polju nije ni sjena 8.1

What could possibly go wrong?

2 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
W10M 2014?,valjda mi je nesto promaklo

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Reci što hoćeš, al one točkice kod resuminga su opako fluidne ;)

Također ovo s beta testerima je smijeh žešći. Zašto mi nitko nije rekao kad sam kupovao Lumiu da ću biti beta tester godinu dana a da mi povremeno neće raditi osnovne funkcije mobitela (pozivi, sms, mail i internet).

Ovo s malwareom isto. Znaš koliko malwarea ima na Windowsima za PC? I opet svi koriste paypal, net banking i sva čuda
10 godina
odjavljen
uragan kaže...
W10M 2014?,valjda mi je nesto promaklo

windows 8.1 phone ili kako vec. Ionako to mijenjaju svaka 3 mjeseca... Sto samo pokazuje koliko je to stabilna platforma. Toliko stabilna da nemas pojma hoce li uopste postojati za godinu dana....

9 godina
neaktivan
Odluka americke policije je ponovo donesena prije mjesec dana i odnosi se na 2017,i ne zanima ih statistika nego sigurnost sustava

2 0 hvala 1
10 godina
odjavljen

http://www.windowscentral.com/windows-phones-will-be-use-all-36000-nypd-officers-within-weeks

prva recenica:"What began as a trial program in 2014 for the New York City Police Department to offer a few officers Windows Phones has now been expanded to the majority of cops on the force."...

http://www.theverge.com/2016/10/14/13283166/microsoft-windows-phone-nypd-lumia-phones

"We've spent the past year and a half building out a platform, getting the data in order, and giving out the devices," says Jessica Tisch, the department's deputy commissioner for IT in an interview with CNET. "Now that we have that platform, and it's 36,000 officers strong, we plan to continue to build on it."

Prije mjesec dana kazes? Sta su to oni gradili zadnjih godinu i pol?

https://www.cnet.com/news/nypd-new-york-police-official-crime-fighting-windows-phone/

The department began handing out it first smartphones to the city's 36,000 police officers in April 2015 and finished equipping the entire force earlier this year.

U aprilu je marketshare bio ispod 2% a sad je 0,4%... 

9 godina
neaktivan
Hmh,ne zelis shvatiti,odluka je o produzenju

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Produzenju cega? Odluka donesena pocetkom 2015 godine i gradili platformu na toj odluci i sad nastalvjaju opremati sa istim uredjajima do kraja. Pa nece godinu i pol dana rada baciti u vjetar..... Ali kostace ih kao svetog petra kajgana. Kad MS digne ruke od podrske a vec je prebacio izvan MS-a sta ce onda? Imace sve policajce opremljene uredjajima za koju tehnicku podrsku pruza privatna firma izvan MS-a. Dugorocno pogresna odluka.... Al ok. To je anomalija i izuzetak....Daj jos jedan primjer osim ovog? 36000 uredjaja je smijesna cifra u korporativnim okvirima a tvrdite da je to platforma za poslovne ljude....

9 godina
neaktivan
Vidjecemo,ali da si potpuno u pravu ja ne vidim razloga zasto sad ne bih koristio bolju platformu jer ce ona mozda nestati,ako nestane,promijenicu i opet sve ok,to mi nije zivotno pitanje vec samo ugodnije koristenje

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Opet brkas stvari. Jedno si ti koji mozes pormijenuti platformu za sat vremena bukvalno a drugo je NYPD koji sav svoj sistem bazirala na w10M. Odradila aplikacije servere i sve ostalo: Telefoni su tu usputni i sporedni....Godinu i pol gradili platformu i treba ima najamnje toliko da prijedju na drugu a mozda i vise jer sad bi imali i migraciju podataka.....Zato korporacija jako tesko i rijetko prelaze na noviju verziju windowsa a kamoli na potpuno drugu platformu....Da li bi ti u svoju firmu sa 100+zaposlenih na terenu sada stavio na w10m platformu?????Ja ni u ludilu u ovom momentu....

9 godina
neaktivan
Njih sam naveo samo kao primjer,ne zanimaju me,i dalje ne vidim razlog zasto ja ne bih koristio platformu koja mi je bolja

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Niko i ne kaze da ne trebas koristiti ;) Svako koristi ono sto mu pase za svoje pare naravno.... ;) Samo kazem da je to izuzetak i vjerovatno losa odluka al ok... Poslovni korisnici za koje se ovdje cesto doduse ne u zadnje vrijeme navodi kao ciljna grupa za ovu platformu su druga prica...

9 godina
neaktivan
Kako mislis losa odluka,pa nisam mazohist da mi je dobra odluka nesto sto mi ne pase

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

stvar je u tome da dok svi ne priznamo da smo guske u magli neznanja, torent neće prestat satirat.

a valjda je svima jasano da to niko neće priznat jer nije točno :D

ali torent će i dalje satirat i ubjeđivat, samo ne znam u šta.

osobno bi, da je sad baš raspad sistema sa wp, što naravno da nema šanse da se dogodi, ipak bi prešao na ios a ne na lošu kopiju istog..iliti android.

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
SlimSocial for Facebook UWP

zanimljiva light verzija aplikacije za Facebook, za one koji ne vole pristupati Facebook-u preko preglednika, a gadi im se na originalnu Facebook aplikaciju.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
... a evo i zanimljive (vrlo zanimljive) slikice o Surface Phone (rumors)

zanimljiva tastatura i olovka

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da,postoje price da bi mogao biti predstavljen u 1.mjesecu 2017

0 0 hvala 0
18 godina
... a evo i zanimljive (vrlo zanimljive) slikice o Surface Phone (rumors)

zanimljiva tastatura i olovka

To je izašlo pre nekoliko meseci, u pitanju su koncepti nezavisnog umetnika (koji nema veze s MS-om), slično kao razni umetnički koncepti novih iPhonea koji izlaze godinama, a efektivno su plod mašte nekog dizajnera. Mladi dizajneri često tako nadopunjuju svoj portfolio.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
9 godina
neaktivan
To znamo,napisao je zanimljiva a ne sluzbena slika

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice