WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.226
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da, ako dodaješ više računa obavezno provjeri kojima daješ prednost za sinhronizaciju

no u vrlo rijetkim slučajevima može se dogoditi da se nešto zabrlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
zapravo, može se raditi s više mail-ova u Outlook-u (nema nikakvih problema), ali samo jedan od njih (mail) smije biti poveznica za osobe i kalendar (onaj s kojim se prijavljuješ na MS acc). Tako - kad se sinkroniziraju mail-ovi, onda se samo za jedan od njih sinkronizira i kalendar i osobe (kontakti).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

U zadnje vrijeme uploadam dosta sadržaja a internet mi je blago rečeno koma i počeo me živcirat način na koji je zamišljen upload sadržaja. Znači aplikacije koje intezivno koristim uploadat će sadržaj samo ako sam u aplikaciji i telefon mora biti otključan. Jako iritantno kad moraš čekat neki veći fajl da se učita, doslovno držim prst na ekranu dok se ne završi.

Riječ je o Twitter, Telegram, Dropbox, groupme i Whatsapp aplikaciji. Je li se tako ponašaju i app na iOS i androidu? Windowse na mobitelu stvarno dugo koristim, ali pomalo mi idu na nerve sa nekim glupim riješenjima. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dali je moguće na wp10 (ne znam build, pretpostavljam zadnji sluzbeni) napraviti backup sms poruka i exportati to u file?
Osoba želi exportat poruke u drugi mob. Android.
10 godina
neaktivan
Ne može. Može samo backup za drugi windows telefon
10 godina
neaktivan
Majstor, pa daj dozvolu da aplikacija radi u pozadini, ja na taj način nemam problema sa uploadom...
14 godina
neaktivan
Ma odobreno je sve, zato me i živcira. 😐
www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

napravio napokon update na w10m na l830 i odmah nakon hard reset.

e sad - malo poslagujem ikonice i vim da neke nemaju "transperency tile" ili sličnu opciju u postavkama - facebook, messenger, sofa score itd. dal ima kakav programčić da omogućuje da se to rješi?

skinuo sam transperency tiles app al ne može prepoznati da je fejs ili messeneger uopće instaliran na mob...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Mislim da W10M nije još ispoliran kako spada. Na mojoj L930 (koja se vratila sa uspješnog servisa popravljanja mikrofona) i dalje ne radi kao na WP8.1.

Tu su svakakva mala zastajkivanja itd itd, nije to nekakav dobar razlog, ali moja se, teška srca, uskoro vraca na WP8.1.

Uradio sam hard reset i od aktivnih aplikacija imam svega whatsapp i 9tag (zamjena za instagram) i mobilno bankarstvo i opet štuca.

Nije to ta fluidnost ni približno i žao mi je što je tako. Čim sam ju podigao sa servisa stavio sam na nju W10M, zadnje izdanje, i nije to to.
Kad uspoređujem, rame uz rame, Xiaomi RedmiNote 4g i Lumiu 930, Xiaomi leti i za sada ću ju ostaviti na WP8.1 još narednih nekoliko verzija W10m.

Ima svijetlu budućnost, ali je W10M bolje optimiziran za uređaje koji tvornički izlazi s tom verzijom. U Mobisu sam se poigrao sa L650 koji je duplo slabiji mobitel, i brate mili na W10M radi 3x bolje nego moja L930 i to me u neku ruku malo razočaralo.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

I moja Lumije je došla s popravka mikrofona.

U mobisu su napravili hard reset pa sam morao ponovno instalirati W10M + zadnji update.

Sad mi se događa sljedeće:

-pojavi se poruka za novi mail u akcijskom centru

-otvorim akcijski centar, taj mail povučem na desno jer mi je nebitan

-na pločici od maila mi i dalje ostane obavijest za taj mail?!?!?

prije mi je s pomicanjem maila u akcijskom centru u desno uklanjalo i obavijest za taj mail, sad da bi se maknulo moram ući u outlook. Ovo me zbilja živcira jer mi mobitel služi za posao, na njemu pratim 3 maila i dobivam m hrpetinu mailo dnevno.

Ne kužim... ako microsoft ne može to složiti da radi s njegovim aplikacijama, ne čudi me da ne radi niti s viberom.

još samo da se "pohvalim" da je L930 (kupljena u Mobisu) u godinu dana bila 3 puta na servisu.

Od lumia koristio sam 610, 800, 925 i sada ova nesretna 930.

Mislim da će mi to biti zadnji mobitel na win10.

jednostavno više nemam živaca za njihovu politiku "jedan korak napred, dva nazad".

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
"HP Elite x3 is currently out of stock at U.S. and Canadian Microsoft Store sites"

... rasprodano, za ne povjerovat ... vrlo zanimljivo

0 0 hvala 0
14 godina
Slim Jim kaže...

U mobisu su napravili hard reset pa sam morao ponovno instalirati W10M + zadnji update.

prije mi je s pomicanjem maila u akcijskom centru u desno uklanjalo i obavijest za taj mail, sad da bi se maknulo moram ući u outlook. Ovo me zbilja živcira jer mi mobitel služi za posao, na njemu pratim 3 maila i dobivam m hrpetinu mailo dnevno.

Ne kužim... ako microsoft ne može to složiti da radi s njegovim aplikacijama, ne čudi me da ne radi niti s viberom.

još samo da se "pohvalim" da je L930 (kupljena u Mobisu) u godinu dana bila 3 puta na servisu.

jednostavno više nemam živaca za njihovu politiku "jedan korak napred, dva nazad".

O ovom servisu, ili samo ja imam loša iskustva, ili je stvarno jedan od lošijih servisa. Meni se mobitel svaki put kada sam ga nosio na servis, nakon nekakvog "popravka", vrati u puno lošijem stanju..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
16 godina
alen4430 kaže...
Slim Jim kaže...

O ovom servisu, ili samo ja imam loša iskustva, ili je stvarno jedan od lošijih servisa. Meni se mobitel svaki put kada sam ga nosio na servis, nakon nekakvog "popravka", vrati u puno lošijem stanju..

Ista stvar je i u podružnici u Bosni i Hercegovini. Stara je dva ili tri puta nosila Lumiu 535 (dobro poznati problem s ekranom i dodirom), jedanput je vraćen samo resetovan na fabričke postave, a drugi su put naveli da je zamijenjen i touch panel, no problem je i dalje prisutan. Poslije drugog servisiranja se pojavio još jedan problem, odnosno ekran s vremena na vrijeme počne "titrat" i gubit sliku...

Know your world.
10 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo moj osvrt na probleme sa servisom, pa ako je netko zainteresiran za čitanje, možete ovdje pročitati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
alen4430 kaže...

Evo moj osvrt na probleme sa servisom, pa ako je netko zainteresiran za čitanje, možete ovdje pročitati.

Pa čim pišeš nešto, znaš da nije pohvala

12 godina
protjeran
Kak vam dela fb messenger na win10m ? Ponekad mi nd reagira niti na jedan dodir, pokrene se ali ne reagira na nikaj, iako notifikacije uredno dolaze i vide se. Restart lumije i nakon toga par dana dela ok messeger pa se opet zbloka.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bunkermax, radi dobro barem meni ali ja koristim beta verzije koje su samo za W10 (ne one koje imaju podršku i za 8.1)
10 godina
neaktivan
Universal Emulator https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh52579

Izašao je sa podrškom za AU, nisam primjetio da ima reklama ili kupovina dodatnih, samo učitajte ROM-ove od starih igrica i igrajte
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran

@dadn

Trebal bi deinstalirati ovaj messenger pa instalirati betu ili kako ? Lumija535,win 10m....

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Također. I Instagram, i Messenger se otvore, i ne reagiraju na dodir. Nakon običnog reseta radi sve. Facebook aplikacija se sruši na pokretanju, kao i Instagram prije tri tjedna...
10 godina
neaktivan
Samo instaliraj jer nemaju isti id i instalira se posebno

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/messenger-beta/9nblggh2t5jk https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh6ct0l

Ako ne da instalaciju prebaci regiju na njemačku

10 godina
neaktivan
Ipak sve je to individualni problem a ne opći. Ja nemam nikakvih problema ni sa Instagramom
14 godina
odjavljen
Ne bi ni ja na 950
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za Viber. Dodali su mođućnost promjene jezika i Hrvatski još nije ponuđen. Naravno, nemoguće je da pri tome nešto ne pokvare, tako da više nema providne tile pločice, nego je opet ljubičasta.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Danas mi se to prvi puta dogodilo.. Totalno gašenje i pokretanje fb messengera nije pomoglo, nego isključivanje i uključivanje moba. L640 DS, w10m zadnji sluzbeni Aupdate
- Lumia 640 DS -
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Na novom insider fast buildu (14926) mi nije prepoznavalo SIM karticu, hard reset je riješio problem. Po komentarima izgleda da nisam jedini, pa možda biste mogli preskočiti ovaj build ako ne želite resetirati mobitel.

Riječ je o L640 DS, ali izgleda da pogađa i ostale modele

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 2
15 godina
WindowsPhone - Općenito

NA WP-u se moraš naviknuti da hard reset radiš praktički na tjednoj bazi

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
1 5 hvala 0
10 godina
Baš se ne bi složio s tobom.Dvije godine sam koristio Lumiu 520,sada godinu i pol 640 i nisam imao nikakvih problema niti zastajkivanja u radu..Najveći problem Microsoftovih mobitela he sam Microsoft sa svojom samoubilačkom politikom.Uređaji su po meni dosta dobri i mnogi bi mogli proći kao best buy uređaji uz malo bolju politiku Microsofta.
14 godina
odjavljen
Ako imaš Insidera - da. Ako ga nemaš, ne trebaš.
Meni sve radi super, HR sam napravio prije minimalno pola godine(kad sam izlazio iz Insidera). Ne trabunjaj gluposti.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice