- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
treba i ovaj test mode skinuti? ma na mobitelu sam pa da ne skidam bezveze jer je veliko...
ne, test mode ti je zazipani nokia care suite koji radi sa L930, nisam isprobavao
Istina, vise nije podrzana ali nasao sam link od nekog rusa koji ju je skinuo sa svim dodacima potrebnim za rad i uspio sam je pokrenut te napravit diagnostiku
https://yadi.sk/d/xcS8ALn9uChLJ
prva na vrhu, kad krene instalacija bit ce na ruskom al ne brini, nakon instalacije odi u postavke i prebaci na engleski
Instalirao ali neće mi da krene s nijednim testom, krene s "Phone is switching to test mode" a na kraju se mobitel samo restartira, vidim one neke zupčanike na početku ali ništa.
Ne znam, meni je nakon zupcanika pokrenuo, istina nakon par minuta ali je krenulo
Btw. ostavio mob u Mobisu, rekao curicku na pultu da ne rade mikrofoni 3 & 4 i da pretpostavljam da sve zna, samo se nasmijala i preuzela mob
U 5 godina nisu u stanju srediti sustav, koji i propada uskoro, drže 0,1% tržišta hahhaah, to ja sam mogu držat.
U 5 godina nisu u stanju srediti sustav, koji i propada uskoro, drže 0,1% tržišta hahhaah, to ja sam mogu držat.
jad i bijeda je samo tvoj komentar jer nemaš pojma o čemu se govori...
Ne znam, meni je nakon zupcanika pokrenuo, istina nakon par minuta ali je krenulo
Btw. ostavio mob u Mobisu, rekao curicku na pultu da ne rade mikrofoni 3 & 4 i da pretpostavljam da sve zna, samo se nasmijala i preuzela mob
valjda je za 930, dok za druge Lumije ne radi... probao sam i nakon zupčanika meni samo resetira nazad i podigne windowse
Uvijek veseli vidjeti ovakve postove, zrace mudro i nadasve inteligentno :)
valjda je za 930, dok za druge Lumije ne radi... probao sam i nakon zupčanika meni samo resetira nazad i podigne windowse
Ja imam 930 i ista stvar kao tebi.
Ako je ovo drugo, onda ovako:
Probaj pristupiti svom racunu preko PCa.. Otvori hotmail, outlook ili live racun ovisno koji imas. I onda u gornjem lijevom kutu prebaci sa Mail na Calendar. Tu bi trebao moći odabrati što će ti sinkronizirati (sa npr FB, ...) i koje će ti praznike prikazivati. Nisam za kompom, po sjećanju govorim, otprilike je ovako nekako. Tako sam sebi postavio HR praznike, isključio US.

ne kuzim, meni sve normalno
probajte sa compatibility mode, run as admin, drugi usb kabel, jel vam baterija napunjena preko pola, ne znam, sad vec bubam
EDIT:
e da, ja sam isao na test all ili full test ili kako se vec zove, prvi onaj ponuđeni kad se spoji uređaj
Ja imam 930 i ista stvar kao tebi.
ne kuzim, meni sve normalno
Ja upravo na L930 odradio testove bez problema. Svi testovi "passed" osim wireless charger kojeg nemam.
@jaZey hvala za link
Ovi test je samo za lumie 930 ili mogu i drugi ici?
Prema nazivu, trebaolo bi da je za sve Lumije, no nisam probao. Na L930 sa win 10 radi bez problema.
Prema nazivu, trebaolo bi da je za sve Lumije, no nisam probao. Na L930 sa win 10 radi bez problema.
nema garancije jer službeno aplikacija više nije podržana.. što su rusi skemijali bog zna i samo na vlastitu odgovornost koristite sada tu aplikaciju
kazu:
"Navedeni kvar uočen i posljedica je korištenja uređaja, uređaj popravljen zamjenom mikrofona. Programski ažuriran. Uređaj nakon servisa ispravan i radi po specifikacijama proizvođača."
Proslo je 24 sata od kad sam ga ostavio, pohvale sto se servisa tice
gospodo,dajte mi recite koji bih si instaliro alat da se sa svojom lumiom povežem na samsung smart tv ako ima,znam da samsung mobiteli to odrađuju pa me zanima da li se može sa nekim programom povezati ali da ga nevežem sa kablom
A da napišeš koje protokole (Miracast, Wireless Display) TV podržava, možda bi ti i mogli pomoći...
gospodo,dajte mi recite koji bih si instaliro alat da se sa svojom lumiom povežem na samsung smart tv ako ima,znam da samsung mobiteli to odrađuju pa me zanima da li se može sa nekim programom povezati ali da ga nevežem sa kablom
lumia play to je sasvim dovoljan za pustanje videa, muzike i fotografija. Radi ok sa samsungovim smart tv-om kod mene.
Jedino mirror tv na mob ne radi, dok na samsungovom mobu radi.
hvala,super radi
pozadina čega?
sistemska boja pozadine? kod nje može jedino biti tamno ili svijetlo... nema druge
Imam onaj najgori, hardware revision 2.0.0.0
Hacker boots Android Marshmallow on Lumia 525
http://mspoweruser.com/hacker-boots-android-marshmallow-lumia-525/
uslikajte se i svaki nek si pod kontaktom stavi sliku
Hacker boots Android Marshmallow on Lumia 525
http://mspoweruser.com/hacker-boots-android-marshmallow-lumia-525/
postoji već neko vrijeme dualboot preko sd kartice... u biti veći su problem driveri i što mnogo toga treba srediti.... i dalje je bolje ako želiš android kupi android....