WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.810
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Što kažete za ovako nešto?

0 1 hvala 0
11 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...

treba i ovaj test mode skinuti? ma na mobitelu sam pa da ne skidam bezveze jer je veliko...

ne, test mode ti je zazipani nokia care suite koji radi sa L930, nisam isprobavao

16 godina
odjavljen
Toliko fejk da boli..
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
14 godina
jaZey kaže...

Istina, vise nije podrzana ali nasao sam link od nekog rusa koji ju je skinuo sa svim dodacima potrebnim za rad i uspio sam je pokrenut te napravit diagnostiku

https://yadi.sk/d/xcS8ALn9uChLJ

prva na vrhu, kad krene instalacija bit ce na ruskom al ne brini, nakon instalacije odi u postavke i prebaci na engleski

Instalirao ali neće mi da krene s nijednim testom, krene s  "Phone is switching to test mode" a na kraju se mobitel samo restartira, vidim one neke zupčanike na početku ali ništa.

11 godina

Ne znam, meni je nakon zupcanika pokrenuo, istina nakon par minuta ali je krenulo

Btw. ostavio mob u Mobisu, rekao curicku na pultu da ne rade mikrofoni 3 & 4 i da pretpostavljam da sve zna, samo se nasmijala i preuzela mob

9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Čuj sustava, kotačići se vrte ahahahhha, koji jad i bijeda.

U 5 godina nisu u stanju srediti sustav, koji i propada uskoro, drže 0,1% tržišta hahhaah, to ja sam mogu držat.

0 17 hvala 0
10 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...

U 5 godina nisu u stanju srediti sustav, koji i propada uskoro, drže 0,1% tržišta hahhaah, to ja sam mogu držat.

jad i bijeda je samo tvoj komentar jer nemaš pojma o čemu se govori... 

10 godina
neaktivan
jaZey kaže...

Ne znam, meni je nakon zupcanika pokrenuo, istina nakon par minuta ali je krenulo

Btw. ostavio mob u Mobisu, rekao curicku na pultu da ne rade mikrofoni 3 & 4 i da pretpostavljam da sve zna, samo se nasmijala i preuzela mob

valjda je za 930, dok za druge Lumije ne radi... probao sam i nakon zupčanika meni samo resetira nazad i podigne windowse

15 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
17 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Uvijek veseli vidjeti ovakve postove, zrace mudro i nadasve inteligentno :)

Xbox: Muskarcina
14 godina
dadn kaže...
jaZey kaže...

valjda je za 930, dok za druge Lumije ne radi... probao sam i nakon zupčanika meni samo resetira nazad i podigne windowse

Ja imam 930 i ista stvar kao tebi.

12 godina
neaktivan
Jel tebi problem što ti piše tekst na engleskom ili što ti prikazuje njihove praznike?
Ako je ovo drugo, onda ovako:
Probaj pristupiti svom racunu preko PCa.. Otvori hotmail, outlook ili live racun ovisno koji imas. I onda u gornjem lijevom kutu prebaci sa Mail na Calendar. Tu bi trebao moći odabrati što će ti sinkronizirati (sa npr FB, ...) i koje će ti praznike prikazivati. Nisam za kompom, po sjećanju govorim, otprilike je ovako nekako. Tako sam sebi postavio HR praznike, isključio US.
- Lumia 640 DS -
11 godina

ne kuzim, meni sve normalno

probajte sa compatibility mode, run as admin, drugi usb kabel, jel vam baterija napunjena preko pola, ne znam, sad vec bubam

EDIT:

e da, ja sam isao na test all ili full test ili kako se vec zove, prvi onaj ponuđeni kad se spoji uređaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 23:53 (jaZey).
16 godina
dadn kaže...

5220 kaže...

Ja imam 930 i ista stvar kao tebi.

jaZey kaže...

ne kuzim, meni sve normalno

Ja upravo na L930 odradio testove bez problema. Svi testovi "passed" osim wireless charger kojeg nemam.

@jaZey hvala za link

morrisoN
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ovi test je samo za lumie 930 ili mogu i drugi ici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neno20st kaže...

Prema nazivu, trebaolo bi da je za sve Lumije, no nisam probao. Na L930 sa win 10 radi bez problema.

morrisoN
10 godina
neaktivan
morrisoN kaže...
neno20st kaže...

Prema nazivu, trebaolo bi da je za sve Lumije, no nisam probao. Na L930 sa win 10 radi bez problema.

nema garancije jer službeno aplikacija više nije podržana.. što su rusi skemijali bog zna i samo na vlastitu odgovornost koristite sada tu aplikaciju

11 godina
WindowsPhone - Općenito

kazu:

"Navedeni kvar uočen i posljedica je korištenja uređaja, uređaj popravljen zamjenom mikrofona. Programski ažuriran. Uređaj nakon servisa ispravan i radi po specifikacijama proizvođača."

Proslo je 24 sata od kad sam ga ostavio, pohvale sto se servisa tice

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

gospodo,dajte mi recite koji bih si instaliro alat da se sa svojom lumiom povežem na samsung smart tv ako ima,znam da samsung mobiteli to odrađuju pa me zanima da li se može sa nekim programom povezati ali da ga nevežem sa kablom

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A da napišeš koje protokole (Miracast, Wireless Display) TV podržava, možda bi ti i mogli pomoći...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
dajac59 kaže...

gospodo,dajte mi recite koji bih si instaliro alat da se sa svojom lumiom povežem na samsung smart tv ako ima,znam da samsung mobiteli to odrađuju pa me zanima da li se može sa nekim programom povezati ali da ga nevežem sa kablom

lumia play to je sasvim dovoljan za pustanje videa, muzike i fotografija. Radi ok sa samsungovim smart tv-om kod mene.

morrisoN
9 godina
neaktivan
Meni na samsung tv ju6512 i samsung Blu-ray j7500 radi bez problema preko "display connect" na lumia 950. Continuum radi takoder wireless, ali ima nesto "laga".
Jedino mirror tv na mob ne radi, dok na samsungovom mobu radi.
12 godina
neaktivan

hvala,super radi

dajac
9 godina
neaktivan
Ima li nacina da stavim pozadinu koju zelim a da nije crna ili bijela?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
stefs12 kaže...
Ima li nacina da stavim pozadinu koju zelim a da nije crna ili bijela?

pozadina čega? 

sistemska boja pozadine? kod nje može jedino biti tamno ili svijetlo... nema druge

17 godina
WindowsPhone - Općenito
Pošto imam lumiu 550 koja šteka opasno, dal bi servis uvažio zamjenu za drugi?
Imam onaj najgori, hardware revision 2.0.0.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kako da namjestim da kad me neko zove i ja nekog da zovem da mu stoji moja slika?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hacker boots Android Marshmallow on Lumia 525

http://mspoweruser.com/hacker-boots-android-marshmallow-lumia-525/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
stefs12 kaže...
Kako da namjestim da kad me neko zove i ja nekog da zovem da mu stoji moja slika?

uslikajte se i svaki nek si pod kontaktom stavi sliku

10 godina
neaktivan
esko kaže...

Hacker boots Android Marshmallow on Lumia 525

http://mspoweruser.com/hacker-boots-android-marshmallow-lumia-525/

postoji već neko vrijeme dualboot preko sd kartice... u biti veći su problem driveri i što mnogo toga treba srediti.... i dalje je bolje ako želiš android kupi android....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice