Samobor je lepa varoš
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samobor je lepa varoš
Imam win 10 i windows phone 8.1. Dobio sam jednu video poruku na mobitel na skype ali na kompu mi se ne događa sync poruka pa nemogu sacuvati video. Gdje se na mobitelu nalazi taj video? Kod vibera bih mogao sacuvati video na mob ali kod skypa neznam kako. Hvala svima
mislim da ti je krivi link za sliku?
mislim da ti je krivi link za sliku?
Prekrižio sam. Link je trebao iću u drugu temu.
Postoji li na W10M u Battery Saveru opcija "Uključi do sledećeg punjenja" (ili kako se već zvaše), koja je postojala na WP8.1?
Postoji li na W10M u Battery Saveru opcija "Uključi do sledećeg punjenja" (ili kako se već zvaše), koja je postojala na WP8.1?
nema ti opcije, to ti je automatski na W10M... kad priključiš punjač on automatski gasi čuvara baterije
Za moju 640-ku DS nema ništa novog
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Za moju 640-ku DS nema ništa novog
ne miješaj firmware i software... firmvare rijeđe izlazi, a build koji očekuješ je software. ovo je većinom za vlasnike 950 i 950XL koji nisu primili zadnji firmvare update...
Ma kužim ja to al isto sam se ponadao da će bit nešto i za dobru staru 640-ku.
Koristio sam pola godine lumiu 640 DS i moji su utisci da je hardwer dobar ali je softver wp 8.1 sranje.Kao da je rađen za debile.Sve postavke su da-ne on-off.Nema finih podešavanja kao na androidu.Sve ono što bi čovjek očekivao da će nači na jednom logičnom mjestu mora tražiti na potpuno suludim mjestima.Uđem u kontakte hoću da izbrišem kad štanga.Idi traži pod "osobe" i tamo briši.Hoću da promjenim ime bluetootha uđem u njegove postavke kad tamo stoji on-off.Moras ici u "o telefonu" i tamo promjeniti naziv telefona koji je ujedno naziv bluetotha.Dalje da ne nabrajam.Kada sam mislio da sam se riješio svih muka wp 8.1 se borio do kraja, hoću da kopiram sve kontakte iz telefona na sim karticu i jednom za sva vremena napustim tu maloumnu platformu opet štanga(na sve je bill mislio).Ima mogućnost da kopiraš sa sim na mobitel ali za obrnuto ne postoji mogućnosti.Bill vratima je navažnije da on bude najbogatiji čovjek na planeti,a to što su mu OS-ovi u kur.. to ga najmanje zanima.
P.s. naravno na pozadinu ne možeš da staviš sliku,a da ne bude pola u onim debilnim kockicama.
Bil je odavno izašao iz MS-a, toliko si valjda u toku?
Kontakte ne možeš izvesti na SIM karticu (između ostalog i zato što su dobre šanse da ona ne bi ni mogla primiti sve nečije kontakte, se nisu ni zamajavali dodavanjem te mogućnosti), ali ih možeš izvesti na SD karticu, u vcard fajl, sinhronizovati s nekim online servisom itd.
WP ima kockastu filozofiju, ali postoje fore da ti svi tileovi budu prozirni, a na W10 su dodali i mogućnost da prozirni budu i njihovi ramovi (koji su na 8.1 uvek crni).
dadn: Battery Saver sam uključio ručno kad mi je baterija pala ispod 10% i iz nekog razloga mi je ostao uključen i nakon punjenja. Mada, možda je samo telefon pogrešno prikazivao status te funkcije, jer mi je npr i Glance odmah po skidanju još jednom prikazao bateriju, kao da je još na punjaču i, uopšte, čini se da apdejti Glancea i live tileova malo kasne.
Koristi li netko Glance na Lumia 920 Win 10 Mobile? Ja ga koristim i čini mi se da ekran nekako previše svijetli. Znam da je LCD i da ne može biti kao amoled ali nekako mi je u sjećanju da je na WP8.1 crna boja bila tamnija, na Win10M kao da jače svijetli ekran/crna je malo svjetlija.
I još nešto, ima li itko onaj glupi bug sa razinama osvjetljenja? Meni je Medium razina tamnija od Low 
I još nešto, ima li itko onaj glupi bug sa razinama osvjetljenja? Meni je Medium razina tamnija od Low 
Da ti to nije u postavkama zafrkano. Postavke >zaslon > profil svjetline, tako je na wm 8.1(kako je na wm 10 ne znam) i tu se može naštimati da low bude svijetlija i od medium i od high, možda je samo to pobrkano
A neman tamo šta zafrknuti, ako tamo promjenim sa Medium na Low onda mi se i u action centru promjeni na onom prečacu. I ja sam pomislio da nisam tu nešto zeznuo, znam kad sam imao L800 moglo se staviti na Medium pa uključiti automatsku jačinu i onda ti na automatskoj jačini neće spustiti ispod Medium jačine. (To bi trebali i sada ugraditi).
Taj bug mi se događa samo kad mjenjam svjetlinu u action centru, ako mjenjam u postavkama onda radi kako treba.
- HTC 8S -
Na mojoj L640ds glance radi uredno i posli hard reseta
Ali zašto raditi hard reset nakon ažuriranja novog builda, nema potrebe ako ste već bili na win10.
Hard reset je potreban samo kod prvog prelaska sa win8.1 na win10, nakon toga nema potrebe više.
Probati instalirati SysApp Pusher pa pomoću nje naći Glance screen i instalirati (ako ima).
dadn: Battery Saver sam uključio ručno kad mi je baterija pala ispod 10% i iz nekog razloga mi je ostao uključen i nakon punjenja. Mada, možda je samo telefon pogrešno prikazivao status te funkcije, jer mi je npr i Glance odmah po skidanju još jednom prikazao bateriju, kao da je još na punjaču i, uopšte, čini se da apdejti Glancea i live tileova malo kasne.
nisam primjetio probleme oko toga na 640 LTE i 950 XL... sve radi bez problema...
btw zašto si ne postaviš automatsko paljenje čuvara baterije na 10 ili 15 % već ga sam pališ?
Imam win 10 i windows phone 8.1. Dobio sam jednu video poruku na mobitel na skype ali na kompu mi se ne događa sync poruka pa nemogu sacuvati video. Gdje se na mobitelu nalazi taj video? Kod vibera bih mogao sacuvati video na mob ali kod skypa neznam kako. Hvala svima
Malo bezveze sam sebe citirat ali da nepisem ponovo. Mozda netko zna rjesenje?
Bok ljudi, kupio sam lumiu 535 negdje u listopadu prošle godine, sve je bilo super do prije par dana kad sam primjetio da mi je zvučnik počeo "krčati" ako pojačam glasnoću iznad ~ 40%.
Postoji li mogućnost da je problem softverski tj. jel bi hard reset mogao pomoći u tom slučaju, a ako je problem hardverski jel mi to pokriveno jamstvom? Da napomenem mobitel mi je pao dva puta s visine od oko 1 metar ali od toga je prošlo više od mjesec dana i nikakvih poteškoća niti problema nije bilo do eto prije par dana
Hard reset te ništa ne košta pa ga probaj napravit, možda riješi problem. Ako pak ne riješi ostaje ti reklamacija a ako gospoda u servisu utvrde da ti je mob pao postoji velika šansa da ti ne priznaju garanciju, inace zvučnik spada pod garanciju.
trenutno besplatno
Torrent Pinup (55 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/torrent-pinup/9nblggh68kb9
Eye trainer (10 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/eye-trainer/9nblggh67lr6
Axle (16 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/games/axle/9wzdncrcv5wl
- HTC 8S -
- HTC 8S -
- HTC 8S -
Ja poslije svakog novog builda napravim hard reset, čisto iz navike
Ne znam jesam li pitao već... Može li se na W10M spojiti na eduroam mrežu?