ma nebitan, nista novo ne donosi, vjerovatno microsoft sprema da pusti W10 za navedene uređaje.
nego, jel samo meni zakržljao Edge sa .29 apdejtom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma nebitan, nista novo ne donosi, vjerovatno microsoft sprema da pusti W10 za navedene uređaje.
nego, jel samo meni zakržljao Edge sa .29 apdejtom?
Moj radi dobro.

i meni većinom radi dobro ali istina, danas mi je malo "zaštekao" kod pretrage
Da li je moguce pustat pjesme preko bluetootha u autu koristeci ovaj fm transmitter na wpu? Konkretno radi se o L830.
Da li je moguce pustat pjesme preko bluetootha u autu koristeci ovaj fm transmitter na wpu? Konkretno radi se o L830.
Vjerovatno da, ja sam puštao na jedan AEG i na jedan Pioneer u automobilu preko Bluetooth-a, radilo je bez problema, i razgovor i puštanje muzike. Nema razloga da taj nebi radio.
pa ne treba ti FM transmiter ako puštaš preko BT, odnosno ako imaš BT audio sistem u autu... samo spojiš mobitel na BT i normalno pustiš glazbu...
Onda budem narucio pa cemo vidjeti.
E da imam BT u autu nebi se bavio ovim transmitterima
"Da li je moguce pustat pjesme preko bluetootha u autu" pa sam pomislio da imaš BT u autu....
Inace ne zabrinjava me to previse jer sam uzeo fm mp3
meni u Opelu Astri (novoj) radi bez problema... čak sam se jednom i sa Cortanom "igrao" preko ugrađenog handsfreeja...
Pored 930,firmware update je izašao i za 1520.
Kakav firmware update? Imas li vise informacija?
Izasao je update samo za UK lumiu 930 za ostale nije.
Besplatna aplikacija za stavljanje zabilješki u akcijski centar na Windows 10 i W10M (Pro verzija 24 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/action-note/9nblggh6c03h
Groove Music je dobio mnogo poboljšanja, između ostalog i swipe za otvoriti hamburger meni, napokon.
meni je cortana nakon zadnjeg update sinoc katastrofalno spora...treba joj sto godina da pronadje ili uradi sta joj se kaze.
Ažuriranje za aplikaciju Facebook (za win10) donosi:
- Ažurirani dizajn
- Prijenos videozapisa
- Podrška za Messenger
- Stranica s detaljima objave
- Komentiranje fotografija
- Mogućnost uređivanja komentara
- Poboljšano označavanje
- Poboljšano prenošenje
- Poboljšane performanse
Ali i dalje ne prikazuje da je korisnik online na fejsu, isto tako ne prikaze sve objave preskoči jedan vremenski dio i to uglavnom ako se ne koristi više sati.
Brzo i fluidno radi to je uredu.
najbolji izbor... baterija odlična, stabilna, brza...
myAppFree u slijedećim danima donosi besplatno XBOX igre developer tima Game Troopers
današnja igra je Abyss (24 kn)
http://www.windowsphone.com/s?appid=192f8787-cd83-4ec0-957e-d221cf94cca2
sutra je Lines the Game (24 kn)
http://windowsphone.com/s?appid=b1c8cdb9-65df-41d8-bb7e-e17d72842129
Dodir na W10M ima ažuriranje
Groove Music je dobio mnogo poboljšanja, između ostalog i swipe za otvoriti hamburger meni, napokon.
i ono (meni) najvažnije, preuzimanje glazbe direkt sa OneDrive preko strujanja.... ali da prostite usrali su strujanje na način da se morate prijaviti a prijava u našoj regiji ne radi na Groove, pa više ne radi ni slušanje glazbe preko strujanja a radilo je bez prijave prije.. to sam riješio na način da sam dodao još jedan MS račun i on mi je na njemačkoj regiji sa njemačkom adresom
edit: zanimljivo.. sad sam se odjavio sa njemačkog računa i 5 puta sam se bezveze pokušava sa svojim prijaviti i nakon 5 pokušaja i grešaka se prijavio.. očigledno ima bugova u Groove još
Da se ponavljam svakih nekoliko strana, nisam oduševljen. Ako ti je zapelo da imaš Windows, okej izbor, bolji uređaj od onih jefinijih, a opet pristupačne cene, ali Android je definitivno zrelija platforma. Što se tiče W10P, on na papiru ima sva potrebna poboljšanja, ali je s dobrim razlogom još u beti.
Baterija je okej, izdrži mi dan teže i dan i po do dva lakše upotrebe. Za razliku od većine telefona s kojima sam imao posla, od jeftinjaka do Xperie Z3, imam utisak da na L640 ne postoji neka napredna funkcija koja će prebrzo pojesti bateriju (obično je to navigacija, ali na Lumiji se i ona može koristiti poprilično dugo pre nego što se uđe u probleme s baterijom).
Koristi li itko Telegram? Kasne li vam obavijesti?
Meni zadnja dva dana obavijesti kasne da je to strašno, nakon 2-3 sata mi dođe obavijest da sam primio poruku a ja je davno pročitao, odgvoroio i primio još 10 drugih poruka xD
Prije toga je baš dobro radio, obavijesti stizale u sekundu.
postoje, ne boj se samo što su na l640 napravil dobar omjer kapaciteta baterije sa optimizicijom...
zna netko kad će official win 10 izaci za starije lumie??
zna netko kad će official win 10 izaci za starije lumie??
ovisi koje... 2 krug po glasinama je u veljači, treći u ožujku....
ali čekaj, još nije krenio ni prvi krug ažuriranja za prve ;)