WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.749
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koliko sam ja pročitao, portane aplikacije će koristiti isti kod kao i na iOSu i Androidu, samo će se prebaciti na Microsoftove APIje.

A sa Continuumom je Microsoft zakuco. Kako sam ja razumio Belfiorea, svi mobiteli koji će dolaziti sa Win 10 će imati tu opciju. Vjerovatno je neki novi hardver u pitanju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Da, u pitanju su novi procesori koji podrzavaju cuntinuum.
Demonstraciju su radili na L920 ili je u pitanju samo kućište od L920 s novim hardverom?
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
majstorSZ kaže...
Da, u pitanju su novi procesori koji podrzavaju cuntinuum.
Demonstraciju su radili na L920 ili je u pitanju samo kućište od L920 s novim hardverom?

Na demonstraciji je bila samo prethodno napravljena animacija jer je Belfiore rekao da još nemaju spreman hardver za pravi demo, koji bi trebao biti spreman za 2 dana (pretpostavljam za sami kraj builda 2015).

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ahaa, pa ja se čudim kako su to demonstrirali bez odgovarajućeg hardvera a čuo sam da trebaju noviji hardver.. to čitavo vrijeme prevrćem po glavi i razmišljam se u čemu je štos. Nisam ukapirao da je animacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WackyZG kaže...

10... :P Zajebo se u tipkanju,nisam primjetio

I najboljima se dešava 

16 godina
Virty kaže...
WackyZG kaže...

I najboljima se dešava 

A kaj da ti velim? U Jukićevoj sam bio u redu dok sam to pisao, a na šaltere stavili mlade zgodne snage Ministarstva zdravstva. Imate sreće da su mi rečenice bile razumljivo pisane.

18 godina
WackyZG kaže...
Virty kaže...
WackyZG kaže...

I najboljima se dešava 

A kaj da ti velim? U Jukićevoj sam bio u redu dok sam to pisao, a na šaltere stavili mlade zgodne snage Ministarstva zdravstva. Imate sreće da su mi rečenice bile razumljivo pisane.

Moglo ti je i pozlit, ima bi zgodnu pomoć :)

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Nepratim bas postove etc. Imam lumiu 520 t-mobile, jeli itko zna kad ce update izici, vec sam gledao na youtube neki imaju i na google trazio postoji update za neke drzave, kad ce to u nas doci ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hoće li 630 u mogućnosti da ima Continuum ?

http://forum.phishingdb.eu/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Nepratim bas postove etc. Imam lumiu 520 t-mobile, jeli itko zna kad ce update izici, vec sam gledao na youtube neki imaju i na google trazio postoji update za neke drzave, kad ce to u nas doci ?

bilo bi dobro da napišeš oznaku ažuriranja tog što očekuješ jer ja što znam u skorije vrijeme neće biti ništa, tek takmo pred kraj ljeta Win10 a u međuvremenu će ići preko Insider app

Silwncer kaže...

Hoće li 630 u mogućnosti da ima Continuum ?

Neće, za Continuum treba novi hardver.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne mora znacit da ce biti za novi hardver. Mozda dopuste za slabije mobitele uz ogranicenja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Možda bi,tako bi svi bili u mogućnosti da to imaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

sto je taj continuum ukratko laički molim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

sto je taj continuum ukratko laički molim?

Mogućnost spajanja mobitela i tableta na veliki ekran te imati punokrvno PC iskustvo.

Ključna riječ iskustvo - s mobitela će se skalirati sučelje aplikacija i samog OS-a na veliki ekran ali u suštini je to idalje "windows phone" (naravno tu su univerzalne aplikacije koje će biti praktički jednake na WP i desktopu)

Dok je sa tabletima koji imaju "prave" Windowse ta mogućnost (barem meni) mnogo zanimljivija, budući da ćeš ih moći samo spojiti na ekran (i BT periferiju) i imati pravi PC.

Za više informacija pogledaj ovaj video.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Od danas vam operater mora besplatno otključati uređaj, bilo kada, ukoliko ste ugovorili pretplatu.. čisto da znate svoja prava kad zatreba, više info na HAKOM

Moj PC  
2 0 hvala 3
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Kakve to veze ima s ovom temom?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hoće li MS ikada uvesti sličan postupak otključavanja kao Android (pattern) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
OF:
Ima netko da prodaje povoljno neku lumiu?
Tako da i zadnjeg clana obitelji maknem s androida :)
Do 350 kn max. (uvjet: garancija i odlicno stanje).
14 godina
x360gamer kaže...
OF:
Ima netko da prodaje povoljno neku lumiu?
Tako da i zadnjeg clana obitelji maknem s androida :)

tesko da ces naci za te novce sa garancijom i "odlicnim stanjem". Moj savjet je lumiu 535 da kupis preko njuske oko 700 kn +- se krece cijena.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nemoj 535 zbog lošeg displaya,ja imam 630 sa 512MB i nemam problema s njim.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Continuum na 640, da/ne?

Netko je gore rekao da ovi ne-flagship uređaji nisu zadovoljavajući (ili kvalitetni, tak nekaj), je li to zbog niže rezolucije ekrana (720p mi je dovoljno) ili ima još nešto što ja propuštam?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 16:20 (flateR7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Po njusci se nadu 520/530, cak i 630tke do 350 kn.. Neznam cemu td!?
Moja 920 realno vrijedi 900 kn, s garancijom, nemozete 530/630 cjeniti onda isto toliko.

535 imam vec doma, i kao i u vecini slucajeva problem je s ekranom!

18 godina
x360gamer kaže...

I gajbu pive + pretplatu na playboy :)

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Mogli bi kao grupica simpatizera platforme, razmIjeniti koje mišljenje i očekivanja za blisku budućnost. 

MS je tipična zapadna kompanija na čije buduće odluke ipak djeluje bilo/puls dioničara. Dioničar je svetinja.

Nadalje znamo da sjede kao onaj bogati/škrti PajoPatak na enormnoj gomili keša. Baš keša!

Skloni su se zainatiti, pa čak i po cijenu debelominusnog poslovanja određene grane, da bi tek dugoročno donekle isplivali na pozitivnu nulu (xbox).

Slična situacija (pomalo agonija) je i sada...grube procjene spominju gubitak od 13-20 centi po prodanoj Lumiji.  Nemilosrdno se udara po najjeftinijem segmentu mobitela i po mnogoljudnim tržištima..Indija,Brazil i sl.

Za sada se osjetio tek maleni korak u napretku.   I ....dogodilo se ovo jučer..sve oči su izrogačene u WP10 koji je REVOLUSIJON.  Emulirat će i upogonit i traktor bez akumulatora.

Što mislite do koje su mjere spremni ići?  Primjena ove $$$ sile je upalila kod konzole i rat sa PS-om je dobiven, jer je trenutno torta podijeljena po pola.

Mogu li dioničari reći...DOSTA!? ...premda imaju $$$ da platforma bude u minusu desetljećima.

Što mislite o svemu? 

EDIT:

ne samo da su po konzoli gubili 100$ u početku...pa i sada najmoćniji tablet Surface generira gubitke i hardware mu stvarno košta,ali ga prodaju opet cca sa 60-100$ gubitka. 

Lijepo li je bit uporan uz hrpu $$$

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 19:37 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hoću li ja dobiti popup kao i uobičajeno za update softvera ? Je li Denim preduvjet ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Iz rubrike "šuškanje i curenje", dolaze monstruozne HW specifikacije dvaju nadolazećih perjanica.

Kad se sve izvaga, ovaj dvojac bi mogli nazvati L940 i L940XL

http://www.windowscentral.com/new-rumor-hardware-specs-two-high-end-lumia-phones

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 21:43 (torrente).
Moj PC  
1 0 hvala 5
14 godina
Razmisljam uzeti 640 , gdje je najbrze, najsigurnije?
18 godina

oho napokon nes dobro nakon 1520 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jedno laicko pitanje :) ...posto su mi svi kontakti na gmail-u, mogu li na win fonu nakon aktiviranja gmail-a koristiti njega kao imenik, odnosno dali su mi vidljivi svi ti gmail kontakti u imenku i dali je moguci sync gmail kalendara sa glavnim kalendarom u fonu? Ako je sync moguc, dali ako radim editiranje kontakta u fonu, napravi sync na google kontakte live ili moram rucno, odnosno funkionira li 2-way sync live? Ostalo koliko istrazujem, manje vise sve funkcionira, applikacija ima koje mi trebaju, jedio me to muci...posto imam samo gamil koji koiristim od samog pocetka...ne trba mi sada neki drugi mail tima yaoo, outlook i sl :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 12:24 (robee1).

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Premda mi ne treba, idem i ja to isprobati sa Gmailom kojeg sam "umrtvio".

To bi trebao biti ovaj tut, jel tako?

http://www.windowscentral.com/how-add-google-contacts-and-calendar-your-windows-phone

I ovo je taj kritični dio koji tebe zanima??

Your Google Contacts will be inside the People Hub, which is a collected phonebook of your contacts. Your Google Calendar can be found within the default Calendar app on Windows Phone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice