WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.026.137
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Silwncer kaže...

Kad izađe WP10,hoće li biti moguće upgrade sa 8.1 ?

Rekli su da će bit moguće.

A izgleda da će bit moguć i downgrade, odnosno rollback sa Win10 previewa.

HTC 8X :)
14 godina
WindowsPhone - Općenito

da li još tko ima takav problem? Resetirao sam mobitel,probao izvaditi memorijsku,čak i na punjaču sam probao updejtati ali uvijek isto -.- kako nadograditi na denim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariolla79 kaže...
Psiho246 kaže...

Jel ima tko Lumiu 535?
Iskustva s mobitelom?

to i mene zanima..ok mob za malo para...htio bi ga uzet zeni...

Kupio sam ga ženi prije 3-4 tjedna i mobitel je skroz ok.

Ekran je ugodno velikih 5", Gorilla Glass 3, dvije sim kratice, giga rama, 8gb, microsd do 128gb, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7, 2 kamere po 5mp, led flash, izmjenjiva maska i baterija.......

Za lovu od 1000kn, vrlo dobro. Dolazi sa Denim nadogradnjom. Bilo je manjih problem sa osjetljivošću ekrana, koje je sad rijetko zamjetno nakon ažuriranja.

Prilikom paljenja nema više nokia loga već microsoft logo :)

Preporuka.

16 godina

I ono čemu sam se najviše nadao, većem broju quick statusa, ili ukidanju odabira, pa da se redom kako se notifikacije pojavljuju, da se slažu na Lock screen, nisu promijenili.

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Kad to cudo od WP10 krece kod nas?

Dosadija mi je WP8.1 ocu noviiiii

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel se šuška šta za datum izlaska?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kažu da wp10 radi bolje nego ios beta (valjda 8)... Kažu da će u ovom mjesecu... E sad...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

ou jea 2!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Čovječe, pa prije će izaći WP10 Tehnical preview za lumia uređaje, nego što će DENIM doći na Lumiu 925

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

"Denim" na L925 mozes imat i preko PfD-a, jer za Lx2x ionako ne dolazi firmware, već samo OS nadogradnja koja se ne razlikuje od one skinute preko PfD-a...

2 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

@Virty, jel ti single sim? Opet su danad izdali priopcenje iz Finske da je ovaj problem sa traljavim dodirom postao prioritet,te da ga rjesavaju zajedno iz kineske,finske i usa štale.

Mislim da je sve ovo trebalo u startu opozvat.

pise li ti na kutiji broj hardware izdanja...3.0.0.0 ili 5.0.0.0

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Posto mi ne da pisat duzi post ovaj IE sa moba, moram pisat dupli post. Kakav je ovo glupi savjet..ekran mozda trza i zato jer ne koristite original punjac?

Ovo je nehigijensko vrijedjanje naseg intelekta. Priznaj brate, ugradili smo jeftino smece u jeftini aparat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kod mene je još Cyan (L630).

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako sam zaključio L535 ima problem sa dodirom i kad kupuješ treba obratiti pažnju na verziju tj. tražiti 5.0?

Prema specifikacijama i cijeni best buy i 99% su šanse da ga uzmem uskoro.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Danas sam u Eronetu malo se igrao sa l535 DS, jebote uopce ne ostavlja dojam da je entry level. Odlicna izrada i super lezi u ruci prednja kamera ooodlicna, ekran odlicno izgleda, stvarno super. Imam lumiu 920 i uopce mi nebi bio problem preci na 535

vlastoručni potpis

0 1 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

a gdje pise koja je verzija za l535..na kutiji ili?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@mariolla postavke-o telefonu- verzija hardvera ja mislim da je to to
vlastoručni potpis
17 godina
torrente kaže...

@Virty, jel ti single sim? Opet su danad izdali priopcenje iz Finske da je ovaj problem sa traljavim dodirom postao prioritet,te da ga rjesavaju zajedno iz kineske,finske i usa štale.

Mislim da je sve ovo trebalo u startu opozvat.

pise li ti na kutiji broj hardware izdanja...3.0.0.0 ili 5.0.0.0

Dual sim je. Na kutiji ne piše koliko se sjećam, ali piše u postavkama samog mobitela.

Verzija je 3.*.*.*.

U nadi je spas, nadam se novom ažuriranju koje će taj problem riješiti iako je sad rijetko zamjetan pa se ni ne bunim.

Moj je za francusko tržište, kupljen preko neta (novi,ofc).

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 22:19 (Virty).
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav, novi sam s WP.

Jel se moze promijeniti izgeld tipkovnice, da nebudu onako uska slova za stisnuti ?

Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

Kakav je ovo glupi savjet..ekran mozda trza i zato jer ne koristite original punjac?

Ovo je nehigijensko vrijedjanje naseg intelekta. Priznaj brate, ugradili smo jeftino smece u jeftini aparat.

Nije posve glup savjet. Nisam se susreo s trzanjem na WP kod punjenja neoriginalnim punjacem, ali iz prve ruke znam da pojedini Android mobiteli kad ih spojis na neki jeftini punjac, touch im poblesavi skroz, i samo scrollanje postane frustrirajuce trzavo, a kamoli neke detaljnije touch funkcije.

WP 8.1 GDR1 DP @ Lumia 820
14 godina
neaktivan

@markot-Možeš samo promijeniti na englesku tipkovnicu, na njoj su malo šira slova pa je ugodnije tipkati

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 23:40 (majstorSZ).
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Nema mi to logike ja Nokinju L625 oduvik punim s punjacem od Prestigio moba pa mi nista ne trza kao niti na Androidu iz Samsunga, tako da tu izjavu smatram neutemeljenom

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Cuj, i ja svoju L820 punim nekad nekim lijevim punjacem i nemam problema s trzanjem u radu dok je na tom punjacu, samo kazem da sam se osobno uvjerio u trzavost toucha na par Androida tokom punjenja s neoriginalnim punjacem... I cim ih skines s punjaca sve radi normalno opet :) Naravno, ne mora znaciti da ce se to dogoditi sa svakim Androidom ;) Isto tako, sto meni nije jasno, zasto jedan najobicniji USB kabel (od nekoliko desetaka kuna) ne puni Samsung Galaxy (ne znam tocno koji model), dok moju Nokiu puni bez problema... I onda probam neki drugi USB kabel (isto neki jeftinjak), i taj puni oba mobitela, ne kuzim...

WP 8.1 Denim DP @ Lumia 820
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
horchata kaže...

ali iz prve ruke znam da pojedini Android mobiteli kad ih spojis na neki jeftini punjac, touch im poblesavi skroz, i samo scrollanje postane frustrirajuce trzavo, a kamoli neke detaljnije touch funkcije.

Vjerojatno se radi o ekstremu, jer danas se podrazumjeva da se svaka Lumia uredno puni preko USB 2.0 sa pola ampera,pa do 1.5 ampera.  Ove Lumijice uz sebe imaju 750mA punjače.  Neadekvatan punjač bi morao biti ispod 400mA ili im možda stvara problem tablet punjač od 2.1 A.  I sami predlažu svoj punjač od 1.5A.   Meni se ovo sve skupa čini kao panično pravdanje.

Uspjeli su napravit pomutnju sa odličnim aparatom koji ubija sve u klasi 800-900kn.  Ispravljeno je sve ono što je falilo jeftinim Lumijicama, bljeskalica, prednja kamerica, giga rama i sl.

Zašto sumnjam u softverski problem?  Zato jer harware 5.0 radi.  Neki kinez je očito uvidio problem u 12 mjesecu i stvar je ispeglana.

Raspitivam se zbog ovog uređaja jer ga jako skoro namjeravam kupiti za poklon, jednoj dragoj osobi koja uvijek muku muči sa manama najjeftinijih androida.  A zna se da su jeftine Lumije kraljice bezbrižnog korištenja.

Po svemu sudeći, prošli forumaš je izgleda u pravu...treba tražiti single sim, premda MS to nije blagoslovio sa tvrdnjom, "jest,tako je".

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Na L535 ocito globalno postoji softverski problem s touchom, svjesni su toga i u MS-u, ali cinjenica je i da los punjac moze utjecati na ponasanje toucha, kao i vlazna povrsina ekrana, zato su to spomenuli... Ja uz originalni koristim nekad i neki stari punjac od neke dummy Nokie od 550mA, kao i neki jeftini punjac od 2.1A za tablete (s kojim gotovo dvostruko brze napunim bateriju), i nikad s nijednim nisam imao problema.

WP 8.1 Denim DP @ Lumia 820
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Samo da kažem da se i meni desila ista stvar kao što kaže @horchata. U pitanju je bio stari HTC i zamjenski punjač. Nisam mogao telefon otkljucati na tom punjacu, touch nije niakko radio kako treba, dok na drugom punjaču ili usb kablu je radio kako treba, tako da je i to moguće. Ali kako je u pitanju veći uzorak to nije slučaj već je neka MS-ova greška.

0 0 hvala 0
16 godina
horchata kaže...

Na L535 ocito globalno postoji softverski problem s touchom, svjesni su toga i u MS-u, ali cinjenica je i da los punjac moze utjecati na ponasanje toucha

Nebih rekao da je to baš činjenica.

Doslovno nikada nisam susreo nikoga sa takvim problemom, svoj mob L630 punim sa svim i svačim, od najjeftinijih kineskih punjača pa do iPadovog, nikada ništa.

Swedish latin super funk.
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Uzeo 735 javim impresije. Pitanje: Jel moguce da je facebook app ovako shit? Recimo sinoc s prijateljima gledam film i obicno bi stavio na fb u status opciju watching i odaberem film. To ima i ios i android a wp ne?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nije ni čudo što je ocijenjen sa 3 zvjezdice. Uopće ga Facebook ne pravi,već Microsoft.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
thebatman kaže...

Uzeo 735 javim impresije. Pitanje: Jel moguce da je facebook app ovako shit? Recimo sinoc s prijateljima gledam film i obicno bi stavio na fb u status opciju watching i odaberem film. To ima i ios i android a wp ne?

Zato što MS ne želi da njihovi korisnici djele na FBu kad su jeli, prdli i sl....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice