WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.026.686
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...

Ne razumijem zašto stalno mijenjate operatera ? Nađete si jednog i to je to... Ja sam u Tele2 i nemam nikakvih problema. Imam Promosmart i za 35 HRK mjesečno imam 1k minuta besplatno i 3 GB prometa... Tih 3 GB ne mogu potrošiti nikako(još čak i dijelim po razredu net)... 

Ovo me je iznenadilo haha, ja 3 GB potrošim ko od šale a minute i ne koristim... Samo IE, FB i tak to...

@ Ja sam iz Županje i signal mi je redovito 4 ili pet crtica...

Odluci se

14 godina
odjavljen
x360gamer kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne razumijem zašto stalno mijenjate operatera ? Nađete si jednog i to je to... Ja sam u Tele2 i nemam nikakvih problema. Imam Promosmart i za 35 HRK mjesečno imam 1k minuta besplatno i 3 GB prometa... Tih 3 GB ne mogu potrošiti nikako(još čak i dijelim po razredu net)... 

Ovo me je iznenadilo haha, ja 3 GB potrošim ko od šale a minute i ne koristim... Samo IE, FB i tak to...

@ Ja sam iz Županje i signal mi je redovito 4 ili pet crtica...

Odluci se

Kako kad, nekad potrošim nekad ne... Recimo jučer sam bez veze izgubio preko gigu ipo zato što sam slušao preko YTa pjesme

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
odjavljen

Perfektno, sad će da profa iz TCa poludi hehe 

17 godina
odjavljen
Hm, glasina ali ipak mozda vrijedna spomena, wp10 dolazi 04.02?
http://wmpoweruser.com/rumour-windows-10-for-phones-preview-coming-4th-february/
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Samo neka dođe,al ne ide na moj mob prije nego vidim kak to kod drugih funkcionira :D

4 1 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Docim dođe ja cu ga instalirat pa makar unistija mob

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Iako sam veliki ljubitelj WP i idalje mislim da je ponajbolji mobile OS dostupan ipak ce moja Lumia da postane sekundarni telefon, a android phablet postaje primarni. 

Jednostavno kvaliteta u aplikacijama je ipak znatno osjetna i kada se oba telefona koriste uporedo neke stvari na WP pocinju da nerviraju, nazalost....

Zato kad dodje ovaj technical preview stavit cu na Lumiju pa da bude malo zanimljivo 

3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dr. Vicko kaže...

Iako sam veliki ljubitelj WP i idalje mislim da je ponajbolji mobile OS dostupan ipak ce moja Lumia da postane sekundarni telefon, a android phablet postaje primarni. 

Jednostavno kvaliteta u aplikacijama je ipak znatno osjetna i kada se oba telefona koriste uporedo neke stvari na WP pocinju da nerviraju, nazalost....

Zato kad dodje ovaj technical preview stavit cu na Lumiju pa da bude malo zanimljivo 

Koji ti je Android phablet?

17 godina
Dex.pwn kaže...

Koji ti je Android phablet?

Z Ultra

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Meni je baš došla u petak pošiljka s note4, sad sam počeo njega koristiti. 920 mi je trenutno drugi mob, iako ga se ne mislim brzo odreći. 

Ne volim baš android, ali evo uletio sam s note 4 koji je ipak malo bolji android trenutno. Ako ne i najbolji. Pa budemo vidjeli kako će mi sjest. Trenutno mi je kamera po noći jako loša, razočaravajuća po meni. ALi tek sam ga počeo koristiti pa možda ja griješim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni se ne sviđa što su usrali fb aplikaciju, postala je štekava kao i ona na androidu, pogotovo messenger. Uređaj s 4 jezgre i 2gb rama šteka dok se učitava veći fb zid s video materijalima.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
guls kaže...

Meni se ne sviđa što su usrali fb aplikaciju, postala je štekava kao i ona na androidu, pogotovo messenger. Uređaj s 4 jezgre i 2gb rama šteka dok se učitava veći fb zid s video materijalima.

Nije to do aplikacije, to ti je do tvoje internet veze, da je ta aplikacija i sav sadržaj koji se učitava skeširan unaprijed na telefonu onda ne bi bilo trzanja ali pošto aplikacija u momentu kad je ti otvoriš mora da povuče zadnje informacije sa sajta tu često zbog internet veze nastanu trzanja. Pusti sekund da se učitaju svi elementi pa vidjeces da ne trza. Barem meni na 1520 ne trza kad se učitaju svi elementi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 9:02 (malina22).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja nemam nikakvih problema sa FB i Messengerom. Lumia 630 je u pitanju.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nije mi se dalo čekat službeni "Denim" za VIP, pa sam svoju L630 flashnuo sa taljanskim CV firmwareom... Sad mogu 100% potvrdit da će L630 dobit OS nadogradnju zajedno sa novim Firmwareom, koji donosi jednu bitnu "novost" na tom uređaju, a to je equalizer i podrška za surround... Ostatak firmwarea ide na ispravljanje bugova i optimizaciju kompletnog uređaja...

Kompletan Equalizer Kompletan Equalizer

2 0 hvala 3
17 godina

Također na androidu fb i messenger duplo bolje radi, da ne spominjem crome nasprem IE, nema onog naknadnog pomaka stranice nakon sto si pomislio da se komplet ucitala pa zelis nesto kliknik kad ono zaheb.. copy past funkcija, međusobna povezanost aplikacija i multitasking je isto kvalitetnije/bolje izvedeno,, samo neki zakljućci nakon 3tj androida. 

14 godina

Multitasking na androidu je rak rana tog sustava od njegova izlaska. Dok je na wp to riješeno genijalno. Dok je api sasvim druga priča npr.

Fuck me I am famous.
16 godina
skyhawk10 kaže...

Nije mi se dalo čekat službeni "Denim" za VIP, pa sam svoju L630 flashnuo sa taljanskim CV firmwareom... Sad mogu 100% potvrdit da će L630 dobit OS nadogradnju zajedno sa novim Firmwareom, koji donosi jednu bitnu "novost" na tom uređaju, a to je equalizer i podrška za surround... Ostatak firmwarea ide na ispravljanje bugova i optimizaciju kompletnog uređaja...

Hoće li se moći sakriti navigacijske tipke na ekranu? Je li možeš provjeriti?

Na ovo mislim. 

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Na žalost navigacijske tipke se i dalje ne mogu sakrit...

1 0 hvala 1
14 godina
guls kaže...

izbrisi pa instaliraj fb, nekad to jednostavno moras tako uraditi

meni se ne svidja sto su sad uveli ove opcije most recent pod hamburger meni, pa kad gledam pod most recent, izbaci mi 20 nekih statusa od neke grupe citati sto je neka cura lajkala

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo sad je došao update za Facebook :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Beta ili full? Ja ne vidim nikakav update

14 godina
Dex.pwn kaže...
Silwncer kaže...

odi u settings i check for updates

ako nema i dalje apdejta, onda ti je vjerovatno do regije

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
odjavljen
Indestructible kaže...
Dex.pwn kaže...
Silwncer kaže...

odi u settings i check for updates

ako nema i dalje apdejta, onda ti je vjerovatno do regije

Aplikacije se ažuriraju iz trgovine

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Full,nije beta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Izgleda izlazi ili je izašla nova aplikacija za tileove TileArt. Više na : http://lumiaconversations.microsoft.com/2015/02/03/tile-art-guy-launches-tile-art-app/

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Džaba meni toga kad naprave samo za Lumia uređaje

0 0 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...
Indestructible kaže...
Dex.pwn kaže...