WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.028.427
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Koja greška, što ti piše?
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
majstorSZ kaže...

Ja sam koristio AMOLED jedno vrijeme i recimo kad palim telefon i dok je još crni zaslon sa Nokia logom, vidjele su se kao neke fleke po zaslonu.. to je još jedna "mana" AMOLED-a. Ja sam sa AMOLED-a prešao na LCD i teško da bi se opet vratio na AMOLED. Navikao sam se na boje kod LCD-a i boje kod AMOLED-a mi jednostavno više nisu ugodne. 

Ja kad palim svoj Ativ S nema nikakvih mrlja... Prikaže mi WPov logo, i dva puta samsungov logo i to je to...

Svaki,al baš svaki AMOLED ima te mrlje, neki više,neki manje,al svaki ima bar jednu... Stvar je u tome da nije jednako raspoređen napon na svim pixelima, i oni sa manjim naponom su tamniji, na žalost to je defekt aktualnog načina proizvodnje, tako da ga je nemoguće izbječ... Najlakše vidiš u mraku na crnoj pozadini, u svakom slućaju vidit ćeš bar jednu mrlju, a neki imaju toliko da baš bode u oći...

16 godina
protjeran
skyhawk10 kaže...
Dex.pwn kaže...
majstorSZ kaže...

Ja sam koristio AMOLED jedno vrijeme i recimo kad palim telefon i dok je još crni zaslon sa Nokia logom, vidjele su se kao neke fleke po zaslonu.. to je još jedna "mana" AMOLED-a. Ja sam sa AMOLED-a prešao na LCD i teško da bi se opet vratio na AMOLED. Navikao sam se na boje kod LCD-a i boje kod AMOLED-a mi jednostavno više nisu ugodne. 

Ja kad palim svoj Ativ S nema nikakvih mrlja... Prikaže mi WPov logo, i dva puta samsungov logo i to je to...

Svaki,al baš svaki AMOLED ima te mrlje, neki više,neki manje,al svaki ima bar jednu... Stvar je u tome da nije jednako raspoređen napon na svim pixelima, i oni sa manjim naponom su tamniji, na žalost to je defekt aktualnog načina proizvodnje, tako da ga je nemoguće izbječ... Najlakše vidiš u mraku na crnoj pozadini, u svakom slućaju vidit ćeš bar jednu mrlju, a neki imaju toliko da baš bode u oći...

Hvala na informaciji ali Č i Ć sredi.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
odjavljen
intelduo1 kaže...

Pa da je nastao neki problem i da se backup nije mogao napraviti.. To mi ibaci kada dođe do 100%

@ Zašto ova app ne može na WP 8.1 bez PfDa? Koju onda inačicu moram imat za tu app? Hvala :)

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jutros sam dobio update za Viber od 19mb sad uopće više ne mogu ući u app...  odlično odrađen posao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Probaj reset

ak to ne upali izbriši app i ponovo instal

Nevjerujem da su ga baš tolko zajebali,vjerojatno se nekaj pomutilo prilikom updata

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
intelduo1 kaže...

Pa da je nastao neki problem i da se backup nije mogao napraviti.. To mi ibaci kada dođe do 100%

@ Zašto ova app ne može na WP 8.1 bez PfDa? Koju onda inačicu moram imat za tu app? Hvala :)

Lol, hahah, app je Ativ Camera

17 godina
Hrvoje.RH kaže...

Probaj reset

Nevjerujem da su ga baš tolko zajebali,vjerojatno se nekaj pomutilo prilikom updata

Ni meni ne radi

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni radi, koliko sam primjetio dodali su blokanje kontakta(napokon)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...
Hrvoje.RH kaže...

Probaj reset

Ni meni ne radi

Dobro evo ja sam pokušao sa resetom nije radilo... reinstalirao sam app pa sad šljaka kako treba... s tim da opet moraš registrirat broj i zatražit code koji dođe na sms... baš ga kompliciraju ovo je već treći put u godinu dana da na updatu moram praviti ponovno registraciju..

14 godina
neaktivan
Lumia 920 viber nakon azuriranja radi normalno, osjeti se malo da je brzi
vlastoručni potpis
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Radi li vama skype qik kako treba? 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 1020, Viber nadogradnja prođe bez problema.

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Nokia 930 problem!

Sad opet reinstalacija.....

Jel barem ostaju poruke nakon reinstalacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
millo kaže...

Nokia 930 problem!

na mojoj no problem! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
millo kaže...

Nokia 930 problem!

Naravno da ne..

17 godina
odjavljen
dasoo988 kaže...
millo kaže...

Nokia 930 problem!

Naravno da ne..

Ako si ukljucio '' Text message backup '' u postavkama i prije tog problema bio online velika sansa je da ce ti se vratiti .

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 18:23 (unimatrix001).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ljudi, prije par dana sam preporučio frendu windows phone, kupovao je novi smartphone i kupio on lumiu 630, kaže presretan je, neki dan me zove, da mu dođem pogledati, kaže da šteka, ja pogledam, on je nafilao u storu hrpu aplikacija za ažurirati i skinuti nove, za svaku aplikaciju mu je javljalo neku grešku: 80000, nije ju ni tjedan dana koristio, ja mu kažem napravi hard reset, da vrati na tvorničke postavke, to je napravio i poslje ažurirao aplikacije jednu po jednu bez problema, ali se pojavio drugi problem, njemu kad otvori lumia camera, piše učitavaje i odmah se ugasi aplikacija, kao da se crash-a, a ima onu drugu aplikaciju kamera i nju otvara bez problema i radi bez problema, jel imao netko slićan problem sa aplikacojim lumia camera i koji bi mogao biti uzrok, jer se aplikacija sama za sebe neda izbrisati niti ponovno instalirati, a potražili smo ažuriranje za nju i nema, zadnja je verzija...

Meni je to nekako čudno, ja imam lumiu 520 i jedino sam imao problema sa video player-om, gledao sam kod njega je instaliran cyan i ne nudi upgrade na denim, a ja na lumiji 520 imam denim... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

800ffff ili tako nekako greška? Ako se ne varam ona se javlja kada instaliraš aplikacije koje nisu za tvoj mob / regiju / jezik / što već. Uglavnom, kako je on nabavio taj mobitel? Ako je išao preko Njuškala ili tako nečega, onda izgleda da je popušio. Ako je kupio u "normalnom" dućanu, neka odnese na servis.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
odjavljen

Lumia camera app? Za nju ti treba denim ali može se doskoćiti tome tako da nakon što ti javi grešku, stisneš back i onda opet pokreneš lumia camera... Ili u postavkama kamere si namjestiš da prilikom pritiska na dugme kamere pokreće lumia camera classic.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Mislim da je ovo daleko najbolja ponuda za WP8 uredaj ikada!

Microsoft Lumia 535 848 kn + 598 na SIMPA racunu

Stvarno za ovu cjenu nema boljeg uredaja na bilo kojem OSu:) Cak su uspjeli strpat i 4core cpu, Gorilu 3 te najvaznije (barem meni) prednju kameru (i to kakvu!) te straznju s bljeskalicom!

12 godina
WindowsPhone - Općenito

stigao denim za l520 (tmobile)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

@Bukva

@skank666

Krivo ste me skužili , greška se javljala kad se stisne u storu neka aplikacija za ažurirati (neki error počinje sa 8, dalje nisam zapamtio), ali kažem da smo to riješili hard resetom, samo nakon hard reseta lumia camera ne radi, kad se upali, piše učitavanje i jednostavno se ugasi, ne prikazuje error, a lumia 630 nema fizičku tipku za kameru, tako da opcija da se pritisne ta tipka otpada , jedino ovo šta @skank666 kaže, da lumia camera ne radi na cyan-u, ja nisam gledao, ali moguće da je frend kupio lumiu sa instaliranim denim-om, a nakon hard reset-a se vratilo na cyan, ali potražili smo ažuriranje i ne nudi nam update na denim, a frend je kupio novu lumiu 630 u svijetu medija, prije hard reseta kaže da mu je radila luma camera...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

@Bukva

@skank666

Krivo ste me skužili , greška se javljala kad se stisne u storu neka aplikacija za ažurirati (neki error počinje sa 8, dalje nisam zapamtio), ali kažem da smo to riješili hard resetom, samo nakon hard reseta lumia camera ne radi, kad se upali, piše učitavanje i jednostavno se ugasi, ne prikazuje error, a lumia 630 nema fizičku tipku za kameru, tako da opcija da se pritisne ta tipka otpada , jedino ovo šta @skank666 kaže, da lumia camera ne radi na cyan-u, ja nisam gledao, ali moguće da je frend kupio lumiu sa instaliranim denim-om, a nakon hard reset-a se vratilo na cyan, ali potražili smo ažuriranje i ne nudi nam update na denim, a frend je kupio novu lumiu 630 u svijetu medija, prije hard reseta kaže da mu je radila luma camera...

Ja sam isti takav problem imao na 920 sa camerom.. samo se sad ne mogu sjetiti kako sam to riješio.. pokušat ću se sjetit al znam da je neka glupost bila u igri

EDIT: neka proba reinstalirati app..

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 10:37 (dasoo988).
11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

@Bukva

@skank666

samo lumije 730/735, 830, 535 i sve ove nove od ms-a koje dolaze imaju denim odmah po vađenju iz kutije, svi ostali moraju napravit update.

15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Mislim da je ovo daleko najbolja ponuda za WP8 uredaj ikada!

Microsoft Lumia 535 848 kn + 598 na SIMPA racunu

Stvarno za ovu cjenu nema boljeg uredaja na bilo kojem OSu:) Cak su uspjeli strpat i 4core cpu, Gorilu 3 te najvaznije (barem meni) prednju kameru (i to kakvu!) te straznju s bljeskalicom!

giga rama, 5" ekran (rezolucija aj aj prihvatljiva)

stvarno dobra ponuda

jedino bode u oci microsoft. nije toliko do imena al je font malo "kineski"

...i tako dalje
16 godina
Ma za te novce nema boljeg uredaja!
A sad sto se tice imena, treba se naviknut sljedecih par godina...
Iako m$ je jace ime nego nokia, bar sto se tice opcenito... Al za mobitele ga je bome cudno vidjet, ipak je nokia - nokia!
Rezoluciju vecu nemozemo ocekivati, ne za ovaj low-end segment uredaja.
Neznam, za manje od 850 kn ovo je pun pogodak! + 60% iznosa na racunu!
Defitivno isplativije od L630 itd ...
Radi kamere i bljeskalice... Cudim se sto su ugradili tako jaku prednju!
12 godina
WindowsPhone - Općenito

jel ima fizičke tipke za start, back i search kao i l520 ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jel ima fizičke tipke za start, back i search kao i l520 ili ne?

ne

...i tako dalje
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

l630 ima tipke na dodir ,što je meni mnogo bolje nego fizičke.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice