WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.328
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Pomaze li na pureview lumiama (konkretno 920) ista ono "svjetlo za fokusiranje" ... Zadano tvornicki u postavkama kamere..
Pali se svaki puta prilikom slikanja, bio dan ili noc, a iskreno, ne vidim svrhu?!
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

E al zato meni paše

zip mi može i šnajder navarit.

Samo se nadam da je dosta debela da primi udarce

Puno hvala.

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li netko od vas HTC 8S ili 8X?

U desetom mjesecu prosle godine sam uzeo 8X jer je bio na rasprodaji - jeftin. Došao je sa WP8 OSom, pa sam malo guglao da vidim kakvi su planovi za 8.1

Prva informacija je bila da WP8.1 za HTC 8X dolazi krajem 10. mjeseca.  1.11. Dolazi nova informacija da je WP8.1 update odgođen do kraja 11. mjeseca. U 12tom mjesecu su rekli da update dolazi -> "Uskoro"

Evo 2015. a updatea nema.  Pošto je dosta velika razlika između 8.0 i 8.1 opet sam malo guglao za iskustva sa developer previewom.. I naravno tu ima svega - od random rebootanja, gašenja, crnih kamera, pregrijavanja.. ali ima i onih kojima sve savršeno radi..

Više ne znam šta da radim, dal da čekam official release dok ovi od nas prave budale ili da riskiram sa developers previewom.. Slična iskustva?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Negdje sam pročito prije par dana da če svi dobiti update.

Ali tek poslje nokijinih modela

Ja bi na tvom mjestu rađe pričekao

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

@ Bukva i Hrvoje: može vam pomoći ovo ili ovo

@x360gamer: Svjetlo za fokus se koristi kako bi kameri pomoglo, u uvjetima smanjene vidljivosti prvenstveno, osvjetliti objekt ili osobu koju snimaš kako bi kamera mogla ispravno podesiti autofokus i napraviti oštru fotografiju. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ak budem čekao MS da prebaci in stock prije će Rolex napraviti smartwatch(ako već i nije :D)... Hvala :)

1 0 hvala 0
12 godina
Bukva kaže...

Jel ima netko prepouku futrole za 930, a da mi u njoj ne izgleda ko cigla (odnosno da futrola nije deblja od samog mobitela)?

Ja sam si uzeo ovo http://www.amazon.com/dp/B00HLUHUX2/ref=cm_sw_em_r_am_wp_am_us?ie=UTF8

I mogu je preporuciti svakome, jer ne daje telefonu previse novih dimenzija i pristaje savrseno..

Smrt u penziji
13 godina
WindowsPhone - Općenito

VLC dostupan svima , u beta verziji programa http://www.windowscentral.com/vlc-media-player-arrives-windows-phone

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Softpedia se dočepala dva navodna screenshota Windowsa 10. Niš posebno se ne vidi, ali koga zanima, neka pogleda

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
geothia kaže...
Bukva kaže...

Jel ima netko prepouku futrole za 930, a da mi u njoj ne izgleda ko cigla (odnosno da futrola nije deblja od samog mobitela)?

Ja sam si uzeo ovo http://www.amazon.com/dp/B00HLUHUX2/ref=cm_sw_em_r_am_wp_am_us?ie=UTF8

I mogu je preporuciti svakome, jer ne daje telefonu previse novih dimenzija i pristaje savrseno..

Ja isto takvu imam. 5+

17 godina
x360gamer kaže...
Pomaze li na pureview lumiama (konkretno 920) ista ono "svjetlo za fokusiranje" ... Zadano tvornicki u postavkama kamere..
Pali se svaki puta prilikom slikanja, bio dan ili noc, a iskreno, ne vidim svrhu?!

Ni ja ne vidim razliku.

Nego, jel tebi na 920 prilikom slikanja sa sa bljeskalicom, prisutan efekt "red eye"?

Meni često, baš iritira.

Prodajem Murdered: Soul Suspect (PS4)
16 godina
KiCo77 kaže...

Ima li netko od vas HTC 8S ili 8X?

U desetom mjesecu prosle godine sam uzeo 8X jer je bio na rasprodaji - jeftin. Došao je sa WP8 OSom, pa sam malo guglao da vidim kakvi su planovi za 8.1

Prva informacija je bila da WP8.1 za HTC 8X dolazi krajem 10. mjeseca.  1.11. Dolazi nova informacija da je WP8.1 update odgođen do kraja 11. mjeseca. U 12tom mjesecu su rekli da update dolazi -> "Uskoro"

Evo 2015. a updatea nema.  Pošto je dosta velika razlika između 8.0 i 8.1 opet sam malo guglao za iskustva sa developer previewom.. I naravno tu ima svega - od random rebootanja, gašenja, crnih kamera, pregrijavanja.. ali ima i onih kojima sve savršeno radi..

Više ne znam šta da radim, dal da čekam official release dok ovi od nas prave budale ili da riskiram sa developers previewom.. Slična iskustva?

Stavi DP , radi bez greške na 8 S i X

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislite da bi Samsung mogao da napravi FW za WPX?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Moj savjet vam je da što manje koristite bljeskalicu, uključite ju tamo di baš nema nikakvog drugog izvora svijetla, u svim ostalim situacijama, PureView Lumie(posebice L920/925/1020) mogu radit bez bljeskalice... Bljeskalica u principu samo uništi i sprži fotku... Izuzetak je blic na L1020,al ona ima Xenon, a ne slabašni LED...

BTW, ne trošite vrijeme i MB na VLC za WP... Ja još u životu nisam vidio BETA aplikaciju, koja bi bila toliko ne funkcionalna kao taj VLC... Ajde da ima tu i tamo koji Bug, al taj video player nije u stanju reproducirati video iznad 40MB, a bome ni MP3... Ovo je čista Alpha verzija, a zašto su developeri odlučili izbacit to sranje van, stvarno ne mogu shvatit...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 16:04 (MasterPeace).
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
protjeran
WackyZG kaže...

Softpedia se dočepala dva navodna screenshota Windowsa 10. Niš posebno se ne vidi, ali koga zanima, neka pogleda

Ništa se ne vidi, i sve se vidi... Već na prvi pogled vidiš da početni zaslon nema više ružnih crnih(ili bijelih u nekim slučajevima)rubova, nego kompletnu pozadinsku sliku...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 16:29 (MasterPeace).
16 godina
MasterPeace kaže...
WackyZG kaže...

Ništa se ne vidi, i sve se vidi... Već na prvi pogled vidiš da početni zaslon nema više ružnih crnih(ili bijelih u nekim slučajevima), nego kompletnu pozadinsku sliku...

Zato sam i rekao da nije ništaposebno, jer se u biti vidi da je wallpaper baš wallpaper sada, te je vidljiv i u drawer - u. Ali da je ljepše, ljepše je u svakom slučaju

16 godina
geothia kaže...

Znam da kompliciram, ali...

To nema prednji dio maske, jel? Ono što pokušavam dobiti futrolicom je da sam siguran da se mobitel neće izgrebati po džepovima i da je koliko - toliko zaštićen "na otvorenom".

Do sada sam imao Sony Xperia-u S i sa njom sam dobio futrolu out-of-box koja je bila idealna - da takvu uspijem naći za 930, mahao bih repom - crna futrolica koja je na gornjoj strani otvorena i to je to.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
12 godina

da ne petljam puno ovdje su ti sve inf...

Smrt u penziji
15 godina
Virty kaže...
x360gamer kaže...

Ni ja ne vidim razliku.

Nego, jel tebi na 920 prilikom slikanja sa sa bljeskalicom, prisutan efekt "red eye"?

Meni često, baš iritira.

da, vrlo cesto red-eye efekt!

MasterPeace kaže...

Moj savjet vam je da što manje koristite bljeskalicu, uključite ju tamo di baš nema nikakvog drugog izvora svijetla, u svim ostalim situacijama, PureView Lumie(posebice L920/925/1020) mogu radit bez bljeskalice... Bljeskalica u principu samo uništi i sprži fotku... Izuzetak je blic na L1020,al ona ima Xenon, a ne slabašni LED...

BTW, ne trošite vrijeme i MB na VLC za WP... Ja još u životu nisam vidio BETA aplikaciju, koja bi bila toliko ne funkcionalna kao taj VLC... Ajde da ima tu i tamo koji Bug, al taj video player nije u stanju reproducirati video iznad 40MB, a bome ni MP3... Ovo je čista Alpha verzija, a zašto su developeri odlučili izbacit to sranje van, stvarno ne mogu shvatit...

hvala na savjetu, znaci i ovo svijetlo za fokus (zadano) nista bas ne pomaze?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 20:13 (x360gamer).
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

@x360gamer- svjetlo za fokusiranje pomaže, itekako pomaže kad nema puno svjetla a slikaš neki objekat koji ti je blizu. Pokušaj uslikat sliku sa bljeskalicom ali bez svjetla za fokusiranje, pa onda pokušaj uslikati isti taj objekt ali sa svjetlom za fokusiranje i vidi razliku. Možda nema toliko utjecaja kad slikaš objekte koji su daleko ali ako ti je nešto blizu onda pomaže. 

I da, L920 voli stvarati red-eye efekat kad se slika s bljeskalicom jer je bljeskalica dosta blizu kamere pa to uzrokuje taj neželjeni efekat.

www.wpnovosti.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
WindowsPhone - Općenito

u vipu traže 500kn za kod za otključavanje na sve mreže, gamad

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
x360gamer kaže...
Virty kaže...
x360gamer kaže...

Ni ja ne vidim razliku.

Meni često, baš iritira.

da, vrlo cesto red-eye efekt!

MasterPeace kaže...

hvala na savjetu, znaci i ovo svijetlo za fokus (zadano) nista bas ne pomaze?

To je potrebno samo kod "Makro" slikanja, kada su velike šanse da mobitelom zakloniš pozadinsko svijetlo, pa je bljeskalica tu da pomogne kod fokusa, ili kad slikaš u potpunom mraku... U svim ostalim situacijama nije potrebno...

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekipa, da li znate do čega može bit problem, pošto mi se zna desit da, kad me neko nazove, ne čujem drugu stranu dok ne stavim na zvučnik ili dok ne ugasim ili upalim mobitel?

Btw da li se nekom desilo da mu je jack za slušalice otisao? Meni se dešava da kad malo taknem taj jack dok su slušalice spojene, muzika se zaustavlja

EDIT: isto tako mi se zna desit, da kad oću slikati nešto, blic ne radi. Slično i sa slikom, kad slikam pokaže se normalnim, ali je slika skroz bijela ili crna kad oću pogledat sliku i isto moram palit i gasit uređaj. Do firmware-a nije jer sam bio i na PfD i sada na official firmwareu.

E sad, da li to znači da matična rikava ili je nešto drugo u pitanju? U pitanju je Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 21:06 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nocio kaže...

Ekipa, da li znate do čega može bit problem, pošto mi se zna desit da, kad me neko nazove, ne čujem drugu stranu dok ne stavim na zvučnik ili dok ne ugasim ili upalim mobitel?

Btw da li se nekom desilo da mu je jack za slušalice otisao? Meni se dešava da kad malo taknem taj jack dok su slušalice spojene, muzika se zaustavlja

EDIT: isto tako mi se zna desit, da kad oću slikati nešto, blic ne radi. Slično i sa slikom, kad slikam pokaže se normalnim, ali je slika skroz bijela ili crna kad oću pogledat sliku i isto moram palit i gasit uređaj. Do firmware-a nije jer sam bio i na PfD i sada na official firmwareu.

E sad, da li to znači da matična rikava ili je nešto drugo u pitanju? U pitanju je Nokia Lumia 925

Jesi napravio hard reset?

Možda mob zbog pokidane utičnice za slušalice prebacuje zvuk na njih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 21:33 (crozoki).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Stvar je u tome, da ja slušalice skoro pa i nemam spojene radi toga, i to se dešava random redosljedom i to kad slušalice nisu bile ni blizu mobitela jer sam primoran koristit stari mp3 radi tog.

A hard reset je rađen više puta i malo malo takva stvar se desi, sve od navedenog

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo kolege još jedna Nokia u kući, lumia 735 (njen)  :)  dizajnom je dosta sličan mojoj staroj lumi-i 800, ultra lagan. Na slikama je i pored moje 930, isto tako ima stvari koje su mogli staviti i na 930  (dostup do baterije, micro sd?!)

Na njoj mi se jedino nesviđa što su 3 glavne tipke na toch screen-u i stvar gore, na auto hide, ali to je sve stvar navike.

Promatram jučer da vidim korake budućnosti
14 godina
WindowsPhone - Općenito

imaš u opcijama pod "navigation bar" auto hide/show opciju koju  isključiš, a uključiš "swipe to hide the Nav bar" - onda manualno kratkim potezom palca od dna prema gore skrivaš ili ponovo otkrivaš te tri tipke - puno bolje rješenje od ove automatske.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apachy kaže...

imaš u opcijama pod "navigation bar" auto hide/show opciju koju  isključiš, a uključiš "swipe to hide the Nav bar" - onda manualno kratkim potezom palca od dna prema gore skrivaš ili ponovo otkrivaš te tri tipke - puno bolje rješenje od ove automatske.

ma već se je navikla ali mene je s 930-ke zasmetalo, hvala za info :)

Promatram jučer da vidim korake budućnosti
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Mislite da bi Samsung mogao da napravi FW za WPX?

Da/Ne ?

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Pa mogao bi,al pravo pitanje je "dal bude"?... Odgovor na to pitanje nitko ne zna...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 2:42 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice