- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko bi vrijedila lumia 930 stara nekih 5 mjeseci kupljena i vipu sa svom opremom stanje 9/10
ja bi reko oko 2500
Sad sam kupio 830 novu u dučanu za 3000
Imam još jedno pitanje za vlasnike WP 8.1
Kako promjeniti da slikam u 1080p umjesto u 3840x2160
Imam još jedno pitanje za vlasnike WP 8.1
Kako promjeniti da slikam u 1080p umjesto u 3840x2160
Nikako

Ne sviđa mi se taj tvoj odgovor.
Prebacio svoju 930 na skandinavski software, pokupio Denim. I dobio purple tint.
Kaj nemaju 830 i 930 out of the box 8.1 denim?
Jel se ikako može naručiti novi Band za HR ?
Kaj nemaju 830 i 930 out of the box 8.1 denim?
730/735 i 830
Čudno.
ove 735 niti nema kod nas kolko mi je reko ovaj iz mobisa da neče ni dolazit
ima u extreme digitalu. bilo je u još jednoj trgovini, mislim tia mobiteli.
Prebacio svoju 930 na skandinavski software, pokupio Denim. I dobio purple tint.
ja sam purple tint imao odmah out of the box nakon 2 dana i vratio te dobio novi aparat
Isključi ili uključi mobilne podatke te wifi, nisam siguran točno ali znam da se i meni to desilo pa sam pronašao taj nacin , onda ces moci delete.
zna netko kako se obrišu ove zabilješke u OneNote-u?
uobičajenim putem ne mogu, dugi tap -> delete ne vrijedi. delete opcija je siva, ne može se kliknuti.
stisni uz lijevi rub ekrana pored toga sto zelis obrisati, onda ce ti onako ponuditi odabir vise stavaka, odaberes sto hoces i dolje onda imas kantu da obrises :)
hvala, rješeno :)
Jel ima netko prepouku futrole za 930, a da mi u njoj ne izgleda ko cigla (odnosno da futrola nije deblja od samog mobitela)?
Jel se ikako može naručiti novi Band za HR ?
Netko? Itko?!
Ne razumijem šta misliš pod tim ''in stock'' i de mi pojasnite kako funkcionira Amazon, nikad nisam preko njega kupovo
Jel ima netko prepouku futrole za 930, a da mi u njoj ne izgleda ko cigla (odnosno da futrola nije deblja od samog mobitela)?
Ja sam za prvu ruku uzeo ovu, ali je ne nosim na kraju, zajebava senzor za blizinu kad krene razgovor.
Da se nadovežem sa pitanjem.
Mene zanima neka futrola koja je kao platnena sa zip zatvaračen,Dali netko zna kak se to zove,
jel na ebayu izbacuje silikonske i kožne na preklop,koje mi ne odgovaraju zbog posla.
Meni je ovak nekaj palo na pame
Ali mi neodgovara pošto je otvoren sa jedne srtane
In stock ilitiga dostupno za kupiti. Sad sam išao testirati s ovog linka da vidim da li će proći hrvatska adresa ali ništa od toga, ne može se direktno s US Amazona poslati za HR. A pošto kažeš da nisi vičan pretjerano kupnji na Amazonu, bolje ti je pričekati da postane globalno dostupan (ili barem u UK ili Njemačkoj), nego se igrati sa slanjem iz Amerike u Hrvatsku. (postoji zaobilazni put, tvrtke koje proslijeđuju iz Amerike, ali to ti mora netko drugi objasniti, nisam nikada to radio pa nisam upućen previše)
Ova dva bi bila idealna da nemaju "zatvarač". Vejrojatno aplikacija sa najdužim "stažom" na mobu je Deezer (glazba), tako da mi u svako doba dana i noći pod obavezno mora biti dohvatlji 3.5 mm utor.