- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To sam 1. napravio. Nije nista ispravilo, al ajd, ovo je 1. puta da se pojavio taj problem, pa cu vidjeti kako ce sljedece punjene proc!
Nego, cesto putujem, pa nekada zaboravim ponjeti orginalan punjac (desavalo se s starim mobitelom, s novom nokiom posebno pazim da ga uvjek imam).
E sada, imam uvijek jedan rezervni koji je uvjek uz mene (TISAK media - 50 kn placen) ... Pretpostavljam da nemoze nista dobro izaci ako bi lumiu punio s njime?!
Stari samsung sam punio kako mi je doslo, posto je iovako baterija bila prazna za 3 sata uvijek. Iznenadenje je bilo sto je taj noname jeftini punjac punio bateriju puno brze od orginalnog, te je i po mojoj procjeni dulje drzala.
Ista stvar mi se dogadala sa htc 8s, nadopunjavam ju i nakon 2 sata napuni samo par %. Resetiram mob, baterija puna. Mobitel bio star ~11mjeseci.
ne stavljaj na punjac sve dok se mob ne zagasi zbog prazne baterije,i pusti ga koju minutu ugasenog, pa ga tek tada stavi na punjac... To će kalibrirati senzor baterije...
To sam 1. napravio. Nije nista ispravilo, al ajd, ovo je 1. puta da se pojavio taj problem, pa cu vidjeti kako ce sljedece punjene proc!
Nego, cesto putujem, pa nekada zaboravim ponjeti orginalan punjac (desavalo se s starim mobitelom, s novom nokiom posebno pazim da ga uvjek imam).
E sada, imam uvijek jedan rezervni koji je uvjek uz mene (TISAK media - 50 kn placen) ... Pretpostavljam da nemoze nista dobro izaci ako bi lumiu punio s njime?!
Stari samsung sam punio kako mi je doslo, posto je iovako baterija bila prazna za 3 sata uvijek. Iznenadenje je bilo sto je taj noname jeftini punjac punio bateriju puno brze od orginalnog, te je i po mojoj procjeni dulje drzala.
ne stavljaj na punjac sve dok se mob ne zagasi, zbog prazne baterije,i pusti ga koju minutu ugasenog, pa ga tek tada stavi na punjac... To će kalibrirati senzor baterije...
Znas li mozda odgovor na gore postavljeno pitanje?
@x360gamer- nebi trebalo biti problema jer su to sve univerzalni punjači. Jedino ako je taj punjač slabiji od originalnog, onda će ti sporije puniti, ali nebi trebalo biti nikakvih problema.
Izluditi ću više sa ovim čekanjem Denim update - a. Ima tko link s uputama za prebacivanje na nordic za 930?
Jedna dobra aplikacija besplatna do pola noci.. Pa ju ugrabite..
http://www.windowsphone.com/s?appid=3d6a3d7e-5aca-4aee-b059-590b9f53cc13
Smrt u penziji
Jel ima neka aplikacija kao što je ShareBox a da mogu vidjeti sve fajlove a ne samo muziku, slike i videe ? Hvala :)
Pitanje za vlasnike L930 sa 8.1.1 os-om službenim ne PFD.
Dali ste nakon updejta dobili bug u internet exploreru da kad skrolate neku stranicu
on scroll skuži kao tap i otvori članak. To se događa samo u IE. Ne kad skrolam van explorera. Jako iritantno. Pogotovo kad mi par puta za redom otvori članak umjesto da ide prema dnu ili vrhu stranice pa moram klikati da se vrati natrag i opet učita stranicu.
U principu je ok punit sa drugim punjačima, sve dok nisu prevelika odstupanja u amperima... Ako je recimo orginal punjac 750mA, onda je 1A najvise sto bi ja koristio, još gore je ako je univerzalni slabiji od orginalnog, onda to voli izgorit...
ja volim kad je sve od proizvodjaca tj original
nekako ne mogu vidjeti da moj telefon puni punjac recimo od samsunga, jednostavno sam takav
Dex, mislis kao file manager ? Ja koristim datoteke od Microsofta i super je (na store ukucas datoteke)
Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
ja kad punim sa drugim punjacima, imam dojam da si shebem bateriju
ja kad punim sa drugim punjacima, imam dojam da si shebem bateriju
Ako je punjač istih specifikacija (napon i struja) nema nikakve razlike.
Mislim da sve do 1,5A ne predstavlja nikakav problem.
Evo dobrog primjera, popularna Moto G, da bi joj što više smanjili cijenu, ne isporučuju punjač. Dobijete mali usb kabel za spajanje na pc (500mA).
Kada sam prosurfao, odmah sam pronašao službenu informaciju da prima sve, a preporuka je od 500mA do 1,5A. Punim je već pola godine svim i svačim, od usb-a do powerbanka sa 1,5A izlazom.
Imam dva power banka sa izlazom 1A i ,1,5 i 2A. Punim ponekad L630 i nisam primjetio ništa čudno. I ne čini mi se da se puni brže.
A imate i Microsoft PowerBank koji bi trebao puniti cijelu Lumia obitelj sa 1,5A.
Pozdrav!
Prije par dana sam kupio svoj prvi Smartphone
L830 pa imam par pitanja ako nije problem.
1)Trebam pomoč oko gmail sinkronizacije kontakata na wp 8.1.
Povezao sam gmail accounte sa mobom i i napravio linked inbox,sva pošta dolazi,sve mogu slat ali nema kontakta i nako 10 sinkronizacija.
Kontakte vidim pod People ako uključim da mi se prokazuju kontakti bez broja telefona.Ali kad idem slat mail nema nikoga?
2)Pitanje oko baterije koliko inače drži L830,neznam možda mi se čini ali to nekako brzo odlazi.
Napravio sam sve korake za čuvanje baterije(zagasio sam pozadinske app,isključio sve kaj ne koristim,promjenio osvjetljene.itd)
Danas ujutro restartam(soft) mob pošto piše na wp stranicama da to pomaže kad mi ono taj restart pojede 6% baterije.
Po mome filingu baterija drži 6h je da ga ubijam sa igricama i surfingom i cortanom, ali dali je to ok?
Kod WP8 (WP8.1) soft reset svima pojede nekoliko % baterije. Tako da to nije ništa čudno.
A i što se baterije tiče, to je smartphone, tako da ti je ok baterija ako izdrži 6h gaženja.. Sat manje više ;)
- HTC 8S -
najbolji program za editiranje slika?
najbolji program za editiranje slika?
Probaj Photoshop..
http://www.windowsphone.com/s?appid=2ba43182-ba12-42c0-b503-158284f48bf8
Smrt u penziji
Jesam
kvačice su na mailu,kontaktima i kalendaru.
opet ništa
Jesam
kvačice su na mailu,kontaktima i kalendaru.
opet ništa
kad udes u kontakte (odnosno people, meni je na engleski)
imas gore za kliknuti koje kontakte zelis da pokazuje
probaj to
Jesam i tu su kvačice na sva 3 acc.
i opet uđem u outlook da bi kao pisao mail i opet mi ne izbacuje nikoga
Malo iritantno, na wp7 nikad s time problema.
Ima li kakvih naznaka retrici na wp?
Vidim da u marketu nema slicne app a da valja.
Kolko ja vidim 90% svih aplikacija su oglas(oni free)
a vidim da je slično i na androidu.
Jesam i tu su kvačice na sva 3 acc.
i opet uđem u outlook da bi kao pisao mail i opet mi ne izbacuje nikoga
je li udes bas u google mail?
a kad kliknes mali plus kraj To: polja
Kako napraviti da mi u imeniku prikazuje koji kontakt ima Viber ili Whatsapp?WP 8.1