WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.254
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

{#}{#} A kad će k nama, sunce im drago? I nadam se da nas neće prcati sa "vi ste u PfD" forama.

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

"prvi mačići se bacaju u vodu"... Očito se MS drži ove izreke,pa prvo testira firmware tamo di se ne bi digla panika(premala zastupljenost),u slučaju da su nešto zahebali...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sta da ja kazem sa huawei w1 jos ni sluzbeni 8.1 nisam dobio

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ne mogu vjerovati da još uvijek postoji burn-in na amoledima, užas.

Lumia 930 u vipu, čini se da ipak ništa od kupovine 1020 koja isto ima amoled.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Burn in će uvijek postojati na AMOLED(OLED) panelima,kao i na plazmama... Moze se softwareom nesto smanjit(micanjem staticnih ikona),al panel će i dalje bit jednako osjetljiv na burn in... Al burn in je manji probem od recimo degredacije pixela,posebice plavog... Pogledaj bilo koji novi AMOLED(OLED) panel,pa zatim pogledaj godinu dana star panel,vidit ces veliku razliku, pogotovo kod plave boje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 21:22 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

taj burn in i nije neka frka, pogotovo kad vidis kako neki ljudi pisu, pa reko bi covjek da naprosto ne mozes gledati u display od burn in.a

inace to se jedva osjeti tokom noci kad gledas u mraku, jer tada ja jedino i primjetim, i to na mojoj lumiji izgleda nekim cudom kao smajli hehe

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Kada se o specifikacijama priča ljudi toliko cjepidlače da ako mob ima samo 1GB rama a ne 2, da ga ne kupuju uopće, ili brzina procesora da ne govorim.

A kada postoji burn-in koji je doslovno stalno pred nosom kad gledate u upaljeni ekran, to nikom ništa? Ta se stvar nekako zaobilazi?

Ja sam mislio da je nestao problem toga pa da nitko ne pravi frku, a sad mi ništa nije jasno, još uvijek znači postoji na svim amoledima a ljudi još uvijek amoled nazivaju superiornim naspram lcd-a u svim pogledima??

Imao sam GS2 i iako ke to bio manji burn-in to je katastrofa bila, stalno sam obraćao pažnju na to jer jednostavno ni ne možeš tako nešto zanemariti koliko god malo bilo.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 0:23 (EZY-E).
Moj PC  
1 4 hvala 0
10 godina
neaktivan
Je li moguće da zbog PfD ne mogu uraditi update na Denim na mojoj 1320? Zna li neko?
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

izgleda da opet ne sljaka za pfd usere...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Što se Hrvatske tiće, samo je za L520(CV) dostupan "Denim"... Svi ostali još uvijek čekaju...

Na ovom linku možete pratit koji je firmware dostupan za vaš uređaj:

http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 1:34 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Na tom linku nema Denima nigdje...
12 godina
protjeran
hromidaba kaže...
Na tom linku nema Denima nigdje...

Listaj do "Croatia" i prva na listi 520(CV) ima denim kao zadnji dostupan firmware... Takoder jos nekoliko država ima,al pretežno su u pitanju 520,530,720,1320 i to CV varijante,dok brandirani tu i tamo.. Listaj malo,pa ces vidit

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne kužim koja je to sad fora ako može netko objasnit, na pfd-u sam i evo sad sam provjerio nema denima? Lumia 520

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Klipson kaže...

Ne kužim koja je to sad fora ako može netko objasnit, na pfd-u sam i evo sad sam provjerio nema denima? Lumia 520

Probaj priko pc-a s Nokia software recovery tool.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
Jucer dobil denim update na lumia 520 tele 2 moze mi rec koje su nove znacajke updatea ako ih ima ?inace ovo mi bil oznacen kao critical update
Samobor je lepa varoš
13 godina
geek_boy kaže...
Jucer dobil denim update na lumia 520 tele 2 moze mi rec koje su nove znacajke updatea ako ih ima ?inace ovo mi bil oznacen kao critical update

Meni piše verzija OS-a: 8.10.14219.341 i tamo u extras verzija softvera Lumia Denim al nije mi ništa povuklo još od prije dva tri tjedna kad mi je povukao neki update... koja verzija OS-a tebi piše?

16 godina
Ista verzija kao i tvoja
Samobor je lepa varoš
13 godina
WindowsPhone - Općenito

A bome onda ništa više ne kužim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
kizo2703 kaže...
Entry Point kaže...

Ja se nažalost opraštam sa WP-om nakon godinu dana korištenja. Treba mi mob za posao, a WP nema aplikacije koje mi trebaju u store-u kao i hrpu službenih aplikacija, npr banalni primjer gmail aplikacija. Da, nativna email aplikacija je ok, ali google-ova je bolja.

Nema Gmail?!

Gugletov đimajl. Ne 3rd party aplikacije.

Samomrzeći hrvat
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav svima.

Naime imam nokiu lumiu 625 i ponekad mi zna malo blesirati (iziđe sama od sebe iz aplikacije, kad završim razgovor s nekim i maknem mob od uha ne upali mi se ekran da prekinem već moram otključavat, isto tako nekad mi se neće otključati već više puta moram stisnuti tipku za otključavanje...) Radio sam reset tako što sam preko youtubea gledao kako netko tamo to radi tj. tipka za otključavanje i tipka za stišavanje sam držao zajedno....msm da znate o čemu se radi. Uglavnom mi opet ponekad zablesira pa bi molio ako netko zna što je ili ima neka dobra aplikacija za čiščenje... Uređaj mi nije pretrpan sa svime i svačim. (24sata, Dnevnik, HAK, Facebook, CroParking, Flashlight,Youtube i WP novosti.) Eto to je sve što imam od skinutih aplikacija.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
Juksa0001 kaže...

Pozdrav svima.

Naime imam nokiu lumiu 625 i ponekad mi zna malo blesirati (iziđe sama od sebe iz aplikacije, kad završim razgovor s nekim i maknem mob od uha ne upali mi se ekran da prekinem već moram otključavat, isto tako nekad mi se neće otključati već više puta moram stisnuti tipku za otključavanje...) Radio sam reset tako što sam preko youtubea gledao kako netko tamo to radi tj. tipka za otključavanje i tipka za stišavanje sam držao zajedno....msm da znate o čemu se radi. Uglavnom mi opet ponekad zablesira pa bi molio ako netko zna što je ili ima neka dobra aplikacija za čiščenje... Uređaj mi nije pretrpan sa svime i svačim. (24sata, Dnevnik, HAK, Facebook, CroParking, Flashlight,Youtube i WP novosti.) Eto to je sve što imam od skinutih aplikacija.

Hvala unaprijed!

Ne treba ti nikakva aplikacija za čišćenje (mislim da to na WP ni ne postoji).

Prvo provjeri da nemaš slučajno instaliranu neku od aplikacija za zaključani zaslon (Lock Screen Beta, Tetra Lockscreen i slično), njih izbriši te nakon toga aktiviraj dječji kutak i odmah ga možeš isključiti.

Zatim eventualno izbriši ako imaš neku aplikaciju za uređivanje start screena, one često znaju biti zblesirane pa žderu memoriju.

Skini ako ima neki update sustava te pusti da to odradi.

Ovo što si ti napravio je soft reset, ako baš ništa ne uspije probaj napraviti hard reset (naravno, obavezno prije toga napravi backup!)

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel se appovi mogu instalirat na sd karticu? pokretanje je instant ili treba čekat?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Veliku većinu aplikacija možeš instalirati na sd, za neke traži da budu na telefonu jer razvijač tako traži a nema razlike u brzini pokretanja...
15 godina
stickman1 kaže...

jel se appovi mogu instalirat na sd karticu? pokretanje je instant ili treba čekat?

Naravno sve ovisi o brzini kartice, ali da, pokretanje je instant kod class10 kartica.

Neke aplikacije developeri ne daju da se instaliraju na microSD (mislim da je to Messanger i Whatsapp), ali nekih 95% može.

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan

Ništa od tih aplikacija koje si napomenuo nemam instalirano a što se tiče reseta napravio sam hard reset. Naravno nisam napravio backup pa mi je sve izbrisao i morao sam ponovo sve raditi kao kad sam kupio uređaj, od microsoftovog računa pa nadalje i opet blesira ali napominjem da blesira ponekad a ne stalno.

16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Gugletov đimajl. Ne 3rd party aplikacije.

Well, žali se onda Gugletu. Jako dobro znamo zašto nema GoogleTM aplikacija na WP-u.

Samo ne znam koji će ti kuki aplikacija kad se sve uveze kad se napravi Gmail account - kontakti, kalendar, zadaci koje imaš na Gmailu.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
16 godina
neaktivan
Koliko ja vidim po version brojevima, 'Denim' je PfD + Cyan firmware, tj. već smo na "Denimu" samo to ne piše. Jednostavno nema novog firmwarea.
Early adopter
12 godina
protjeran
Teerex kaže...
Koliko ja vidim po version brojevima, 'Denim' je PfD + Cyan firmware, tj. već smo na "Denimu" samo to ne piše. Jednostavno nema novog firmwarea.

Nismo mi sa PfD-om na "Denimu", nego je MS nešto pošteno ukenjao sa "Extras + Info" pa kaže "Denim" iako ga nema... Dakako, to znači da ne možeš ni napravit update,iako je pravi "Denim" pušten...

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Znači za nas pfd usere ne preostaje ništa drugo nego Lumia software recovery tool i instalacija "originalnog" OS-a. Super.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
De nemojte me zahebavati da cu morati vracati OS unazad.
Imam lumiu 630.
Prije tjedan dana sam instalirao PFD shit.
Naravno nigdje prije nisam procitao da ce se morati vracati verzija Os-a ako zelis Denim.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 14:54 (crozoki).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice