WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.047.426
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima tko Denim?

Vjerojatno mi je u Extras onaj bug da mi prikazuje Denim ali eto valja provjeriti s vama tu.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel ima netko L930? može kratki review? djeluje mi dosta glomazna/teška, kako djeluje u ruci? kakav je vanjski zvučnik? svaki info je dobrodošao :)

dodao sam glasanje u post, pošto su po cijenu tu negdje (730 u dućanu, 930 na njuškalo-relativno nove s garancijom)

evidentne razlike:

dual sim vs kamera

koliko su jači procesor i više rama prednost za 930, pošto je poznato da WP ne treba specifikacije kao android da bi radio normalno

10 L930
0 L730
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 15:54 (bozhan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
bozhan kaže...

jel ima netko L930? može kratki review? djeluje mi dosta glomazna/teška, kako djeluje u ruci? kakav je vanjski zvučnik? svaki info je dobrodošao :)

dodao sam glasanje u post, pošto su po cijenu tu negdje (730 u dućanu, 930 na njuškalo-relativno nove s garancijom)

evidentne razlike:

dual sim vs kamera

koliko su jači procesor i više rama prednost za 930, pošto je poznato da WP ne treba specifikacije kao android da bi radio normalno

Ja posjedujem L930 već nekakvih 3 tjedna.
Sam mobitel kad uzmeš u ruke je osjećaj cigle, ali nakon 2 dana se navikneš i budeš jako sretan zbog njegove veličine, zato što možeš vidjeti sve na ekranu, taman ti paše u ruku, obično moraš sa dvije ruke tipkati, ali je jako jednostavno i brzo tipkanje.
Vanjski zvučnik je jako dobar, zvuk je jako čist i dosta glasniji u odnosu na htc 8x koji sam prije posjedovao.
Mobitel, naravno, radi brzo i fluidno, kamera je odlična (nokia camera aplikacija), samo učitavanje svih stvari je jako brzo.
Za 2420kn koliko sam platio za novi uređaj sa garancijom na njuškalu, ja sam prezadovoljan. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
neaktivan
Jeli ikome radi sync tabova na internet explorerima. Na laptopu imam w8.1 na mobu wp8.1 neke stvari se syncaju, kao boja al ne vidim tabove s laptopa na mobu pod other
16 godina

Meni radi. Tj. znam da ih imam na mobu, da ih je povukao. Nezz jesu li ažurirani.

HTC 8X :)
12 godina
sirka666 kaže...

Ima tko Denim?

Vjerojatno mi je u Extras onaj bug da mi prikazuje Denim ali eto valja provjeriti s vama tu.

Ja imam Denim na Lumiji 830. Kod mene nije rijec o bug-u.

Enjoy The Silence
17 godina
odjavljen
apoteka kaže...
Jeli ikome radi sync tabova na internet explorerima. Na laptopu imam w8.1 na mobu wp8.1 neke stvari se syncaju, kao boja al ne vidim tabove s laptopa na mobu pod other

samo ti se metro IE tabovi syncaju...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jeste li ažurirali xbox video aplikaciju? učitava li vam online sadržaje? 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
majstorSZ kaže...

Kod mene se vidi. Također, Battery saver updatean, svaki app ima postotak koliko sudjeluje u ukupnjoj potrošnji.

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da li je moguce da ce uskoro biti jos jedan update sistema...

Link

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Meni otvori aplikaciju, ali ne učitava ništa nakon zadnjeg update-a{#}

ISPRAVAK: evo nakon punih 5min čekanja učita sadržaj sa kartice...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 19:08 (1BIT).
14 godina
neaktivan

meni ne učitava online sadržaje a ovo što je a mobitelu učitava 

edit: napravim soft reset i sad ne mogu uopće pokrenuti aplikaciju hh 

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 19:43 (majstorSZ).
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Evo još jedne potvrde(ovaj puta od strane MS-a), da će "sve" WP8 lumie, dobit Windows10 nadogradnju...

http://www.windowscentral.com/microsoft-claims-windows-10-upgrades-all-lumias

Živi bili pa vidjeli :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 20:00 (MasterPeace).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
@Memphis: Usporedba sa nekim starijim modelom, pozeljno 920 ili sl. Kvaliteta izrade, kamera, ekran, baterija. Gdje si kupio,posto itd..
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 20:33 (bik).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko zna gdje se može kupiti ona narukvica od MSa?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

dostupna je samo u USA, i to u vrlo ograničenim količinama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je trenutno samo za tržište SAD-a :/ 

EDIT: MasterPeace me preduhitrio 

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 21:45 (majstorSZ).
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
U jednom tweetu kazu all LUMIA wp8 devices a u drugom all wp8 devices, eh sad htc, huawei
14 godina
odjavljen

JHel se može naručiti za RH po istoj cjeni?

13 godina
Danijel14 kaže...

Jel tebi sta drugačije u Battery Saveru? Gore je netko spominjao neke postotke koliko što troši al kod mene se ništa nije promjenilo, i šta više ne izbace DENIM neg kojekakve critical update a ništ ne promjene...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 7:15 (Klipson).
14 godina
neaktivan

Promjena ima samo što su to većinom pozadinske promjene.  Battery saver sada ima live tile sa prikazom baterije u postotcima i može se dodati u action centar prečica za battery saver. 

www.wpnovosti.com
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

De mi recite, ja sad stavim ovaj preview update...i kad dodje mi denim, hoce mi javiti da imam tu nadogradnju il moram se vracati na 8.1 pa instalirati denim il kako ide postupak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni Live Tile ne funkcionira tj. statičan je samo slika baterije nema postotka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
x360gamer kaže...
Memphis kaže...
bik kaže...
Jel uzeo tko lumiu 730/735 da napise kratku recenziju jer se kontam pocastit za Bozic?

kaj te zanima?

i mene ovo zanima..

Prvenstveno kamera? Ako moze par slika dan/noc, na zatvorenom/otvorenom.

Inace nisam fan mobilnih igara, al gore sta je kolega stavio crash serijal s PSone, to bi htio svakako imat (nostalgija). Pogotovo jer su besplatne. Kako rade te igre?
LP

Imaš tu jednu recenziju ... http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/4431/Nokia/Lumia-730-Dual-SIM i više o kameri, po meni je kamera čisto solidna ....

ja ti nemam nekih slika al evo nešto sam stvaio što je slikano bez blica ... za igre nemam pojma to nikadn nisam igrao na wp i nemam pojma o tome ... a što se tiče ostalog dizajn je odličan telefon je lagan i tanak, software radi dosta brzo kao i na ostalim uređajima ... čak i brže u odnosu na L820 ... dual sim je odlično riješen što je i glavna karakteristika ovog telefona za mene ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 9:50 (Memphis).
14 godina
neaktivan
malina22 kaže...

De mi recite, ja sad stavim ovaj preview update...i kad dodje mi denim, hoce mi javiti da imam tu nadogradnju il moram se vracati na 8.1 pa instalirati denim il kako ide postupak?

Dobit ćeš Denim i ako si na preview-u, ne trebaš ništa vraćati na stariju verziju. Ista situacija kao ovi što su imali WP8.1 preview pa su odobili i Cyan 

www.wpnovosti.com
16 godina
bik kaže...
@Memphis: Usporedba sa nekim starijim modelom, pozeljno 920 ili sl. Kvaliteta izrade, kamera, ekran, baterija. Gdje si kupio,posto itd..

Sa L820, 620 i 625 to je ono što imam doma ... Kvaliteta izrade je na razini prijašnjih modela ... iako mislim da je L820 možda još najkvalitetnija izrada, kamera je solidna bolja je na 820 ... prednju ne moram ni spominjat, ekran i baterija su odlični najbolji do sad, isto tako 730 ima veću rezoluciju ...kupio prvi dan kad je došla u mobisu ... 2200 kn

dole ti je slika 820 vs 730

evo ti linkovi da vidiš u full kvaliteti: Lumia 820 otvoreno: http://www.pohrani.com/f/2x/AN/28OBqJsR/wp20140825002.jpg, 730:zatvoreno: http://www.pohrani.com/f/47/DI/1bkgxIhA/wp20141107150710pro.jpg

730:otvoreno: http://www.pohrani.com/f/3n/P5/3XuL03gO/1/wp20141103163201pro.jpg

Lumia 820 Lumia 820
Lumia 730 Lumia 730
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 10:07 (Memphis).
16 godina
Memphis kaže...
bik kaže...

Sa L820, 620 i 625 to je ono što imam doma ... Kvaliteta izrade je na razini prijašnjih modela ... iako mislim da je L820 možda još najkvalitetnija izrada, kamera je solidna bolja je na 820 ... prednju ne moram ni spominjat, ekran i baterija su odlični najbolji do sad, isto tako 730 ima veću rezoluciju ...kupio prvi dan kad je došla u mobisu ... 2200 kn

dole ti je slika 820 vs 730

evo ti linkovi da vidiš u full kvaliteti: Lumia 820 http://www.pohrani.com/f/2x/AN/28OBqJsR/wp20140825002.jpg, 730:otvoreno: http://www.pohrani.com/f/3n/P5/3XuL03gO/1/wp20141103163201pro.jpg

730:zatvoreno: http://www.pohrani.com/f/47/DI/1bkgxIhA/wp20141107150710pro.jpg

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Je li do ovog sinoćnjeg updatea vraćanje sigurnosne kopije vraćalo i izgled početnog ekrana, čini mi se da nije ali nisam siguran, sad na 820 mi nije htjelo otvorit niti jedu app ako nije od MS pa sam ga morao resetirati i kad sam vratio postavke vratilo mi i izgled početnog ekrana. Koliko se sjećam da prije to nije funkcioniralo

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice