WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.980.420
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
MasterPeace kaže...

Sluzbeni 8.1.1 krece krajem ove godine(racunaj 12mjesec) i pocetkom sljedece godine... Naravno to vazi samo za Lumie...

Znači mogao bi uskoro dp 8.1.1 izaći, on obično izlazi 3 do 5 mjeseci prije officiala... {#}

15 godina
1BIT kaže...
MasterPeace kaže...

Sluzbeni 8.1.1 krece krajem ove godine(racunaj 12mjesec) i pocetkom sljedece godine... Naravno to vazi samo za Lumie...

Znači mogao bi uskoro dp 8.1.1 izaći, on obično izlazi 3 do 5 mjeseci prije officiala... {#}

Developer preview od 8.1.1 je već vani i to tjedan ili dva. On donosi live folders {#}

Mene zanima kad će službenjak.

15 godina
neaktivan
izzy007 kaže...

Developer preview od 8.1.1 je već vani i to tjedan ili dva. On donosi live folders {#}

Ma da, pa šta se nešto šuti o tome u ovoj temi, to mi je prvi glas da je vani, onda nisam u toku {#}

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Update 1 ili ti ga na Nokijinom - Debian red. izaci ce zvanicnim predstavljanjem Lumie 730, 830 i nasljednikom 1020 ako izadje isti

dakle nakon toga je ocekivati update za ostale uredjaje

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
8.1.1 je ovaj zadnji veliki 8.1 update? Onaj što je donio foldere.
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
izzy007 kaže...

Ma da, pa šta se nešto šuti o tome u ovoj temi, to mi je prvi glas da je vani, onda nisam u toku {#}

Evo meni to jako lijepo izgleda. 

Stavio sam si 8.1 službeni pa kad sam vidio da mi toga nema odmah sam stavio i PfD jer stvarno je jako dobra stvar ovo.

BTW: 

koji program koristite za gledanje videa, filmova serija i to. Trebam nešto dobro.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 1:56 (Franjo15).
16 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Ima li još ko problema s uploadom fotografija na OneDrive (crasha telefon redovno, još nisam pronašao rješenje)?

Meni OneDrive ne radi kako treba odkako su ga preimonovali.. od tada stalno imam probleme... za crash moba neću ni spominjati to je katastrofa kad hoćeš više dokumenata ili slika uploadat odjednom mob se samo najednom zagasi...

15 godina
Dex.pwn kaže...
8.1.1 je ovaj zadnji veliki 8.1 update? Onaj što je donio foldere.

Zadnji veliki update koji je donio foldere je Windows phone 8.1 UPDATE 1 (moglo bi se još reći i GDR1 za Windows phone 8.1 verziju) ali ja ga volim zvati wp 8.1.1 jer u biti to i je. Tako da ako netko kaže wp 8.1.1 je isto što i wp 8.1 UPDATE 1 ili još i treća verzija koja će totalno zbuniti sve wp8.1 GDR1 iako se ova zadnja rijetko gdje spominje.

15 godina
WindowsPhone - Općenito
@Franjo15 Za gledanje videa imaš Moliplayer,nije besplatan ali ima free trial.
Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koja je po vama najbolja aplikacija za muziku

ARSENAL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Franjo15 kaže...

Stavio sam si 8.1 službeni pa kad sam vidio da mi toga nema odmah sam stavio i PfD jer stvarno je jako dobra stvar ovo.

BTW: 

koji program koristite za gledanje videa, filmova serija i to. Trebam nešto dobro.  

A crvene boja mila majko, jesi u mladeži SDP-a? :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
WindowsPhone - Općenito

ona koju dobis s mobitelom. Sve ostale su ili pune reklama ili govno. Ova je sasvim dovoljna i dobro radi, barem meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virty kaže...
Franjo15 kaže...

BTW: 

A crvene boja mila majko, jesi u mladeži SDP-a? :)

dobra dobra, ili možda ne :P 

ma nisam u politici rođo, šteta što tebe crvena boja odmah asocira na SDP. Ja bi prije rekao ferrari, puma, redbull, cnn, youtube, mitshubisi, cola cola... Ali dobro, tek na kraju možda bi se sjetio da postoji neka politička stranka. 

Nego šalu na stranu.

Imam WIFI printer, epson. I sad gledam kako bi ja mogao iskoristiti njega da printam preko mobitela. Imam potrebnu dosta često neke sitne dokumente preko moba izbaciti.

Našao sam neke aplikacije, uglavnom se sve plaćaju, a ne želim probati s nečim što mi neće raditi.
Epson kao ima neki cloud printing, ali trenutno im nešto ne radi.  

17 godina
WindowsPhone - Općenito

treba pokrenuti temu: WindowsPhone borbeni komplet

po uzoru na android temu, pa stavljati dobre aplikacije, pogotovo zamijene za aplikacije kojih nema na WP-u u originalu kao npr. google-ov gmail, google+ i dr.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
crozoki kaže...

po uzoru na android temu, pa stavljati dobre aplikacije, pogotovo zamijene za aplikacije kojih nema na WP-u u originalu kao npr. google-ov gmail, google+ i dr.

Postoji, pokušajte ju malo oživiti.

HTC 8X :)
16 godina
odjavljen
anel kaže...

Koja je po vama najbolja aplikacija za muziku

onemusic http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/onemusic/768cc236-734b-404c-ab82-d7958bdcf43c ali meni beskorisna pošto ne svira DMR fajlove... šteta. osuđen sam na ono govno od xmusica. ima  onih koji sviraju dmr ali su ružne :/

crozoki kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/windows-phone-8-borbeni-komplet/200141.aspx

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo uzimam svoj prvi smarthphone i nakon gomile čitanja odlučio sam se za jedan od ova dva Prestigio 8500 duo ili nokia Lumia 630. To je neki plafon što bi ja dao ta mobitel. Koji uzeti?

Znam da ima tema za odabir moba ali ipak su oba windows pa eto pitam i ovdje. 

Hvala ljepa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lakuda kaže...

Evo uzimam svoj prvi smarthphone i nakon gomile čitanja odlučio sam se za jedan od ova dva Prestigio 8500 duo ili nokia Lumia 630. To je neki plafon što bi ja dao ta mobitel. Koji uzeti?

Hvala ljepa

Po meni je ipak bolje iskustvo s Nokia telefonima, ipak oni su recimo glavni na WP

12 godina
neaktivan

Ako ti je bitan dual sim, 1gb ram vs 512 mb ram, flash i ako ti 5" nije preveliko onda Prestigio.

Ukoliko zelis ici na sigurno (podrska,servis) i ne smeta te nedostatak gore navedenog onda Lumia 630.

Zena mi ima Lumiu 630, mobitel je za tu cijenu odlican, dizajn super, meni osobno fali bljeskalica, a kamera je bolja na staroj Nokiji X2-00.

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 19:08 (NeoOS).
17 godina
lakuda kaže...

Hvala ljepa

Ja sam imao istu dilemu prije tjedan i po dana, a pošto sam saznao da mi bratić prodaje novu zapakiranu lumiju 630 od njega sam je kupio za 800kn :)

Za sada sam jako zadovoljan, sve radi jako fluidno i brzo.

Prestigia 8500 duo sam držao u ruci u trgovini, ali nije bio upaljen tako da kako radi iz prve ruke ne znam, po recenzijama radi ok, telefon izgleda ok u ruci.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Dajte ljudi mora bit neko rjesenje za ovo sto skype i viber ne zvone kod je telefon zakljucan, svaki dan se nerviram i ljudima se moram pravdat da mi nije nesto uredu sa telefonom, treba za posao. Kajem se sto sam apdejto 8,1, prije mi je radilo sve kako treba jer je bila opcija na wi-fi da radi i kad je tel zakljucan. tel je lumia 920

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da Opera mini dolazi i na WP {#}

http://www.opera.com/wpbeta

5 0 hvala 2
16 godina
srky.du kaže...

Ja sam se bas maloprije prijavio...ali nigdje download linka za aplikaciju {#}

Windows Phone FTW
14 godina
WindowsPhone - Općenito

konacno, opera treba biti defaultni browser na svim nokijinim telefonima, a pogotvo na symbianu prije

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Too.. Očekujem uglađenost IE-a i funkcije UC-a u jednome. :D

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@esko
U setingsima nađi battery saver pa skrolni u desno i pogledaj dali su ti te aplikacije allowed da rade u pozadini.
Probaj još u settings otići na opciju lock screen i tamo u notifikacijama za lock screen dodaj viber i skype. Možda to upali.
15 godina
@esko
U lock screen pod Choose an app to show detailed status
Dodaj skype pa testiraj.
14 godina
odjavljen
srky.du kaže...

Al opet Opera nikada neće biti kao IE

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hvala na odgovorima, odlučio sam se za Nokiu. Još nisam siguran koji model da uzmem za oko 1000kn (par sto kuna gore nije problem) Neke preporuke ljepo molim :).

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

lumia 625 zbog velicine ekrana, 630 ss/ds jer je novija, rabljeno ako nades 720/820.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice