WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.604
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
tinchy199 kaže...

da li i vama nakon što pritisnete tipku za zaključavanje na ekranu se pojavi riječ nastavak i nakon 3 sekunde se tek može otključati mobitel? u pitanju je lumia 520

Jesi li možda instalirao pa obrisao Lock Screen Beta aplikaciju?

http://www.wpcentral.com/tip-resuming-live-lock-screen-beta-uninstall

Swedish latin super funk.
17 godina
odjavljen

regionalne postavke mogu biti na HRV

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
sirka666 kaže...
tinchy199 kaže...

da li i vama nakon što pritisnete tipku za zaključavanje na ekranu se pojavi riječ nastavak i nakon 3 sekunde se tek može otključati mobitel? u pitanju je lumia 520

Jesi li možda instalirao pa obrisao Lock Screen Beta aplikaciju?

http://www.wpcentral.com/tip-resuming-live-lock-screen-beta-uninstall

jesam :D hvala na pomoći :)

14 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav.

Imam Lumiu 520 tek 3 tjedna. Još je na WP8 i kupljena je u edigitalu a na vip mreži sam i kad hoću preko operatera na net javlja: "nije moguće pronaći poslužitelj ili DNS pogreška"...

Šta da uradim da mogu preko vip-a na net? Imam Zakon tarifu i 1500 MB mjesečno...

Hvala.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Reci mi,jel se uredno preko wi-fija spajas?

0 0 hvala 0
14 godina
duhonja kaže...

Da, preko wi-fi ide bez problema. Uglavnom sve otvori a bez wi-fi neće ništa...

Nisam ja ništa prčk'o.
18 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Imam Lumiu 520 tek 3 tjedna. Još je na WP8 i kupljena je u edigitalu a na vip mreži sam i kad hoću preko operatera na net javlja: "nije moguće pronaći poslužitelj ili DNS pogreška"...

Šta da uradim da mogu preko vip-a na net? Imam Zakon tarifu i 1500 MB mjesečno...

Hvala.

nazovi Vip-ovu službu za korisnike da ti daju potrebne postavke

14 godina
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Hvala.

Jesi pravilno unio apn postavke? Na slici su ti upute, koristis gprs.0.vipnet.hr posto si na bonovima.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
protjeran
Spiridon kaže...
duhonja kaže...

Da, preko wi-fi ide bez problema. Uglavnom sve otvori a bez wi-fi neće ništa...

Kako je kolega rekao,usput,kad se spojis na wi-fi,skini si ovaj program,fenomenalan je...

NET CHECK PRO  

platis neku sicu za PRO,ali je vrijedan svake kune..{#}

14 godina
WP8 - Općenito

moze li se sad nastimati living images, vidim niko nista ne govori, koliko znam ovo je trebalo doci sa cyan, kod mene ne radi ni na beta ni na standardnoj nokia camera app

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
gamer34 kaže...
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Hvala.

Jesi pravilno unio apn postavke? Na slici su ti upute, koristis gprs.0.vipnet.hr posto si na bonovima.

Na mobu nije sve isto kao na slici... Morat ću otići do frenda koji se u to konta, ja ne mogu...

Hvala svakako.

Nisam ja ništa prčk'o.
16 godina
WP8 - Općenito

meni se usput događa da se sam od sebe samo restarta, inače mi nije smetalo, ali me danas baš naživciralo. Dolazi mi poziv, i malo se zamrzne i odmah restart. 

I sad kako imam cyan na 920 treba mi 2,3 minute da uhvatim mrežu. Inače mi nikad nije toliko trebalo, ali sad mi treba baš jako puno.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
gamer34 kaže...
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Hvala.

Na mobu nije sve isto kao na slici... Morat ću otići do frenda koji se u to konta, ja ne mogu...

Hvala svakako.

Jao ja sam se izj*bao oko ovoga kad sam prešao na Tomato... dva puta sam zvao korisničku službu da mi pošalju apn postavke, ali nisu nikad...

Ono što je meni pomoglo je to da sam unio postavke i za Internet i za MMS, dok nisam za MMS nije net ni šljakao...

17 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

meni se usput događa da se sam od sebe samo restarta, inače mi nije smetalo, ali me danas baš naživciralo. Dolazi mi poziv, i malo se zamrzne i odmah restart. 

I sad kako imam cyan na 920 treba mi 2,3 minute da uhvatim mrežu. Inače mi nikad nije toliko trebalo, ali sad mi treba baš jako puno.  

napravi hard reset ako nisi ali nemoj si restorat mobitel nego ručno opet instaliraj sve appove...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Interesantno je da puno ima problema sa povezivanjem sa Operaterom..Posto sam vani,to jos nisam dozivio.Slabi mreza,prebacuje se nekad na 2G,uhlavnom je na H i H+.. nikad nisam morao bilo kakve postavke unijeti.Dvaput mi je veza bila nedostupna,i onda sam telefonske postavke sa HR prebacio na DE,iskljucio foun,savcekao malo,ponovno ukljucio,i sve je bilo oke,onda ponovno vratim na HR...

0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Zahvaljujući kolegi gamer34 i otprije kolegi kizo2703, uspio sam postaviti apn i samo je još trebalo u postavkama "podatkovna mreža" postaviti na uključeno... Sad mogu preko vip mreže na net. {#} Čemu inače smartphone, dovoljan je i dumb phone... {#}

Hvala momci.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Spiridon kaže...

Čemu inače smartphone, dovoljan je i dumb phone... 

Pa baš i nije...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
Elles D. kaže...
Spiridon kaže...

Čemu inače smartphone, dovoljan je i dumb phone... 

Pa baš i nije...

Mislim, za pozive i sms ne treba smartphone... A , koliko vidim, za internet van doma tu je smartphone... To sam htio reći.

Nisam ja ništa prčk'o.
18 godina
WP8 - Općenito

Prešao na 8.1... Ogroman napredak.

Ne sviđa mi se šta su napravili sa Fotografijama! Prije je to bilo drastično ljepše...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Ne sviđa mi se šta su napravili sa Fotografijama! Prije je to bilo drastično ljepše...

Koji mobitel imaš?

18 godina
WP8 - Općenito

Lumia 520

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Blago ti se, meni na Ativu S sjebano snimanje na 8.1(DP) i možda(nisam siguran jel do 8.1) punjenje mobitela, potroši po 15 minuta za 2-3 %

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Kad zbrojim i oduzmem,do sada,i nemam nekog cvrstog razloga prelaska sa 8.0 na 8.1...sve mi i sada savrseno radi,a snimanje filma na 720p savrseno radi,fotografije su upravo genijalne...ostalo sve isto prezadovoljan..Ovaj 8.1 osim kozmetickih stvari,realno nije bas MUST HAVE.. Čekam jos iskustava korisnika pa onda odlucim..

0 1 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ja sam jos uvijek na wp8.1 + cyan i razmisljam da si instaliram update 1 preko DP programa. Zanima me dal je baterija nesto bolja na update 1? I dal ima jos neka korisna promjena osim foldera?

EDIT: btw kako sad imam L925, vise ne koristim bezicni punjac jer 925 ne podrzava. jel netko zainteresiran? mozda bi ga prodao..

12 12
Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 20:53 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zašto, pa sad si staviš bilo koju sliku koju želiš na pozadinu, prije si imao jednobojno, meni je baš fora ovak {#}

18 godina
WP8 - Općenito

kupio lumiu 630 za 800 kuna novu :)

kod ikone od wifija  se pojavljuje slovo R, što je to?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 21:51 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...

R kao Radioactive {#}

sry na OT, morao sam :)

14 godina
crozoki kaže...

Roaming?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
18 godina
1BIT kaže...
doktor1 kaže...

Zašto, pa sad si staviš bilo koju sliku koju želiš na pozadinu, prije si imao jednobojno, meni je baš fora ovak {#}

Sama aplikacija gdje se pregledavaju fotografije!

17 godina
doktor1 kaže...
1BIT kaže...
doktor1 kaže...

Sama aplikacija gdje se pregledavaju fotografije!

Sta ti je bilo ljepse tocno? 

Windows Phone FTW
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice