Ja sam kupio jedan case iz DE, gumirani zeleni, i jedan IMAK iz kine i oba su PREMALA. Po širini su preuski i ne mogu se pravilo namjestiti na mobitel.
Navodno su odlični casovi Incipio, ali i koštaju.
Za one koje zanima , vidim da je i Nillkin izbacio case u nekoliko boja . Slican sam imao na Ativ S i definitivno uzimam i ovakva dva komada ( javim cim stignu )
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Shell-Screen-Guard-For-Nokia-Lumia-930-/321488748543?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4ada38ffff
Ja ni na jednom mobitelu nisam koristio te case-ove... Nekako mi mob onda izgleda mnogo ruznije a za ovih vise od pola godine koristenja 1020 ima par sitnih ogrebotina na ekranu koje bas moras traziti da bi ih vidio, nazad nema nista zagrebano i sa strane ima jedno manje ostecenje jer mi je ispao jednom bocno i udario u klupu 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s