WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.011
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WP8 - Općenito
unimatrix001 kaže...
guls kaže...
izzy007 kaže...
Vi koji imate L930, dali imate kakvu zaštitu za istu? Koji CASE preporučate za ovaj mob? Ne znam što da kupim.

Ja sam kupio jedan case iz DE, gumirani zeleni, i jedan IMAK iz kine i oba su PREMALA. Po širini su preuski i ne mogu se pravilo namjestiti na mobitel.

Navodno su odlični casovi Incipio, ali i koštaju.

Za one koje zanima , vidim da je i Nillkin izbacio case u nekoliko boja . Slican sam imao na Ativ S i definitivno uzimam i ovakva dva komada ( javim cim stignu )

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Frosted-Matte-Hard-Cover-Case-Shell-Screen-Guard-For-Nokia-Lumia-930-/321488748543?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4ada38ffff

Ja ni na jednom mobitelu nisam koristio te case-ove... Nekako mi mob onda izgleda mnogo ruznije a za ovih vise od pola godine koristenja 1020 ima par sitnih ogrebotina na ekranu koje bas moras traziti da bi ih vidio, nazad nema nista zagrebano i sa strane ima jedno manje ostecenje jer mi je ispao jednom bocno i udario u klupu {#}

17 godina
Bass kaže...
Daynn kaže...

Pozdrav svima, namjeravam u skorije vrijeme kupiti novi mobitel pa razmišljam o Lumii 925, ima ko kakva iskustva s dotičnim mobitelom? Našao sam je na http://www.mobicity.co.uk/nokia-lumia-925.html#.U-nm42MnLUQ za 175 funti bez PDV.

ja sam ju uzeo prije koji tjedan i mob je ok. uzeo sam ga jer sam dobio jako dobru ponudu dok sam cekao prestigio 8500 duo i nokiu 730. na tom mobu jedino je kamera je*ena i ekran. ostalo je prosjecno.

I je mobitel vrijedan tih para ili ima koji drugi WP mobitel u rangu do 2000 kn koji preporučuješ? Bitno mi je da je stabilan, da ima dobru kameru, da funkcionira navigacija i aplikacije poput Endomondo ili Sports trackera, whatsapp, viber...

18 godina
odjavljen
Dr. Vicko kaže...
unimatrix001 kaže...
guls kaže...
izzy007 kaže...

Ja ni na jednom mobitelu nisam koristio te case-ove... Nekako mi mob onda izgleda mnogo ruznije a za ovih vise od pola godine koristenja 1020 ima par sitnih ogrebotina na ekranu koje bas moras traziti da bi ih vidio, nazad nema nista zagrebano i sa strane ima jedno manje ostecenje jer mi je ispao jednom bocno i udario u klupu {#}

Iskreno , bitnije mi je da mi je uredjaj bar malo zasticen jer ga imam obicaj prodati nakog nekog vremena i uzeti nesto bolji . A upravo zbog tih '' manjih ostecenja '' bi ga teze prodao . Izgled ?? Ruzan ?? Lijep ?? Briga me , vaznija mi je funkcionalnost i mint stanje dok god ga imam . {#}

17 godina
Daynn kaže...
Bass kaže...
Daynn kaže...

Pozdrav svima, namjeravam u skorije vrijeme kupiti novi mobitel pa razmišljam o Lumii 925, ima ko kakva iskustva s dotičnim mobitelom? Našao sam je na http://www.mobicity.co.uk/nokia-lumia-925.html#.U-nm42MnLUQ za 175 funti bez PDV.

ja sam ju uzeo prije koji tjedan i mob je ok. uzeo sam ga jer sam dobio jako dobru ponudu dok sam cekao prestigio 8500 duo i nokiu 730. na tom mobu jedino je kamera je*ena i ekran. ostalo je prosjecno.

I je mobitel vrijedan tih para ili ima koji drugi WP mobitel u rangu do 2000 kn koji preporučuješ? Bitno mi je da je stabilan, da ima dobru kameru, da funkcionira navigacija i aplikacije poput Endomondo ili Sports trackera, whatsapp, viber...

za te nofce neces sigurno nac bolji mob, tocnije bolju kameru na wp uredaju. stabilan ko stijena, navigacija radi uredno (jer ako je radila na lumii 520, onda tu mora). hardwareski nije nista posebno ali opet, za te nofce nema boljeg. ja sam imo srece pa samo svojeg ulovio novog na njusci.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
12 godina
Bass kaže...
Daynn kaže...
Bass kaže...
Daynn kaže...

za te nofce neces sigurno nac bolji mob, tocnije bolju kameru na wp uredaju. stabilan ko stijena, navigacija radi uredno (jer ako je radila na lumii 520, onda tu mora). hardwareski nije nista posebno ali opet, za te nofce nema boljeg. ja sam imo srece pa samo svojeg ulovio novog na njusci.

Sto znaci "hardwareski nije nista posebno"? Kao da je WP8 bitno dali ima quad core ili dual, 2GB RAM-a ili 1GB. Imao sam brdo mobitela, svi vecinom flagship, i Lumia 925 je jedini koji nisam prodao nakon mj dana, vec ga drzim od 10 mj 2013.. Imao sam hardwareski puno "jacih" uredjaja poput Galaxy S4, HTC One, Xperia Z1, ali niti jedan mi nije bio dobar kao L925. Planiramo sam kupiti 930 cim je izasla, i kad sam je vidio uzivo i malo usporedio sa L925, nisam nasao razloga za prelazak. Razlike su u biti toliko male da u svakodnevnoj uporabi, ne bih primjetio da je 925 slabija. Naravno ako cemo slike zoomirati do maksimuma, vide se male razlike, ekran je nesto ljepsi (iako to brzo predje u naviku), nesto je malo brzi (koju desetinku sekunde) u otvaranju nekih aplikacija. L925 je prvi mobitel kojeg mi se uopce ne da mjenjati. Naravno, nije savrsen mobitel, ali nemam nekih veliki zamjerki, dapace.

Enjoy The Silence
18 godina
MatijaZG kaže...

Sto znaci "hardwareski nije nista posebno"? Kao da je WP8 bitno dali ima quad core ili dual, 2GB RAM-a ili 1GB. Imao sam brdo mobitela, svi vecinom flagship, i Lumia 925 je jedini koji nisam prodao nakon mj dana, vec ga drzim od 10 mj 2013.. Imao sam hardwareski puno "jacih" uredjaja poput Galaxy S4, HTC One, Xperia Z1, ali niti jedan mi nije bio dobar kao L925. Planiramo sam kupiti 930 cim je izasla, i kad sam je vidio uzivo i malo usporedio sa L925, nisam nasao razloga za prelazak. Razlike su u biti toliko male da u svakodnevnoj uporabi, ne bih primjetio da je 925 slabija. Naravno ako cemo slike zoomirati do maksimuma, vide se male razlike, ekran je nesto ljepsi (iako to brzo predje u naviku), nesto je malo brzi (koju desetinku sekunde) u otvaranju nekih aplikacija. L925 je prvi mobitel kojeg mi se uopce ne da mjenjati. Naravno, nije savrsen mobitel, ali nemam nekih veliki zamjerki, dapace.

Po tvome pričanju, razlike između 925 i 930 je neznatna..

U izgled moba ne ulazim, pošto se o ukusima ne raspravlja

Ne znam onda čemu na tržište izbacivanje novih modela{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 15:22 (zvonac).
16 godina
zvonac kaže...

Po tvome pričanju, razlike između 925 i 930 je neznatna..

U izgled moba ne ulazim, pošto se o ukusima ne raspravlja

Pa ja bi se složio s kolegom, to što 930 ima full hd ekran, i bolju kameru recimo da su prednosti. 

Ali to zapravo u relanom okruženju teško će se i primjetiti.

Ako već imaš 925, nema smisla prelazak must have now na 930.

Ja sam na 920, i ajde uzeo bih si 930 ali opet razum mi kaže, da i ovaj mi ima super kameru ajde ekran na suncu nije veliki plus.

Ali sad da bzvz bacam lovu na mobitel a zapravo već sam imam dobar mob nema mi smisla.

Pitaj apple boye zašto su svi kupovali 4s a kad su već imali 4, pa mi sad reci što zdrav razum kaže.
A isto je i s 5 i 5s.

Budimo realni 

17 godina
MatijaZG kaže...

to znaci da po harwareu nije nista posebno. kad sam prelazio s lumie 520 na 925,konkretno, jedino sto je bas veliki napredak je ekran i kamera. 1gb rama i nije toliki plus koliko sam mislio a proc i grafika mi skoro ne trebaju. nije da je fon los: dapace, odlican je i uzitak je raditi na njemu. samo velim da nije nista posebno.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
WP8 - Općenito

veliki je skok s lumie 920 na 930, ali u praksi i nije, jer oba rade fluidno, ali ce se u buducnosti pokazati u nekim stvarima da je ipak prednost na 930

inace nema potrebe prelaziti odmah na nasljednika, 920 i dalje slusa kao od prvog dana

ja s lumiom 1020 planiram jos dvije godine ostati, pa onda ganjati nasljednika, mada sam u mukama volio bih imati 1520 koji mi se strasno svidja

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Pretpostavljam da je to zato jer je to primarni nacin zarade jednog proizvodaca mobitela????

- Psiho246
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

HTC M8 versus Nokia Lumia 1520? Šta je bolje i sigurnije?

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Danas ništa nije sigurno! :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
18 godina
Dex.pwn kaže...

Relativan pojam..

Prije bi rekao, kaj ti više odgovara ,koji OS tj koji mob...

Možda bih dao prednost 1520 radi baterije i većeg ekrana..

M8 radi više mogućnosti na androidu, da ne ulazim dublje u detalje..

Sve ostalo, tvoj osobni odabir..

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Mislim na M8 koji će izletit iz HTCa s WP 8(.1?)... Ne znam koliko Lumia ima ppia ali mislim da je HTC tu bolji, i dizajn isto :)

0 0 hvala 0
14 godina
Usoredba ta dva mobitela nema veze s vezom jer su im operativni sustavi razliciti i jedan je phablet, a drugi jos uvijek relativno normalne velicine. Odluci koji os i koju velicinu zelis i to je to, oba dva su odlican izbor.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Mislim na M8 koji će izletit iz HTCa s WP 8(.1?)... Ne znam koliko Lumia ima ppia ali mislim da je HTC tu bolji, i dizajn isto :)

....

18 godina
Dex.pwn kaže...
Dex.pwn kaže...

....

Onda je to dolazeći W8 s 8.1.. Isto sve ko i M8 samo kaj ima winse...

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Šta onda ovdje piše M8?!

http://www.bug.hr/vijesti/htc-one-m8-windows-phoneom/134640.aspx

Dakle, koji je bolji? L ili M

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 20:57 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
18 godina
Dex.pwn kaže...

Šta onda ovdje piše M8?!

M8 android

W8 wp 8.1

Oba su dobra

Htc ima stereo zvucnike, manji ekran manju bateriju, prakticniji je.

L1520 ima veci ekran, vecu bateriju, bolji fotic, bolji video, OIS, glomazniji je...

Oba imaju odlicne ekrane..

Hardver je isti...

A ne znam, mene privlaci 1520, vece je bolje:))

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Bok, kako napraviti hard reset na Lumia 930?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dinkorac kaže...

Bok, kako napraviti hard reset na Lumia 930?

http://telemeen.blogspot.com/2014/05/how-to-perform-soft-reset-or-hard-reset.html

15 godina
@zvonac Nisu isti. Htc ima noviji cpu, a ne prošlogodišnji. Prvi wp sa 801 zmajićem

Hardreset radiš tako što odeš u Settings pa na About i tamo odabereš opciju Reset your phone
16 godina
Dex.pwn kaže...

Šta onda ovdje piše M8?!

Evo da i ja podjelim mišljenje o Lumiji 1520 pošto se s njom družim već nekoliko tjedana. Mobitel je sigurno killer svih iphonea i androida koje danas mozes nabavit. Da ogroman je, ali je surfanje daleko najbolje što sam dosad isprobao (sa stock internet explorerom) nema apsolutno nikakvog laga i sve se učita kako treba, za razliku od androida za kojeg mogu reć da mi je od svih dostupnih browsera donekle sjeo onaj stock. Ekran je također odličan i dosad nije bilo nikakvih problema, baterija traje čak iznadprosječno za smartphone- mogu se izvući koja 3-4 dana svakodnevnog rada. Sad jos o svakodnevici- ja ga ne koristim kao primarni telefon(poruke, pozivi, messenger...) nego vise kao tablet/prijenosnik jednostavno zbog prakticnih razloga. Ima najbolju kameru odma iza xperie Z2, za sto ga i vecinom koristim (uz surfanje).

Preporuka- ipak bi pocekao i vidio sta ce htc izbacit i onda odlucio-ali kao svakodnevni uređaj ovu bi Nokiu  sigurno preporucio curama jer tko osim njih(izuzeci..) uvijek nosi torbice sa sobom u koje stane takva mrcina.

Do not feed the trolls!!
18 godina
izzy007 kaže...
@zvonac Nisu isti. Htc ima noviji cpu, a ne prošlogodišnji. Prvi wp sa 801 zmajićem

Cpu je isti, samo je proc OCan..

14 godina
Jeli moguce vratiti staru verziju neke aplikacije?
16 godina
WP8 - Općenito

Hisense Nana, kineski WP8 mobitel.

Ružan, pogotovo sa Android kapacitivnim tipkama.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
5220 kaže...
Jeli moguce vratiti staru verziju neke aplikacije?

zasad koliko znam je nemoguce

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
Mislim da sam našao bug u WP8.1. Ili je možda do mene. Naime kalendar ne radi kako treba. Sutra je Velika Gospa. U Lock Screenu mi pokazuje " Velika Gospa Tomorrow: All day". to je ok. KAd otključam mobitel i pogledam na kalendar aplikaciju koja mi je u start screen-u u TILE-u od kalendara mi je dolje desno "čet 14" što je ok jer je to današnji dan, ali mi je gore lijevo "Velika Gospa čet: All day" iako nije danas već sutra. Kada otvorim kalendar i pogledam današnji dan nema unosa nikakvih ali za sutrašnji dan ima i piše "Velika Gospa". Tile od kalendara pogrešno pokazuje ili ima neka fora za koju ja ne znam pa je to razlog zašto to pokazuje, a ne bi trebao. Dali itko ima takvih problemčića? Ovo nije samo za blagdan. Mislim da mi je i jedan rođendan isto tako krivo pokazao u TILE-u od kalendara, dok lock screen pokazuje ispravno kao i sam kalendar kad se uđe u njega
16 godina
izzy007 kaže...
Mislim da sam našao bug u WP8.1. Ili je možda do mene. Naime kalendar ne radi kako treba. Sutra je Velika Gospa. U Lock Screenu mi pokazuje " Velika Gospa Tomorrow: All day". to je ok. KAd otključam mobitel i pogledam na kalendar aplikaciju koja mi je u start screen-u u TILE-u od kalendara mi je dolje desno "čet 14" što je ok jer je to današnji dan, ali mi je gore lijevo "Velika Gospa čet: All day" iako nije danas već sutra. Kada otvorim kalendar i pogledam današnji dan nema unosa nikakvih ali za sutrašnji dan ima i piše "Velika Gospa". Tile od kalendara pogrešno pokazuje ili ima neka fora za koju ja ne znam pa je to razlog zašto to pokazuje, a ne bi trebao. Dali itko ima takvih problemčića? Ovo nije samo za blagdan. Mislim da mi je i jedan rođendan isto tako krivo pokazao u TILE-u od kalendara, dok lock screen pokazuje ispravno kao i sam kalendar kad se uđe u njega

Ista stvar je i na WP 7.8

Tako da mislim da nije do tebe.

Swedish latin super funk.
17 godina
WP8 - Općenito

Nabavio sam Lumiu 520, trazio dal ima koji update i naslo je nesto i instaliralo se, al nije pisalo wp8.1. Jos uvijek nije izasao 8.1 official za L520? Mogu ga imat samo preko DP za sada?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice