WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.954.819
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
amater_2 kaže...

Ako misliš u postavkama aplikacije nemogu jer mi ništa ne nudi.

Ako misliš na nešto drugo reci kume... {#}

Jesi ju probao deinstalirati?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
WP8 - Općenito

Ništa. Nakon deistalacije opet isto. 

Evo zašto  debilizam.

"Nokia Drive+ is now HERE Drive with true offline, turn-by-turn voice navigation optimized for drivers. With turn-by-turn, voice-guided directions and an interface built with drivers in mind, HERE Drive Beta helps you get there safely, even without a data connection. Available for users in the US, the UK, Canada, Mexico, France, Italy, Spain and Germany."

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:54 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

To je valjda onda samo na non Nokijama, kod mene radi perfekt.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Od danas WP8 ima i DLNA, zasada samo na Nokijama.

PlayTO

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

1. Može li se u WP8 pregledavati dokumenti iz skydrive-a ili dropboxa dok sam offline?

2. Mogu li se skidati pjesme/videi/dokumenti/fileovi i spremiti na sd karticu/internu memoriju pomoću browsera?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

1. Može li se u WP8 pregledavati dokumenti iz skydrive-a ili dropboxa dok sam offline?

2. Mogu li se skidati pjesme/videi/dokumenti/fileovi i spremiti na sd karticu/internu memoriju pomoću browsera?

1. Ne.

2. Da slike, nisam siguran za ostalo.

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Što reći...

Nemam 14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Dali je veliki izbor aplikacija na WP8? 

Kako vam se dopada WP8?

26 Super je
5 Ništa posebno
4 Nije loš
0 Jako loše
https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Jel se netko probao spojiti na eduram wifi na faksu sa wp8?

Koliko vidim po internetu na wp7 to nije bilo moguće a ako i na wp8 to nisu mogli sredit onda je to stvarno epic fail, ocekuju da mladi ljudi kupuju wp a ne stave mogucnost spajanja na mrezu od faksa, wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Rješenje za podivljali ''Other'' folder na vašem telefonu.

Instalirati app Shrink Storage i slijedite upute. App popuni slobodan prostor na mobu i time prisili other folder na smanjivanje (koliko sam čitao na ms forumu, taj folder ima mogućnost smanjiti se kad ponestaje prostora).

Ja sam danas popi..io kad sam skužio da je taj glupi folder skočio na 5 i nešto sitno gb, al app ga je smanjio na 1.98 GB!!!

MUST HAVE APP

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
EZY-E kaže...

Koliko vidim po internetu na wp7 to nije bilo moguće a ako i na wp8 to nisu mogli sredit onda je to stvarno epic fail, ocekuju da mladi ljudi kupuju wp a ne stave mogucnost spajanja na mrezu od faksa, wtf?

Ne znam na kakve to točno mreže misliš, ali ja se mogu spojiti na faksu (ETF Osijek).

Winter is coming...
15 godina
protjeran
kratos091 kaže...
EZY-E kaže...

Ne znam na kakve to točno mreže misliš, ali ja se mogu spojiti na faksu (ETF Osijek).

Na mreze za koje je potreban TTLS

15 godina

Kod mene na faksu je otvorena, ne treba nikakav password. Tako da, ne znam...

Winter is coming...
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Rješenje za podivljali ''Other'' folder na vašem telefonu.

Instalirati app Shrink Storage i slijedite upute. App popuni slobodan prostor na mobu i time prisili other folder na smanjivanje (koliko sam čitao na ms forumu, taj folder ima mogućnost smanjiti se kad ponestaje prostora).

Ja sam danas popi..io kad sam skužio da je taj glupi folder skočio na 5 i nešto sitno gb, al app ga je smanjio na 1.98 GB!!!

MUST HAVE APP

Moram ovo probati... ako radi svaka čast i puno hvala na informaciji :)

EDIT: nažalost ne radi... ali vjerojatno jer imam 4gb interne i 1gb od toga je other

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 14:33 (xDinichx).
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Isplati li se zamjeniti Nexus 7 za HTC 8X + nadoplata 300 kn?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

3 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

i dodatna integracija skypa bi trebala uskoro... čuj, uskoro je širok pojam http://www.wpcentral.com/joe-belfiore-reveals-more-skype-integration-and-other-storage-fix

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Može li se sinkronizirati google account (kalendar, osobe, mail, bookmarkovi) sa wp8?
Lik u tele2 kaže kao da to nije moguće, da kao treba imati ili yahoo ili hotmail te da se ne može koristiti gmail kao mail?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lik je kao glup
16 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Može li se sinkronizirati google account (kalendar, osobe, mail, bookmarkovi) sa wp8?
Lik u tele2 kaže kao da to nije moguće, da kao treba imati ili yahoo ili hotmail te da se ne može koristiti gmail kao mail?

Sere... hotmail ili outlook mora iči gore kao glavni acc. googleov ide također gore kao sporedni ali jedino bookmarke mislim da ne možeš syncat. sve ostalo ide bez beda

16 godina

i za bookmarke postoji app

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ako ne znate.... blink, ms-ova app za brzo okidanje slika... shutter speed i kvaliteta slike koju daje je nevjerovatna. obavezno isprobati uz gore navedeni photosynth.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo za one koji su govorili da im nativna aplikacija za zvanje nije dobra, evo jedne, ala Android.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/people-search/9d8b1804-9492-451c-b0d4-df3732a18457?signin=true

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ode ja dalje, sve mi je ovo presporo i tajnovito sa wp8. najvjerovatnije ode opet na android, zasada...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

A da sačekaš ovaj sljedeći upadate?

Uskoro bi trebao stići.

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

teško... jučer mi je puknuo film a za ovaj update neće biti baš nekih noviteta... blue je prva veća nadogradnja do nje je sve više manje optimizacija i eventualno koji fičr. uostalom, već sam 2 i pol godine na wp, vrijeme je za promjenu. lako se opet vratim

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Ja sam malo više od godine na WP.

Dati ću im još malo vremena. Ako se ne poprave, eto i mene opet na androidu.

Možda S4 i HTC one. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Niste mi jasni...

Pa kaj android sa svakim pdateom dobije nove fičre? Ne dobije, do istih stvari se dolazi drugačijim putem, i to onda fino upakiraju pod nove fičre i svi sretni i zadovoljni...

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice