WindowsMobile 6.5 hrpa problema

poruka: 10
|
čitano: 2.228
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nakon nekoliko mjeseci korištenja mobitela su mi krenuli problemi. Mob je kupljen u 10.mj 2010. i sad u zadnjih mjesec dana je OS poludio totalno. Ono što me najviše smeta je što ne javlja da je došla poruka dok ga ne upalim iz stand-bya. Drugi iritantan problem je što mi se sat u roku od 2 tjedna pomakne za nekih 5min. Treći iritantan problem je što se smrzne bar jednom dnevno. Četvrti iritantan problem je što mu naiđu "oni dani" i bez ikakvog razloga par dana OS šteka ko lud, tu sam probao i OC raditi i nikakve razlike nije bilo. I peti iritantan problem je što mi memorijsku karticu odjednom prestane čitati i onda opet ima neki svoj period dok je ne prepozna, iako mislim da je to ipak do kartice. Mislim da nema nešto veze ali uređaj je SE X2. Naravno da servis nije ništa napravio. Imate vi kakva rješenja za ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Servis nije ništa napravio, a što je radio? Probaj očistiti mobitel od "smeća" sa nekom app tipa cleanRAM, odnosno sa SKTools

ili zadnje hard reset uređaja

0 0 hvala 1
16 godina
Re: WindowsMobile 6.5 hrpa problema

Pogledaj dal ima kakva nadogradnja softwarea..

Ili kao što je kolega iznad preporučio, SKTools ili hard reset..

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
17 godina
neaktivan

Onda ću najrađe hard reset napraviti. Ima li kakav program koji će mi napraviti backup kontakata i onda ih isto tako i vratiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BORN kaže...

Onda ću najrađe hard reset napraviti. Ima li kakav program koji će mi napraviti backup kontakata i onda ih isto tako i vratiti?

Spremi ih na SIM karticu.

A najbolje riješenje ti je custom ROM. Em će ti baterija dulje trajati, em će ti mob prestati raditi probleme, em će se ubrzati.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina

ja sam to radio da sam sinkronizirao kontakte preko M$ Outlooka sa PC. Ili preko nekog buck-up programa, potraži od Resco-a

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
BORN kaže...

Spremi ih na SIM karticu.

A najbolje riješenje ti je custom ROM. Em će ti baterija dulje trajati, em će ti mob prestati raditi probleme, em će se ubrzati.

Neznam, ipak me to strah raditi, ako šta sje bem nemam moba, jer mi je na zamjenskom baterija ekspodirala

16 godina
odjavljen
BORN kaže...
  Neznam, ipak me to strah raditi, ako šta sje bem nemam moba, jer mi je na zamjenskom baterija ekspodirala

Ne možeš ništa shebati. Xperia X1 i X2 su Pocket PC-i a Pocket Pc je nemoguće brickati tj. ako dođe do pogreške pri instalaciji ROM-a samo ponoviš postupak. Pogledaj si malo na stranici XDA Developers upute te ROM-ove.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina

nebih se baš složio, ne radiš ispravno (po upustvima) možeš uređaj pretvoriti u ciglicu. Mogućnost postoji... nije da se baš i dešava

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

pozdrav,

ja imam također navedenih problema s mobitelom (smrzavanje, sat) 

memo kart sam riješio sd card fixom .. 

jeste li nasli rjesenje za te probleme??

pocinjem zaliti sto sam kupio mob :/

sve super i sve za 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice