Wi-Fi problem na mobitelu

poruka: 8
|
čitano: 2.889
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle imam problem sa wifi-em na mobitelu (LGP350), problem je kada se pokusam spojiti na internet sa mobitelom kaze da je onemoguceno, neznam u cemu je problem, 100% sam siguran da se spajam na svoj internet i da upisujem pravu lozinku, imate nekakvih ideja u cemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Wi-Fi problem na mobitelu
puma_vkci kaže...

Dakle imam problem sa wifi-em na mobitelu (LGP350), problem je kada se pokusam spojiti na internet sa mobitelom kaze da je onemoguceno, neznam u cemu je problem, 100% sam siguran da se spajam na svoj internet i da upisujem pravu lozinku, imate nekakvih ideja u cemu bi mogao biti problem?

Isto i kod mene, Nokia X6 je mobitel. Do pred par tjedana normalno išlo sad više neće, piše da šifra nije dobra.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nazoveš i pitaš koja je šifra al si pripremi sve podatke i moraš imati dva mobitela,jer če te na jednog oni zvat,oni ti ovo rade ako sumanju na neku muljažu onda oni sami postave lozinku od wi-fia

horizontal x
14 godina
neaktivan

nazoveš:T-com ili mrežu kod koje si ti

horizontal x
14 godina
neaktivan

po mom iskustvu to moze da bude do softwera pokusaj sta na tom polju napraviti pa javi

WinSoft

0 0 hvala 0
14 godina

Šta je vama? pa posljednji post u ovoj temi je

pon 29.8.2011 14:15

a koji je danas datum? autor više netreba pomoć jer da treba bumpao bi.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam problem u vezi wi-fija... imam mobitel huawei u8650 i kada se hocu povezat na kucni wireless upisem username i lozinku i pokusava se spojit i cijelo vrijeme pise dohavacanje ip adrese i nakon toga pise onemoguceno, osigurano znacajkom WEP... jel zna netko u cemu je caka

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice