Dakle imam problem sa wifi-em na mobitelu (LGP350), problem je kada se pokusam spojiti na internet sa mobitelom kaze da je onemoguceno, neznam u cemu je problem, 100% sam siguran da se spajam na svoj internet i da upisujem pravu lozinku, imate nekakvih ideja u cemu bi mogao biti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle imam problem sa wifi-em na mobitelu (LGP350), problem je kada se pokusam spojiti na internet sa mobitelom kaze da je onemoguceno, neznam u cemu je problem, 100% sam siguran da se spajam na svoj internet i da upisujem pravu lozinku, imate nekakvih ideja u cemu bi mogao biti problem?
Isto i kod mene, Nokia X6 je mobitel. Do pred par tjedana normalno išlo sad više neće, piše da šifra nije dobra.
Itko?
nazoveš i pitaš koja je šifra al si pripremi sve podatke i moraš imati dva mobitela,jer če te na jednog oni zvat,oni ti ovo rade ako sumanju na neku muljažu onda oni sami postave lozinku od wi-fia
nazoveš:T-com ili mrežu kod koje si ti
po mom iskustvu to moze da bude do softwera pokusaj sta na tom polju napraviti pa javi
Šta je vama? pa posljednji post u ovoj temi je
pon 29.8.2011 14:15
a koji je danas datum? autor više netreba pomoć jer da treba bumpao bi.
imam problem u vezi wi-fija... imam mobitel huawei u8650 i kada se hocu povezat na kucni wireless upisem username i lozinku i pokusava se spojit i cijelo vrijeme pise dohavacanje ip adrese i nakon toga pise onemoguceno, osigurano znacajkom WEP... jel zna netko u cemu je caka