Vip ser..e

poruka: 8
|
čitano: 5.192
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vip ser..e

Pogledao racuna sasvim slucajno i naidem na sms posebna cijena otprilike.. 25kn wtf zovem sluzbu da bih saznao da su poceli naplacivat tpo/bsp i vip 0 provjeru racuna

bez obavijesti i nicega 0,39lp po poruci grrrrrr

a i za vip parking mi uzmu 0,59lp po poruci plus 3kn parking koji lopovi

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
6 2 hvala 2
16 godina
odjavljen
Vip ser..e

I zbog toga si ti otvarao temu?! Iznenađen  Jesus,koji troll...

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
2 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vip ser..e
Pa sasvim OK sto je otvorio temu...

Pa znamo svi da VIP krade isto ka T-com...

Pošto ti nisu poslali niti su u medijima objavili promjene, ti mozes potrazivati preko suda taj novac natrag...

Znam... glupost... ali tako ti stoje stvaril...

Drugo, prijavi ih potrošaću...
In Control
16 godina
neaktivan

Vip naplačuje ''Tpo'' (provjera stanja na računu) več skoro godinu dana ako ne i više.

Obavjest o tome ti je bila u računu (samo taj put) koje je bio zadnji prije početka tog famoznog naplačivanja ''Tpo-a''!

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 168
15 godina
neaktivan
Vip ser..e

Pa sta ako sam otvorio temu jel ti smeta nisam vidio da je netko to spomenio i eto.. tuzi me 

a u vipu su mi rekli da su to uveli od 1.6 ove godine, i ne trazim da mi vrate novce nego samo da drugima kazem sta je u pitanju 

ja taj svoj racun mogu besplatno provjerit preko neta ali mi je glupo eto

dosad sam svakodnevno po 2-4 puta provjeravao a sad vise nece dobit ni jednu moju poruku fegovi

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
thabigjc kaže...

Pa sta ako sam otvorio temu jel ti smeta nisam vidio da je netko to spomenio i eto.. tuzi me 

a u vipu su mi rekli da su to uveli od 1.6 ove godine, i ne trazim da mi vrate novce nego samo da drugima kazem sta je u pitanju 

dosad sam svakodnevno po 2-4 puta provjeravao a sad vise nece dobit ni jednu moju poruku fegovi

Kao malo dijete.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
thabigjc kaže...

Kao malo dijete.

tisina Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

Nije ovo komentar uopće malog dijeteta, naprotiv vrlo je dobro da netko želi ovakve stvari podjeliti sa drugim ljudima jer nama drugima ovakvi komentari mogu samo pomoći, odmoći nikako. Evo danas kada sam dobio svoj prvi račun, također sam na računu vidio SMS-posebna cijena, i odmah se bacio na google i vidjeh ovdje temu o ovome. Da sam barem malo prije naišao na ovo ne bi ni od mene dobili ovih 11kn + PDV banda...

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice