znal ko kako da abdejtujem novi softver
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znal ko kako da abdejtujem novi softver
softver za cega? softver kao softver nekog uređaja ili softver kao programi na računalu?
ma treba mi za sony ericsson k850i ako moze link
ma treba mi za sony ericsson k850i ako moze link
skini si i instaliraj sony ericsson update service, i slijedi upute
Direktan link: http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/k850i?cc=gb&lc=en
uradim ja to i kad prati mupute ono taman zavrsi pise mi vas telefon ima novu verziju softwera ali meni netreba da nadogradzujem nego nanovo da uradim
uradim ja to i kad prati mupute ono taman zavrsi pise mi vas telefon ima novu verziju softwera ali meni netreba da nadogradzujem nego nanovo da uradim
sta nanovo? pa pitao si kako updateat, a to ti znaci nadogradit
ma joj buraz cijeli dan se zezam oko moba mogul kako da instaliram straiju verziju softwera ??? ili ako moze kako da mu uradim softvwe da bi bude nanovo uradzen ako kontas sta ocu da kazem ???
ma joj buraz cijeli dan se zezam oko moba mogul kako da instaliram straiju verziju softwera ??? ili ako moze kako da mu uradim softvwe da bi bude nanovo uradzen ako kontas sta ocu da kazem ???
a nemozes instalirati stariju verziju, sta ce ti to uopce? al nikako te nemogu shvatiti ovo nanovo urađen, daj objasni malo
Jeli taj mobitel preko nekog operatera kupljen (VIP, T-com) ili si onak od nekog kupio i oćeš da sve kartice podržava?
vidi imam problema sa tacom ledi mi kad ugasim upalim tel on odledi i radi normalno neko vrijeme i reklli su mi da je do softwera e sad trebam da uradim softver da bi se to sredilo ... svatas sada ???
Jeli taj mobitel preko nekog operatera kupljen (VIP, T-com) ili si onak od nekog kupio i oćeš da sve kartice podržava?
ma ja njega nista ne kuzim, izgleda da ni sam nezna sta hoce
vidi imam problema sa tacom ledi mi kad ugasim upalim tel on odledi i radi normalno neko vrijeme i reklli su mi da je do softwera e sad trebam da uradim softver da bi se to sredilo ... svatas sada ???
s cime imas problema? to nebi trebalo da ima veze sa softverom, da je valjda bi onda u najnovijoj verziji koju vec imas bilo sredeno, nego jesi probao raditi hard reset mobitela?
Da, kontam ja tebe....ako oćeš nadogradit software samo samo skini Sony Ericsson Update Service za svoj mobitel...skini ga, instaliraj, i prati upute i to je to
Da, kontam ja tebe....trebaš samo nadogradit software sa onim Sony Ericsson Update Service za svoj mobitel...skini ga, instaliraj, i prati upute i to je to
pa ja sam mu to rekao, kaze da mu pise da vec ima najnoviji, ko ce ga znat
Da, kontam ja tebe....trebaš samo nadogradit software sa onim Sony Ericsson Update Service za svoj mobitel...skini ga, instaliraj, i prati upute i to je to
pa ja sam mu to rekao, kaze da mu pise da vec ima najnoviji, ko ce ga znat
A jbg onda, ne znam šta da radim.
@ KAJMACAR de normalno objasni u detalje šta ti je bilo sa mobitelom
kad ti seus kaže da imaš najnoviju verziju softvera trebao bi dobiti opciju da ga nanovo instaliraš. ako nema koristi a2 uploader. imaš tutoriala po netu kako se to radi.
kad ti seus kaže da imaš najnoviju verziju softvera trebao bi dobiti opciju da ga nanovo instaliraš. ako nema koristi a2 uploader. imaš tutoriala po netu kako se to radi.
Za sve te starije modele ne postoji opcija u SEUS-u da se softver ponovo instalira.
TAkođer preporučam autoru teme da potraži tutoriale za a2 uploader ili xs++.
Možeš bacti pogled i na ovu temu na forumu ->http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/dekodiranje-debrandiranje-flashanje-ostalo/35176.aspx
za k850 ima ta opcija, znam jer sam ga imao donedavno i puno puta sam ju koristio. a može se i sa a2 uploaderom to napravit. xs++ ne podržava k850 i ostale na a2 platformi.
Ako ti se zamrzava na T-Mobile kartici , pogledaj ovu temu , pa prati upute i mob ce ti [mozda] proradit ..
Ako ne pomogne , imas po netu hrpu tutoriala za flashanje sa A2 Uploaderom ..