T-mobile vs. VIP vs. Tele 2

poruka: 222
|
čitano: 113.122
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: T-mobile vs. VIP vs. Tele 2
Zdravac kaže...

Bonbon je imao dnevni paket po cijeni od 7 kn, i tek kad je vidio da mu VIP uzima korisnike, snizio je taj isti paket na 3 kn. - isto bezobrazno... Ma svi su oni isti...

WTF???{#}

Kad provider snizi cijenu zbog konkurencije ti to zoves bezobrazlukom???

Kud ovaj svijet ide...

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
protjeran

Nije toliko problem u kradji minuta koliko u tome da vas ogranicavaju za koliko vremena morate da potrosite bon(50kn-3mjeseca)prepejd.Ja znam mnostvo ljudi kojima je kartica blokirana sa 200kn na racunu zbog toga sto nisu potrosili iznos za dato vrijeme ili su zaboravili da nadoplte racun.To se u zemljama europe pa i okoline ne desava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Zdravac kaže...

Bonbon je imao dnevni paket po cijeni od 7 kn, i tek kad je vidio da mu VIP uzima korisnike, snizio je taj isti paket na 3 kn. - isto bezobrazno... Ma svi su oni isti...

WTF???{#}

Kad provider snizi cijenu zbog konkurencije ti to zoves bezobrazlukom???

Kud ovaj svijet ide...

Pa, bezobrazno JE!!!

Svatko zna da se u normalnim firmama cijene određuju na osnovu neke kalkulacije (pojednostavljeno - trošak + profit= cijena)

Sad ti mani objasni kakva je to kalkulacija da je danas cijena 7 kn, a već sutra 3 kn?

Logički se postavlja pitanje KOLIKI im je profit onda bio dok su lupali po 7 kn???

Eto, TO je bezobrazno, kad ti već moram crtati!

Naravno da podržavam konkuriranje i snižavanje cijena, ali ovo je očigledno bilo pljačkanje korisnika (sad se vidi). A najgore od svega je što iza svega stoji T-mobile!

Zdravac
17 godina
Zdravac kaže...

Pa, bezobrazno JE!!!

Svatko zna da se u normalnim firmama cijene određuju na osnovu neke kalkulacije (pojednostavljeno - trošak + profit= cijena)

Sad ti mani objasni kakva je to kalkulacija da je danas cijena 7 kn, a već sutra 3 kn?

Logički se postavlja pitanje KOLIKI im je profit onda bio dok su lupali po 7 kn???

Eto, TO je bezobrazno, kad ti već moram crtati!

Naravno da podržavam konkuriranje i snižavanje cijena, ali ovo je očigledno bilo pljačkanje korisnika (sad se vidi). A najgore od svega je što iza svega stoji T-mobile!

koji si ti fenomen..pa tebe nitko netjera da ti kupis taj paket bio on 7 ili 107kn..ti ako neces kupit frende nemoras, nitko te netjera na to..

inace sam 5 godina na t-mobileu..zadnjih 1,5god na flexu 60..krajem 6.mj. mi izlazi pretplata..a onda ja izlazi iz t-mobile mreze i odoh u tele2..

t-mobile je skup, preskup za moje potrebe. VIP mi se nimalo nesvidja niti mi se ikad svidjao. al posto je sad izasao bonbon moram uvidjeti i njihove cijene. svakako, odoh iz t-mobilea. 90% da odoh u tele2, al ne na pretplatu..bonovi majka..kolko imas tolko trosi..

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

koji si ti fenomen..pa tebe nitko netjera da ti kupis taj paket bio on 7 ili 107kn..ti ako neces kupit frende nemoras, nitko te netjera na to..

inace sam 5 godina na t-mobileu..zadnjih 1,5god na flexu 60..krajem 6.mj. mi izlazi pretplata..a onda ja izlazi iz t-mobile mreze i odoh u tele2..

t-mobile je skup, preskup za moje potrebe. VIP mi se nimalo nesvidja niti mi se ikad svidjao. al posto je sad izasao bonbon moram uvidjeti i njihove cijene. svakako, odoh iz t-mobilea. 90% da odoh u tele2, al ne na pretplatu..bonovi majka..kolko imas tolko trosi..

Znam da nemoram kupiti taj paket, ALI onda im poziv košta 70 lipa po minuti!

Haaalo - 70 lipa ???

Za tebe je to konkurentno?

Daj, ne baljezgaj!

Već sam rekao, i slažem se s tobom da je Tele2 jeftin za one koji troše više od 100 kn / mjesečno, ali oni korisnici kojima je kvaliteta bitna (uz relativno niske cijene) sada prelaze na VIP (s obzirom na trenutnu akciju koju imaju)

...Za mene dosta rasprave, nije mi namjera bila nekoga uvjeravati ili soliti pamet, nego samo izraziti svoje mišljenje, koje, u ovom slučaju moraš priznati da drži vodu!

pozz.

Zdravac
17 godina

ma ok, samo ti kazem da tebe nitko netjera da to kupis, a i nitko te netjera da budes na njihovoj mrezi! frende ako ti se nesvidja slobodno odes u drugu mrezu..

nego, imam jedno pitanje za one koji su promjenili malo vise mreza u svome zivotnome periodu.

kad mi izadje pretplata, prebacujem se na bonove. u kojoj mrezi mi su najjeftiniji pozivi i poruke? sad sam malo gledao, t-mobile nije los tolko, ima ona tjedna opcija spika i to mi se svidja, iako imaju mnostvo opcija, zanima me sto znalci poreporucuju? obavezno na bonove, trosim oko 50kn mjesecno, nekad 100

17 godina
red_bull kaže...
CrnaBitanga kaže...
red_bull kaže...

Bas me zanima da si sam placas racune a ne tvoj sef dal bi pricao ovako.

E sad kad pricas o infrastrukturi ,imaj na umu da su t mobile i vip bili godinama na trzistu i uz dogovaranje cijena muzli svoje korisnike sa cijenama visestruko vecim nego u maticnim drzavama. Izgleda da nisi koristio mobitel na pocetku rada vipa i t mobile-a kada im je blago receno signal bio katastrofa.. Sad kad je proslo 15-ak godina normalno je da imaju dobre repetitore. Tele 2 je parazitska firma?? nemoj pricati gluposti izgleda da ne kuzis kako je t.mobile i vip godinama pljackao ljude i krao na fiktivnim pozivima, nepostojecim minutama i medusobnim dogovorima dok nije bilo trece konkurentske firme.. jos jedna stvar koju trakeljas je da tele 2 nema svoje repetitore.. lolcina!!!

ajd se malo raspitaj ili potrazi na netu prije nego napises takvu glupost. Tele 2 ima svoje repetitore i neprestano se siri, a do tad u nekim slucajevima di jos nemaju signala koristi signal t mobilea.

Mladiću, mobitel sam imao i koristio dok je 099 bio analogni, tj. išao preko radijskog signala (Benefon Dragon) Ti? Čisto sumnjam...

Što se tiče slabog signala u ta davna vremena - također sam vrlo dobro upućen i sjećam se jako dobro lovljenja slovenskih radijskih signala u Italiji, moleći Boga da mi ne crkne usluga dok ne pokupim sve naloge... Negdje kao i Tele2 danas, haha!

Druga stvar, tebi i svim ostalima koji su zapeli u balonu - nebitno je tko plaća, po tisućiti put. Smeće od usluge je smeće od usluge, pa plaćao i Kunta Kinte.

Treće, Tele2 je provider za osnovnoškolce i ljude koji prime dva poziva i pošalju pet poruka na dan, vjeruj mi sasvim sam mjerodavan za potvrditi da su im poslovni korisnici na zadnjem mjestu. Argumente za to pročitaj u mome prijašnjem postu, ako znaš čitati s razumijevanjem.

Što se tiče krađe para - i meni se znalo dogoditi da mi bon od 100 kn iscuri nakon pola dana (kao nisu skidali odmah po pozivu ili poruci nego ''na kraju dana''). No to ne znači da nisu evoluirali i postali najbolji provideri u Hrvatskoj, prvo VIP i T-mobile za njime. Kad bi svi gledali kao i ti nirtko se nikad ne bi maknuo s mjesta, u bilo kojem pogledu.

A treće - ja ti odgovaram argumentirano, ti vrijeđaš. Sve se pitam ne radiš li za nekoga koji se pita ''Zašto platiti više''??

Lp,

M.

Jao opet jedan stariji i koji je sve probao.. ja imam 31 godinu kolega i nikog ne vrijedam samo ti navodim da pricas gluposti. jer kako bi nazvao izjavu da tele2 nema svoje repetitore???? sad ili ne zelis priznat da si se zblamirao ili zato sto si stariji 2-3 god imas pravo pricat napamet i nas uvjeravat da smo mi svi djeca koja padaju na necije price... Samo ti placaj( u biti ne placas) skuplje i pricaj bajke. probao sam sve mreze i "mrezice"(tomato i bonbon) i tele 2 je najjeftiniji. tocka.

placao sam namete jer nije bilo konkurencije ali sad vise to ne moram i takvi kao ti me nece uvjeriti da je skuplje bolje samo zato sto imaju agente ugodnijeg glasa koji se javljaju na pozive korisnika.. sto ti fali u tele 2? ima i vise nego dovoljno tarifa da sve "poslovne tarife" u vipu i t-mobileu zaboravis. Popravili su se?? isuse.. nisu se oni popravili zato sto su sazrijeli nego je dosla konkurencija koja ima za ponuditi sasvim dovoljno.. Znas li da me, kad sam zatrazio prijnos broja u tele 2, t- mobileov agent nazvao i ponudio mi 10 000 bodova ako ostanem u mrezi?? a oni koji marljivo skupljaju bodove placajuci racune i boreci se da ih sakupe cim vise?? ti su onda nazalost prevareni kad se sakom i kapom ti bodovi mogu dijeliti.. sad ces ti meni rec da su se popravili. odavno su lovili u mutnom i dok god budu mogli u ovoj banana drzavi to ce i raditi.

i ne neradim za tele 2. imam puno bolji vlastiti posao u kojem sam sam sebi sef..

Pozdrav i Vama!!!

Nemam uopće namjeru komunicirati na ovoj razini. Ja dam argumente za raspravu i branim svoje stavove, a ti ko Maksim po diviziji. Demagogije, ma koliko da je ima, uvijek je previše. Ili kako bi moj mentor rekao: Puno zujanja, malo meda.

Uostalom, više od nekoliko forumaša dalo mi je podršku u svojim postovima, vjerojatno jer vide dalje od svog nosa. Pametnome dosta.

Lp,

M.

Prodajem zjake...povoljno!
16 godina
CrnaBitanga kaže...

Nemam uopće namjeru komunicirati na ovoj razini. Ja dam argumente za raspravu i branim svoje stavove, a ti ko Maksim po diviziji. Demagogije, ma koliko da je ima, uvijek je previše. Ili kako bi moj mentor rekao: Puno zujanja, malo meda.

Uostalom, više od nekoliko forumaša dalo mi je podršku u svojim postovima, vjerojatno jer vide dalje od svog nosa. Pametnome dosta.

Lp,

M.

Oprostite gospodine ali u Vasih par postova nema ni jedne tocne cinjenice tj, kako Vi kazete, argumenta. A o zujanju mi isto nemozete pricat. ako moje pcele vise zuje ja imam vise meda. Ironicno za Vas ja sam PCELAR!!Opet vrijedate a gledate nas neuke sa visine?? Hocete rec da oni koji misle da su vip i t-mobile preskupi i godinama nas muzu,nevide dalje od nosa??. Opet ode jedan Vas argument.. Iskreno neznam zasto sam se uvukao u raspravu sa Vama stariji gospodine no ovdje podvlacim crtu. I ne niste me uvjerili. Hvala i dovidenja.

Pozdrav Vama

jokaCRO ingame
15 godina

Kakve Tele2 ima BlackBerry i data tarife sto mi je u biti najvaznije kod uredaja posto radi posla moram koristiti BB, a i sam uredaj mi je predobar.

Trenutno sam na t-mobile, tarifa i150 + BB. Tarifa i150 je imho najbolja tarifa kod t-mobilea i za one kojima treba data tarifa (nije skupa + dobijem dosta toga u njoj....meni je ok). Jedino mi se svida kod VIP-a sto ima odlicnu BB tarifu (imho bolju nego t-mobile) pa me zanima kakve tarife sa BB ima Tele2?

P.S.

Mislim da se ne moze za niti jednoga providera reci da je "najbolji" posto "najboljega" nema. Svaki ima neke pluseve i minuse, a definitivno je glupo svadati se oko toga tko je bolji. 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 22:11 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo, vidim da se dosta povlači pitanje usluge u pojedinim mrežama.

Ja ću samo reč da sam od kad znam za mobitele, na VIP mreži.

Također ću napomenut da ne kažem da je ta mreža naj.

Ali ono po čemu mene privlači, je profesionalnost i kvalitetna podrška te pružene informacije i pomoč.

Prije dva dana sam se prebacio na preplatu.

Razmišljao sam!! Dal ostat na VIP-u ili se prebacit na xexe 2.

Nakon dugo premišljanja, odluka je pala na ostanak.

Zašto??

Ukratko ću, da ne duljim previše.

Naime, itekako me privukla ponuda/cijena određene tarife u protivničkom taboru.

Međutim, nesposobnost/neinformiranost/nezainteresiranost, pa da kažem ne znanje o poslu kojeg rade,

same službe za korisnike i određenih djelatnika na prodajnim mjestima, nagnala me na ovakvu odluku.

Kakvo god sam pitanje postavio dečkima/curama iz xexe 2 družbe, odgovore koje sam dobijao ličili su na vrtić.

Viš sam znao ja, koji sam se informirao preko interneta, nego oni koji su zaduženi da pruže što kvalitetniju uslugu.

Pa na kraju krajeva, za to su i plačeni.

Jednostavno sam mišljenja da ti ljudi veze nemaju o poslu kojeg rade.

Zato se nisam ni usudio potpisat 24 mjseca ugovor.

Mada, ovim ne kažem da nisu povoljniji i slično.

Ali očigledno ne rade svoj posao na razini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
red_bull kaže...
CrnaBitanga kaže...

Lp,

M.

Oprostite gospodine ali u Vasih par postova nema ni jedne tocne cinjenice tj, kako Vi kazete, argumenta. A o zujanju mi isto nemozete pricat. ako moje pcele vise zuje ja imam vise meda. Ironicno za Vas ja sam PCELAR!!Opet vrijedate a gledate nas neuke sa visine?? Hocete rec da oni koji misle da su vip i t-mobile preskupi i godinama nas muzu,nevide dalje od nosa??. Opet ode jedan Vas argument.. Iskreno neznam zasto sam se uvukao u raspravu sa Vama stariji gospodine no ovdje podvlacim crtu. I ne niste me uvjerili. Hvala i dovidenja.

Pozdrav Vama

Više od nekoliko forumaša dalo mi je podršku u svojim postovima, vjerojatno jer vide dalje od svog nosa. Pametnome dosta.

16 godina
neaktivan

bio sam u T-mobileu(bonovi) te do sada u Tele2(bonovi)..za moje potrebe Tele2 je bolji(čitaj jeftiniji)..problema sa signalom nisam imao(ni za pozive/poruke, ni za internet)

sad se planiram prebaciti na pretplatu, knockout tarifa- 49 lipa pozivi na sve mreže, 29 lipa sms (mjesečna potrošnja 50) ..ako netko zna za bolju ponudu slobodno kaže ;)

edit: izgleda da će ipak biti vip sve za mene tarifa, nisam do sad obračao pažnju na besplatne minute već samo na cijene :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 14:40 (master.on.wheels).

0 0 hvala 0
17 godina
master.on.wheels kaže...

bio sam u T-mobileu(bonovi) te do sada u Tele2(bonovi)..za moje potrebe Tele2 je bolji(čitaj jeftiniji)..problema sa signalom nisam imao(ni za pozive/poruke, ni za internet)

sad se planiram prebaciti na pretplatu, knockout tarifa- 49 lipa pozivi na sve mreže, 29 lipa sms (mjesečna potrošnja 50) ..ako netko zna za bolju ponudu slobodno kaže ;)

edit: izgleda da će ipak biti vip sve za mene tarifa, nisam do sad obračao pažnju na besplatne minute već samo na cijene :S

Još jedan koji je shvatio... :)

16 godina
pc-haker kaže...

Koji je po vama mobilni operater najbolji. Po meni je Tele 2, zato što ne kradu previše.

najbolji je onaj koji ima najbolju tarifu za tvoje potrebe

16 godina
neaktivan
Memphis kaže...

najbolji je onaj koji ima najbolju tarifu za tvoje potrebe

To legendo! Iz neba pa u rebra...

Još samo da si stavio veliko N u najbolji, dodao riječ operater i na kraju rečenice stavio točku, platio bih ti burek i jogurt.

Najbolji operater je onaj koji ima najbolju tarifu za tvoje potrebe.

CrnaBitanga kaže...

Lp,

M.

Koji si ti car, frende! Ode sad kliknut na onaj gumb da te pratim. Ovo se ne propušta! Imaš fore za 10, a i inače, kao dugogodišnji Vip/T-Mobile heavy korisnik, (čak toliko dugogodišnji da na obje mreže imam isti broj i hrpu pogodnosti) slažem se s tobom u potpunosti. Izmamio si mi osmjeh na lice. Koje kulturno kurenje. Baš si kralj!

If creativity is a field, copyright is the fence.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 23:37 (The Man).
15 godina

Ja imam Tele2 50kn knockout pretplatu, taman potrošim 60, 65kn mjesečno.

Stari nedavno uzeo Sve za mene 150 u VIP-a. Vrhunska tarifa 300min besplatno i dosta prometa za internet.

Stara Tele2 bonove ne potroši 50kn u dva miseca dok je u T-mobilea otišlo za mjesec dana.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je Vip prošle godine poklonio (na sekundarnom broju) u tarifi Model 50 dodatnih 50 kuna i to kroz 40 mjeseci, tj. ukupno 2000 kuna! Taj broj sam dao staroj da gušta i sad za 50 kuna mjesečne pretplate ima fino 100 kuna i to joj tako traje još preko dvije godine, i naravno, ima i besplatni Vip Friends broj. Jel može bolje od tog?

If creativity is a field, copyright is the fence.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam t-mobile tarifa za sve 60 nepreporucam nikome..jel to je krađa ja sa razgovarao sam frendom par minuta poslao par poruka i meni je otisao paket za 2 dana..nazovem sluzbu za korisnike da ih pitam nek pogledaju,kao nemogu oni nes vidit ispis poziva ispituju me na kojoj je tarifi bio vamo tamo...bezveze..jos godina ipo pod ugovorom katastrofa..

a po meni tele 2 sigurno jeftiniji ima buraz.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 0:38 (razer1911).

1 0 hvala 0
15 godina
Da ponovim svoje pitanje posto toliko hvalite Tele2....kakve Tele2 ima data + BlackBerry tarife i kakve su im cijene? Kazem, na t-mobile sam....tarifa i150 + BB mail. Sto se tice BlackBerrya vidim da svi okolo hvale VIP jer ima odlicno izvedenu BB tarifu, bolje i povoljnije nego sto to ima t-mobile. No zanima me kakav je Tele2 po pitanju BB tarifa, maila ili sta vec imaju posto mi je BB mail najvazniji u svemu tome + naravno obavezna data tarifa od bar 1 GB.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
imas smiley tarifu, dobis 3gb interneta, besplatne poruke i malo skuplje pozive, ali se sve skupa dosta isplati
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina
odjavljen

Tele2 korisnik sam već barem 4 godine, od kad sam se prebacio sa Vip-a jer su mi bili preskupi.

Bon od 100kn bi mi se doslovno otopio za manje od 2 tjedna na Vipu, a od kada sam prešao na Tele2 taj se bon vjerovali i ne,

uz moje navike telefoniranja/slanja poruka rastegne na razdoblje od jedan do čak tri mjeseca.

Inače sam student tako da mi je još uvijek svaka kuna važna, ali vidim da čim se udaljim malo od centra grada (Rijeke/Opatije) signal pada strelovito.

Ja mislim da to nije do mobitela nego više do operatera (imam Nokiu 5800 XM).

I još nešto, to postaje užasno iritantno, mogao bi se vratit nazad u Vip kada budem uzimao novi mobitel, vjerojatno na neku povoljnu pretplatničku tarifu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nažalost, to vezano za signal veže dosta korisnika.

U mojoj familiji su se svi prebacili sa VIP-a osim mene.

Majka i otac su na tomatu, dok je sestra na Tele 2.

Sestra mi kaže da čim prolazi (kad putuje) kroz manja HR mjesta/sela, signal se može zaboravit.

Ne znam dali su šta poboljšali u zadnje vrijeme.

Ali čim u uvjetima piše, da onaj besplatni internet (spomenut u Smiley tarifi) vrijedi samo na Tele 2 mreži (u suprotnom se naplačuje), očigledno je da postoji neki problem sa tim mrežama i signalima.

Ja sam se isto dvoumio, dal ostat na VIP-u ili se prebacit.

Razmišljao sam jer sam uzimao preplatu, nakon godina i godina bonovanja.

Međutim, neinformiranost i nezainteresiranost susjednog tabora da mi se pruže informacije kako treba, odlučio sam se na ostanak u VIP-u.

Mada ni jedna mreža nije bajna i sjajna, ipak mi je najbitnija kvalitetna pružena podrška, informacija i pomoč kad to treba.

Inače, meni je kod Tele 2 mreže upala u oko Smiley tarifa. Čini se dosta povoljna, osim tih problema sa signalom i mrežom (prilikom korištenja interneta).

Ako taj problem uopče još postoji u tolikoj mjeri. Prije svega se malo informirajte (imate Tele 2 forume i slično).

Ako se pak odlučite na VIP preplatu, onda imate sve za mene upola. Ta ponuda vrijedi još do kraja ovog mjeseca.

Recimo, uzmete tarifu 150, a plačate 75. Jedina mana je, što za veče tarife od te treba kreditna kartica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 21:06 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Po meni je za smartphoneove najbolje uzeti Smiley tarifu na bonove, ovako na pretplatu dobivaš račune i račune, pogotovo ako je riječ o WM ili Androidu, latitude strašno troši promet. Uzmeš smiley, imaš besplatan net i poruke.

0 0 hvala 0
17 godina

Već ti je gore navedeno da ako nema signala Tele2 naplaćuje ti se promet jer koristiš tuđi signal.
Kako sam ja doma većinom morao koristiti TMobileov signal, ja uopće ne bih smio koristiti Data promet.

A većina današnjih smartphonea, pogotovo Android 2.2 ima opciju gašenja i paljenja data veze pa nema straha od trošenja.

Latitude mi baš i nema neke koristi.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
wyks kaže...

Već ti je gore navedeno da ako nema signala Tele2 naplaćuje ti se promet jer koristiš tuđi signal.
Kako sam ja doma većinom morao koristiti TMobileov signal, ja uopće ne bih smio koristiti Data promet.

A većina današnjih smartphonea, pogotovo Android 2.2 ima opciju gašenja i paljenja data veze pa nema straha od trošenja.

ako je predinstaliran 2.2.1 moras ga brisat iz root-a, što nije baš poželjno, osobno imam 2 mobitela sa froyom (točnije desire-a i legend-a) i na oba dva 3g je cijelo vrijeme ukljucen, stalno salje pakete

15 godina

Ja imam Froyo na Wildfireu i mogu isključit/uključit promet kad hoču. A to mi je najbitnije.

Također imam opciju da sam namjestim koje će mi aplikacije automatski ažurirat koje neče, pa sam i to isključio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@1337 - dali ti to pricas o Tele2? Ne zaboravi da mi treba BlackBerry mail obavezno....i naravno data tarifa o kojoj pricas sto znaci da mi nista ne znaci bez BB maila. Nije uvijek sve u lovi, vec je nesto i u kvaliteti usluge i same ponude. Sta mi vrijedi sto su besplatne poruke ako nemam BB mail.....meni to osobno nista ne znaci. No ako je u tu tarifu ukljucen i BB mail onda je to sve vec druga prica.
VIP je tu daleko bolji nego t-mobile, ali gdje je tu Tele2 i njihova BB ponuda? Nisam bas puno njuskao oko Tele2 pa me zanima vase iskustvo sa njihovim data tarifama i BB mailu (naravno ako ga imaju...ako ga nemaju onda me i ne zanimaju uopce).
Tele2 pamtim kao operatera sa jako losom SZK-e i vrlo losim signalom i opcenito kvalitetom usluge...no davno sam ih koristio pa se nadam da se nesto promjenilo u ovih cca 5 god.?
16 godina
win32 kaže...
@1337 - dali ti to pricas o Tele2? Ne zaboravi da mi treba BlackBerry mail obavezno....i naravno data tarifa o kojoj pricas sto znaci da mi nista ne znaci bez BB maila. Nije uvijek sve u lovi, vec je nesto i u kvaliteti usluge i same ponude. Sta mi vrijedi sto su besplatne poruke ako nemam BB mail.....meni to osobno nista ne znaci. No ako je u tu tarifu ukljucen i BB mail onda je to sve vec druga prica.
VIP je tu daleko bolji nego t-mobile, ali gdje je tu Tele2 i njihova BB ponuda? Nisam bas puno njuskao oko Tele2 pa me zanima vase iskustvo sa njihovim data tarifama i BB mailu (naravno ako ga imaju...ako ga nemaju onda me i ne zanimaju uopce).
Tele2 pamtim kao operatera sa jako losom SZK-e i vrlo losim signalom i opcenito kvalitetom usluge...no davno sam ih koristio pa se nadam da se nesto promjenilo u ovih cca 5 god.?

promjenilo se, u zagrebu imam bolji signal u dubravi nego na 4 vip telefona (3/5 crtica gprs) (5/5 crtica 3.5g)

17 godina
wyks kaže...

Pa kad si doma se spojis na adsl koji vjerojatno imaš doma i ne koristiš mobilnu data vezu.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
17 godina
mali.ivica87 kaže...

Pa kad si doma se spojis na adsl koji vjerojatno imaš doma i ne koristiš mobilnu data vezu.

Naravno da jesam, ali ako odem bilo gdje na Krku signal baš i nije nešto.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice